Skip to the main content.

2 min read

AI kombineret med mennesker giver max. it-sikkerhed

Featured Image

Hyppigheden af IT-angreb stiger, og de IT-kriminelles metoder og angrebspunkter ændres hele tiden. Derfor skulle man tro, at konstant oprustning med de nyeste sikkerhedsløsninger og -software er den eneste løsning. Men der findes alternativer. Det kan du læse om her.

Den traditionelle del af IT-branchens reaktion på øgede IT-udfordringer er at udvikle endnu mere sofistikerede sikkerhedsløsninger. Løsninger, som kræver endnu en investering for de truede virksomheder.

Har man endnu ikke de basale sikkerhedsløsninger på plads, kan det godt være en god ide. Men har man allerede implementeret struktureret og effektiv email-sikkerhed, et stabilt netværk og en server/storage-løsning med effektiv data-backup så er næste skridt ikke nødvendigvis yderligere investeringer.optimer din nuværende løsning


Optimér din nuværende sikkerhedsløsning

I stedet for købe flere sikkerhedsløsninger og opgraderinger efterhånden som truslerne ændrer sig, kan der være mere værdi i at kigge på de nuværende sikkerhedsløsninger fra et overordnet og mere langsigtet perspektiv. Så vil man ofte opdage, at det er muligt at få endnu mere værdi ud af de allerede investerede kroner og arbejdstimer. Fx ved at optimere de nuværende løsninger og kombinere dem med et menneskeligt aspekt?Arctic Wolf: Data, AI og sikkerhedseksperter

Arctic Wolfs ser på virksomhedens it-sikkerhed fra ét centralt og overordnet perspektiv: Slut med at se endpoint-security som én opgave, netværkssikkerhed som en anden og best practise for medarbejdere som en tredje opgave og så købe ind og starte separate projekter derfra. Alle opgaver og trusler skal indtænkes og ageres på fra centralt hold.

Arctic Wolf ser derfor på, hvilke af virksomhedens nuværende redskaber der bruges optimalt, hvilke redskaber der kan optimeres til at levere endnu bedre sikkerhed – og hvilke redskaber, der evt. mangler.

Arctic Wolf sørger desuden for en samlet tilgang til data på tværs af alle løsninger, services, dashboards og processer. Det giver et samlet overblik, der giver virksomheden mulighed for at identificere, hvor man kan få mere værdi ud af sin nuværende løsning.

Sidst men ikke mindst tilføjer Arctic Wolf det menneskelige element i form af et 24/7 ”concierge team”, som løbende deltager i overvågningen af datatrafikken.Arctic Wolf concierge team


Maksimal sikkerhed for minimal investering

Helt konkret inkluderer Arctic Wolfs Security Operations Platform 24/7 alle virksomhedens eksisterende IT-sikkerhedsløsninger. Er der manglende løsninger eller løsninger, som har brug for en opdatering, sørges der for dette. Dermed sikres optimal overvågning af alle endpoints, netværk og cloudløsninger; påvisning af trusler, respons og udbedring i tilfælde af cyberangreb - for en minimal udgift.

Løsningen suppleres af Arctic Wolf MDR (Managed Detection and Response) som er skræddersyet digital risikostyring, sikkerhedstræning, phishing-tests og coaching af medarbejdere samt cloud-detection og -respons.


"Vores opfattelse er, at sikkerhedsmarkedet har svigtet slutbrugeren. Flere og flere værktøjer udvikles og sælges hver dag. Alligevel registreres der flere og flere trusler og brud på sikkerheden hvert eneste år.”

Nick Schneider, CEO, Arctic Wolf.


Dermed får Arctic Wolfs kunder en "unified" sikkerhedsløsning, der samler alle data og løsninger ét sted på tværs af registrering, risiko, cloud og medarbejdertræning. Det sikrer, at alle redskaber udnyttes optimalt i forhold til både tid, økonomi og sikkerhed.AI og concierge-team i tæt samarbejde

Arctic Wolf's Concierge Security Team er en integreret del af Arctic Wolf's sikkerhedsplatform. Teamet består af en gruppe af erfarne sikkerhedseksperter, der arbejder direkte med kunderne for at identificere og prioritere sikkerhedsrisici, implementere best practise for sikkerhedsforanstaltninger, overvåge systemer og reagere hurtigt på trusler og angreb.

Helt konkret betyder det, at alle red flags som AI rejser gennemgås, evalueres og evt. problemløses af concierge teamet. Det beyder, at i stedet for at modtage, tjekke og prioritere 100-vis af red flag incidents i løbet af en dag eller uge, så skal virksomhedens interne IT-afdeling med Arctic Wolf kun forholde sig til meget få men til gengæld så også relevante incidents.Arctic Wolfs integrerer med mere end 65 datakilder på tværs af clouden, endpoints og netværk, heriblandt:

  • Salesforce
  • Microsoft Office 365
  • Microsoft Azure
  • Box
  • Amazon Web Services (AWS)
  • Google Workspace.


Vil du vide mere om Arctic Wolf? Så er du altid velkommen til at kontakte salgsdirektør Frederik Bentler for en uforpligtende snak om dine udfordringer og muligheder. 

Få mere viden og inspiration her

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

I gamle dage var AI begrænset til skakcomputere. I dag er AI en integreret del af vores daglige liv, fra personlige assistenter til daglige...

Read More
PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

20. maj lancerede HP deres to første PC´er med indbygget AI; HP OmniBook X AI og HP EliteBook Ultra AI. Det kommer du selvfølgelig til at høre mere...

Read More
Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos Codeex.

Read More