Webshop
Webshop

                   Lager- og logistikløsninger


                   Omkostningsreduktioner. Effektiviseringsgevinster. Øget transparens og hastighed
                   samt færre fejlleverancer. Strategisk konkurrenceparameter. 

                   Effektive lager- og logistikløsninger giver afgørende konkurrencefordele


                   Kvalitet, pris og funktion er ikke længere de tre eneste centrale konkurrenceparametre. Leveringshastighed, traceability samt optimering af virksomhedens samlede lagerstyring og distribution er nu lige så afgørende. For det nytter ikke noget at have det bedste produkt til den rigtige pris, hvis man er for lang tid om at levere eller ikke kan finde varen.

                   Samtidig har Covid-19 ændret både værdi- og distributionskæder samt – ikke mindst – accelereret forbrugere og virksomheders forventninger og behov for hurtig og præcis levering. Det stiller store krav til fleksibilitet, registrering og dataanvendelse for både B-2-B og B-2-C virksomheder.

                   Derfor ser den fremsynede leder ikke længere en optimeret lager- og logistikløsning som kun en vej til effektiviseringsgevinster og omkostningsreduceringer.

                   En effektiv lager- og logistikløsning er i lige så høj grad et effektivt strategisk værktøj til at servicere, fastholde og tiltrække nye kunder og partnere.

                   Samtidig giver en veldesignet lager- og logistikløsning ledelsen et data-baseret grundlag for at træffe strategiske beslutninger, lager- og logistikchefen får lettere ved at identificere muligheder for lageroptimeringer og medarbejderne en mere effektiv, ergonomisk og sikker hverdag.

                   Pris og kvalitet er ikke længere de eneste succesparametre

                   "Er leveringstiden for lang eller ankomsttidspunktet for usikkert, så vælger kunderne hellere en anden leverandør. Derfor er en optimal lager- og logistikløsning også et strategisk værktøj til fastholdelse af eksisterende kunder og tiltrækning af nye". 

                   Johnny Nørgaard, partner og ekspert i lager- og logistikløsninger, Codeex.

                    

                   Lager- og logistikløsninger - Codeex

                    

                   Effektiv lagerstyring og logistik kræver ikke ekstra af din nuværende ERP


                   Desværre har mange ledere, IT-ansvarlige samt lager- og logistikchefer den opfattelse, at stregkodeløsninger, RFID-løsninger og håndscannere kræver en langvarig, dyr og risikabel integrationsproces med virksomhedens ERP.

                   Af samme grund udskyder mange virksomheder en modernisering af deres lagerstyring og logistik til næste opdatering eller udskiftning af virksomhedens ERP for ikke at skulle gennemgå en kortsigtet integrationsproces her og nu.

                   Men det er ikke længere hverken langvarigt, dyrt eller risikabelt at integrere en moderne løsning til lagerstyring og logistik med virksomhedens ERP.

                   Codeex integrationsløsning er softwarebaseret og integreres ”oven på” og ikke
                   ”i hjertet” af virksomhedens ERP-løsning. Derfor tager den typiske tekniske integration af en stregkode- eller håndscanner/RFID-løsning ikke mere end tre dage.


                   Johnny Nørgaard, Partner og Salgsdirektør, Codeex Lagerstyring og logistik.

                   For at gøre gevinsterne ved lageroptimering tilgængelig for alle tilbyder Codeex en softwarebaseret integrationsløsning designet til at skabe fuld integration med Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics Navision, CX5, Microsoft 365 og Uniconta.

                   Softwareløsningen flytter data frem og tilbage mellem virksomhedens ERP, lageret og lagermedarbejderne i real-time og gør dermed integrationen af data langt hurtigere og mere effektiv.

                   Du kan læse mere om softwarebaseret dataintegration i eBooken "Softwarebaseret datatintegration på tre dage". 

                   Softwarebaseret dataintegration på tre dage


                   Herunder kan du en række af de virksomheder, vi har leveret lager- og logistikløsninger inkl. softwarebaseret ERP-integration til.

                   Andlight_logo Refako AS_logo Standardsystemer AS_logo Harboes Bryggeri_logo Royal Unibrew_logo

                   Har du endnu ikke taget det første skridt?


                   Mærker du et pres fra kunder og leverandører for at kunne levere databaseret info om status på forsendelser og styk? Oplever du jævnligt fejlforsendelser eller fejlagtig opfyldning af eget lager? Og er lagerstatus et årligt tilbagevendende mareridt?

                   Så er en kombination af stregkode- og håndscannere højst sandsynligt løsningen på dit problem. Og det behøver hverken være dyrt eller besværligt. Specielt ikke hvis du sammenligner udgifterne og forpligtigelsen til at ansætte endnu en lagerarbejder eller det nuværende tidsforbrug til manuel registrering, opdatering og videreformidling af lagerbeholdning og logistik.

                   Codeex softwareløsning for udveksling og opdatering af alle data mellem administration, lager og håndscannere kan let ”lægges oven på” Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics Navision, C5, Microsoft 365 og Uniconta.

                   Typisk kan en fuld integration af lagerdata til virksomhedens ERP implementeres på tre dage. Det kan du læse mere om i eBooken herunder.

                   Her kan du også se alle de mange ERP- og økonomisystemer, som softwarebaseret dataintegration er mulig til. 

                   eBook: Databaseret lagerstyring på tre dage

                   Case: K. Hansen Transport opnår effektiviseringsgevinster og nye kunder

                   Transportfirmaet K. Hansen Transport er en lager- og logistikvirksomhed med lagerhotel og distribution for kunder over hele Danmark. Døgnet rundt – året rundt.

                   Da lastbilerne hverken kan køre hurtigere  eller blive længere, bygger K. Hansens Transports succes og vækst på, at kundernes ordrer bliver leveret i rette tid på det rigtige sted.

                   Via konsekvent brug af stregkoder og håndscannere koblet op på Microsoft NAV kan K. Hansen Transport hele tiden fortælle kunderne, hvor deres ordrer er, og hvornår de er fremme.

                   Færre fejlleverancer og flere kunder

                   Alle ordrer registreres fra de læsses, ankommer til distributionen, omlæsses og til sidst leveres hos slutkunden. Det betyder, at både disponenter, lagerarbejdere og kunder altid kan lokalisere en ordre via deres pc, terminal eller app. Og at fejlleverancer minimeres og opdages hurtigere.

                   Men fordelene er også strategiske: Via de indsamlede data kan K. Hansen Transport dokumentere en leveringssikkerhed på
                   over 98 %. Hvilket er et særdeles stærkt argument for fastholdelse af eksisterende kunder og tiltrækning af nye. 

                   Se hele casen i videoen herunder, inkl. en demonstration af den effektive MC3300 håndterminal fra Zebra (02:36).

                    

                   ”Vi bruger vores statistikker over leveringssikkerhed i både vores opsøgende salg og overfor vores eksisterende kunder. For det er let at sige, at vi gør det godt. Men det er mere interessant at vise det”.

                   Jakob Wiborg Hansen, direktør og ejer af K. Hansen Transport.

                    

                   Er din nuværende stregkodeløsning
                   end-of-life – eller tæt på?


                   Er gevinsterne i forhold til effektivisering af lageret og værdiskabende kundeservice truet af en end-of-life ERP-løsning? Eller kører du videre, selvom Microsoft har stoppet udvikling og support for dine scannere eller terminaler, der kører med Windows CE og Windows Embedded?

                   Lager- og logistikløsninger - stregkodeløsning
                    

                   Så er du desværre på vej ned ad en vej, som højst sandsynligt kun bliver mere og mere ujævn og ubehagelig. Fx i form af problemer med at skaffe kompatible terminaler og håndscannere, da nyproducerede produkter ikke er understøttet af din løsning. ”Hakkende” netværksforbindelse og dataoverførsel vil også snart blive en del af din hverdag – hvis det ikke allerede er det.

                   Spørger du din nuværende leverandør, eller søger du selv viden hos de store ERP-leverandører, vil du typisk få at vide, at den eneste måde at få adgang til at bruge de nyere og langt mere effektive scannere og datamuligheder er en ny ERP-løsning og/eller windows platform. Meldingen er, at du enten skal investere stort i en ny platform eller forsat leve med forældet lagerudstyr.

                   Dvs. valget står mellem at investere stort - eller at leve med forældede terminaler med lav batterikapacitet, svag processorkraft og lav skærmopløsning som tit går i stykker = lav effektivitet og medarbejderglæde. Heldigvis er der en tredje valgmulighed.

                   Softwarebaseret dataintegration til alle ERP-systemer

                   Den gode nyhed er, at en ny ERP-løsning eller Windows platform IKKE er nødvendig for at modernisere sit lager via en fuld dataintegration mellem lager og administration.

                   Codeex tilbyder en fleksibel softwareløsning, som lægges ”på toppen” af din nuværende løsning og dermed er hurtigere, billigere og lang mindre risikabel end en traditionel integration, der kræver både kodning og omlægning af virksomhedens ERP-system. 


                   Uanset om din virksomhed kører Microsoft Dynamics, AX, NAV, 365, C5, Business Central, SAP, IBM, C5 eller Uniconta kan vores softwarebaserede dataintegration implementeres - til både Android og IOS.  

                   Helt konkret er løsningen et softwareprogram, som sørger for løbende udveksling af data mellem administration, scannere og lagermedarbejdere.

                   Data fra scannere og terminaler registreres og videresendes via virksomhedens eksisterende datastruktur hvilket gør, at løsningen ikke kræver ændringer i hverken ERP eller din windows platform. Det er blot et spørgsmål om at definere, hvilke data der skal sendes til hvilke systemer og brugere.

                   Derfor tager en typisk integration til et eksisterende end-of-life system sjældent mere end tre dage.

                   Du kan læse mere om hurtig og risikofri integration af lagerdata med virksomhedens ERP her. 

                   Du er også altid velkommen til at kontakte partner og ekspert i lager- og logistikløsninger  Johnny Nørgaard på jn@codeex.dk eller på 70 44 49 77 for en uforpligtende snak om fordelene og den tekniske implementering af en fuld dataintegration. 

                   Få et gratis potentialeanalyse inkl. konkrete anbefalinger

                   Udfyld formularen ved at klikke på knappen og få en gratis analyse af, hvilke og hvor store gevinster din virksomhed kan opnå via en softwarebaseret dataintegration. I analysen indgår:

                   • Fælles gennemgang og identificering af jeres virksomheds og jeres kunders behov

                   • Analyse og løsningsforslag til, hvordan din virksomhed får fuld dataintegration mellem lager og økonomisystem 

                   Udfyld formularen her

                   Mere viden og inspiration

                   Herunder kan du hente vores gratis eBook om, hvordan du får mere ud af din nuværende lager- og logistikløsning. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du inspiration, cases og gode tilbud direkte i din mailboks hver tredje uge.

                   Din lagerstyring fungerer – så hvad er næste skridt


                   Du og din virksomhed har allerede høstet de første strategiske og praktiske erfaringer og fordele.

                   I har set hvilke fordele lagerstyring og logistik drevet af data via en stregkode- eller RFID-løsning og håndscannere kan give.

                   Medarbejderne i administrationen er sluppet af med en masse unødvendige rutineopgaver, lagerarbejdernes hverdag er blevet lettere og samtidig og effektiviteten på lageret er steget.

                   Sidst men ikke mindst får kunderne endnu hurtigere og mere præcis information om status for deres ordre.

                   Alligevel er der stadig flere fordele og gevinster at hente.

                   Covid-19 pandemien har i dén grad acceleret udviklingen af nye processer, teknologier og hardwareprodukter til lagerstyring og logistik. Derfor er der masser af muligheder for yderligere lageroptimering – også selvom man ikke er Amazon og i gang med at implementere robotplukkere og dronelevering!

                   Herunder følger et par virkelighedsnære ideer til, hvordan du kan opnå endnu flere gevinster for din virksomhed.

                   Pick-by-voice er især velegnet til småpluk

                   Pick-by-voice er især velegnet til virksomheder med mange småpluk og med mere end 10 medarbejdere på lageret.

                   Pick-by-voice kan integrere til alle ERP-systemer inklusiv Microsoft Navision og AX samt Uniconta, C5,  SAP og IFS via Codeex´ sofwareløsning.

                   VR-briller giver lagermedarbejderne endnu højere effektivitet og frihed

                   Skridtet efter pick-by-voice på lagerstyringens udviklingsstige er VR-briller. Der har været udviklet og eksperimenteret med VR-glasses i mange år. Og nu er effektivitet, holdbarhed og implementering på plads.

                   Et af foregangsprojekterne har været et samarbejde mellem Ricoh og DHL. Resultatet har været en øget plukkehastighed på 25 % - samt en særdeles positiv modtagelse blandt lagermedarbejderne. Det kan du læse mere om Ricoh og DHL´s erfaringer og resultater i blogposten "Nu bliver VR-briller en del af hverdagen på lageret".

                   Multiplukning er den direkte vej til lageroptimering

                   Den traditionelle måde at plukke på er én ordre ad gangen. I de tilfælde hvor en ordre består af få enheder eller mange enheder placeret tæt på hinanden, er plukning af én ordre ad gangen oftest den mest effektive.

                   Har man derimod et lager og ordretyper, hvor en enkelt ordre kræver, at plukkerne tilbagelægger store afstande fra plads til plads kan en organisering med multiplukning give dramatiske effektivitetsforbedringer.

                   Sådan får du mere værdi ud af din nuværende løsning

                   I vores to eBooks herunder kan du læse mere om de plukkestrategier og teknologier, som en række fremsynede virksomheder allerede er i gang med at implementere. 

                   Få en gratis potentialeanalyse med konkrete anbefalinger

                   Udfyld formularen ved at klikke på knappen, og få en gratis analyse af, hvilke teknologier og plukkestrategier, som vil give din virksomhed de største gevinster. 

                   • Fælles gennemgang og identificering af jeres virksomheds og jeres kunders behov

                   • Ekspert audit af jeres lagerløsning med udgangspunkt i jeres behov

                   • En samlet, eksekverbar udviklingsstrategi med fokus på jeres forretning og konkrete tiltag.

                   Udfyld formularen her

                   Den rette softwareløsning til din lagerstyring er allerede udviklet


                   Heldigvis arbejder flere og flere virksomheder for at realisere de store besparelser og effektiviseringer, som en digitalisering af lager og distribution giver. Det kan blandt andet aflæses af et støt stigende salg af håndscannere, truckterminaler, mobile printere, plukkevogne og ERP-integrationer.

                   Men uden en effektiv og meningsfuld integration med virksomhedens ERP-system og lagerstyringsprogram er den realiserede værdi til at overse. Derfor er rigtig mange virksomheder i gang med at udvikle og programmere deres egen integrations-software og lagerstyringsprogrammer.

                   Det skal man dog grundigt overveje konsekvenserne af og alternativerne til, før man går i gang.

                   ”Jeg har set 100-vis af softwareintegrationer på tværs af brancher, systemer, størrelser og behov. Især de sidste to år er det blevet tydeligt, at standardløsninger med tilpasningsmuligheder er langt den hurtigste og billigste måde at skabe en effektiv dataintegration på.”

                   Johnny Nørgaard, Partner og Salgsdirektør, Lager- og logistikløsninger, Codeex.

                   I Codeex anbefaler vi stort set altid en softwarebaseret dataintegration. Fordelen  ved en softwarebaseret dataintegration er, at løsningen lægges "på toppen" af virksomhedens ERP.

                   Det betyder, at de indsamlede data distribueres via virksomhedens eksisterende it-infrastruktur, og man dermed slipper for at skulle ændre på de grundliggende processer i hjertet af virksomhedens ERP-system.

                   Desuden har softwarebaseret dataintegration den store fordel kunne understøtte stort set alle økonomisystemer, herunder Microsoft Dynamics AX/NAV/BC, C5, SAP og Uniconta samt styresystemerne IOS og Android.

                   Du kan læse mere om, hvorfor man skal tænke sig ekstra godt om, før man begynder at udvikle sin egen dataintegrationsløsning i bloggen "Stop al udvikling på lageret". 

                   I Codeex eBook "Fuld dataintegration på tre dage” kan du læse om alle de konkrete fordele ved lageroptimering via dataintegration.

                   eBook: Fuld dataintegration på tre dage

                   Lageroptimering via den rette kombination af hard- og software


                   Den rette kombination af håndterminal, stregkodeløsninger eller aktive og passive RFID-tags samt et intelligent software-system fuldt integreret med virksomhedens ERP og lagerstyringsprogram, giver al den information og det overblik, som er forudsætningen for optimal lagerstyring, flådestyring og kundeservice.

                   Partner med alle ledende brands og leverandør af softwareintegration

                   Vi har mere end 20 års erfaring med at rådgive og vejlede virksomheder inden for stort set alle brancher om lager- og logistikløsninger.

                   Vores rådgivning er altid individuel, da kombinationen af branche, mål, størrelse og værdiskabelseskæde altid er forskellig.

                   Vi har blandt andet stor erfaring med virksomheder indenfor Lager & Logistik, Detailbranchen, Produktion & Service samt Medicinalbranchen.

                   Case - SOLAR A/S

                   Solar er en sourcing-. logistik- og servicevirksomhed der leverer komponenter til el, vvs, industri, ventilation og klima/energi i blandt andet Danmark, Sverige, England og Holland. I 2020 omsatte Solar for 11,5 milliard dkr. Det skyldes blandt andet, at kunderne hos Solar kan bestille inden kl. 18.00 og være sikre på at have deres ordre næste dag inden kl. 07.00.


                   Se hele casen inkl. en demonstration af den ekstremt stabile truckterminal JLT1214P (02: 51).

                   Truckterminal med fire år uden fejlmeldinger

                   Codeex anbefalede JLT´s truckterminaler på grund af deres stærke og stabile forbindelse til Solars netværk, samt fordi JLT-terminalerne tåler at blive brugt hver eneste dag. Terminalerne er nu også rullet ud i Norge, Sverige og Holland for som tekniker i Solar Vedligehold Leif Prüsse siger: ” Vi har stort set ingen nedbrud på dem, så jeg har ikke sendt en terminal til reparation de 4 år, vi har kørt med dem.” Overvejer din virksomhed at investere i håndscannere eller truckterminaler, så læs mere om mulighederne her.

                    

                   "Vi har stort set ingen nedbrud på dem, så jeg har ikke sendt en terminal til reparation, de fire år vi har kørt med dem."

                   Leif Prüsse Lauridsen, Tekniker – Vedligehold.

                   Andlight_logo Refako AS_logo Standardsystemer AS_logo Harboes Bryggeri_logo Royal Unibrew_logo

                   Mere viden og inspiration

                   Herunder kan du hente vores gratis eBook med fire scenarier og konkrete forslag til, hvordan din virksomhed tager det næste skridt mod effektiviseringsgevinster og endnu bedre kundeservice.

                   Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du inspiration, cases og gode tilbud direkte i din mailboks hver tredje uge. 

                   Få en gratis potentialeanalyse med konkrete anbefalinger

                   Udfyld formularen ved at klikke på knappen og få en gratis analyse af, hvor din virksomheds umiddelbare effektiviseringsgevinster og strategiske konkurrencefordele ligger. I analysen indgår:

                   • Fælles gennemgang og identificering af jeres virksomheds og jeres kunders behov

                   • Ekspert audit af jeres lagerløsning med udgangspunkt i jeres behov

                   • En samlet, eksekverbar udviklingsstrategi med fokus på jeres forretning og konkrete tiltag.

                   Udfyld formularen her

                   Fuld integration til virksomhedens ERP-system på under en uge


                   Desværre har mange beslutningstagere og virksomheder den opfattelse, at moderne løsninger til lagerstyring og logistik er besværlige og omkostningstunge at implementere. Typisk fordi man tror, at integrationen til virksomhedens ERP er risikabel, langvarig og dyr.

                   Dette har også tidligere været tilfældet – men det er det ikke længere med Codeex softwareløsning for dataintegration.

                   I stedet for at skulle integreres direkte ind i ”hjertet” af din virksomheds ERP, integreres Codeex softwareløsning ”på toppen” af din virksomheds ERP. Dermed tager dataintegrationen til din virksomheds ERP og lagerstyringsprogram typisk ikke mere end tre dage. Og det gælder for de fleste virksomheder og brancher – uanset størrelse og antal medarbejdere.

                   ”Muligheden for at integrere lager- og logistikløsninger til stort set alle ERP-systemer og lagerstyringsprogrammer via en simpel softwareløsning har åbnet kæmpe muligheder for alle virksomheder indenfor lager- og logistikbranchen.”

                   Johnny Nørgaard, Partner og Salgsdirektør, Lager- og logistikløsninger, Codeex.

                   Fuld integration til alle økonomi- og styresystemer

                   Vores løsninger er bygget ovenpå forretningslogikken i Microsoft Dynamic og understøtter økonomisystemer som Microsoft Dynamics AX/NAV/BC samt C5, Uniconta, IBM og SAP samt og styresystemerne IOS og Android.

                   Du kan læse mere om softwarebaseret dataintegration til ERP her. Eller hente eBooken om alle fordelene ved en fuld dataintegration af lagerdata med virksomhedens økonomisystem herunder. 

                   eBook: Effektiviseringsgevinster og endnu bedre kundeservice

                   Stabilt netværk er afgørende

                   Uden en hurtig og stabil forbindelse til virksomhedens netværk er selv den bedste håndscanner stort set værdiløs. Derfor er det afgørende, at din virksomheds netværk fungerer optimalt – også på lageret, i alle hjørner. Som en del af vores løsninger, leverer vi både rådgivning og den praktiske opsætning af stabile netværk. Vores teknikere har leveret løsninger til lagerstyring og logistik til både kølerum, fem-etages lagerhaller og under jorden. Så vi tør godt love, at vi også kan sørge for, at du får en løsning med optimal dækning.

                   Herunder kan du se en række af de kunder, vi allerede har leveret softwarebaseret dataintegration til. Du er også altid velkommen til at hente vores eBook om fire forskellige scenarier med konkrete forslag til at udvikle optimale lager- og logistikløsninger.

                   Andlight_logo Refako AS_logo Standardsystemer AS_logo Harboes Bryggeri_logo Royal Unibrew_logo

                   RFID-løsninger – et effektivt alternativ til stregkodeløsninger for både detail, lagerstyring og logistik


                   RFID (radio-frekvens-identifikation) er en teknologi, hvor radiobølger bruges til at kommunikere den eksakte lokation og det eksakte antal varer/enheder via et ”tag” på varen/enheden til en RFID-læseren.

                   Fordi identifikationen foregår via radiobølger, kan registreringen foretages uanset hvor varen eller personen befinder sig, da manuel scanning af stregkodedata ikke er nødvendig.

                   På et lager betyder det, at man med en RFID-løsning langt hurtigere kan registrerestore antal varer eller ordrer samt at der ikke behøver være fysisk adgang til varerne, dvs. der kan stables tættere.

                   Ved events eller lignende er et armbånd med en RFID-tag en både praktisk og behagelig måde for fx hotelgæster, eventdeltagere og værter til at administrere adgang, forskellige niveauer af privilegier og services samt betalingsformer indenfor et selvdefineret afgrænset område og periode.


                   I USA og Asien har flere supermarkedskæder og detailbutikker generelt indført ubemandet betaling med RFID-løsninger. Kort fortalt lægger kunden sine varer direkte i indkøbsposen, og når kunden så passerer udgangen registreres varerne i indkøbsposen og det tilsvarende beløb registreres på kundens kundekort.  

                   RFID for detailbranchen


                   På grund af den konstante opdatering af lagerbeholdningen er RFID-løsninger en særdeles effektiv måde at have konstant overblik over lagerbeholdning, placering af varer samt forebyggelse af svind i detailbutikker med stor kunde- og varegennemstrømning.

                   Hver gang en vare forsvinder ud af butikken eller lageret, registreres det i real-time og opfyldning eller varebestilling kan igangsættes – helt automatisk, uden manuelle og tidskrævende scanninger. Og samtidig opdateres de løbende økonomiske nøgletal også.

                   RFID for detailbranchen
                    

                   RFID for hotel og eventbranchen


                   Da RFID-tags ikke kræver manuelle scanninger, er RFID-tags en effektiv og behagelig løsning til at administrere forskellige adgangs- og serviceniveauer samt automatisk betaling for både besøgende og værten på hoteller eller ved events.

                   Kunder, gæster eller besøgende behøver ikke konstant at skulle vise ID, have betalingsmidler med og bruge lang tid på adgangsregistrering. Al information ligger i kundens armbånd eller nøgle.

                   RFID for hotel og eventbranchen
                    

                   RFID for produktions- og medicinalbranchen


                   Her har RFID-teknologien især den fordel, at RFID-tags let kan påføres tekstiler, dyr samt mange små enheder som fx reagensglas eller reservedele. Det betyder en langt hurtigere registrering end en stregkodeløsning formår.

                   Desuden er det muligt ved hjælp af RFID-tags hurtigt at validere ægtheden af sjældne enheder eller blandinger samt at overføre store og komplekse informationsmængder, fx i forbindelse med kemisk sammensatte produkter.

                   RHID for produktions- og medicinalbranchen
                    

                   Vil du vide mere mulighederne med RFID-tags?

                   Ønsker du mere information om, hvilke løsninger og produkter der er de bedste for dig og din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte partner og ekspert i lager- og logistikløsninger Johnny Nørgaard på jn@codeex.dk eller på 40 10 99 57 for en uforpligtende snak. 

                   Læs mere om fremtidens teknologier og plukkeløsninger

                   VR-briller, droneplukning og multiplukning er blot et par af de teknologier, vi forventer vil påvirke fremtidens lager- og logistikløsninger. Lær mere om disse og en række øvrige lovende løsninger i eBooken "Fremtidens lager- og logistikløsninger"

                   Hent eBook: Fremtidens lager- og logistikløsninger
                   Andlight_logo Refako AS_logo Standardsystemer AS_logo Harboes Bryggeri_logo Royal Unibrew_logo

                   Læs mere om produkter, lagerstyring og mobile løsninger

                   Herunder kan du finde mere info om hardware og services, om lagerstyring som en strategisk konkurrencefordel samt om muligheder og løsninger for udkørende sælgere, teknikere og servicefolk. 

                   Vil du have en gratis potentialeanalyse?

                   I Codeex har vi mere end 20 års erfaring med design og implementering af lager- og logistikløsninger.  

                   Lige nu tilbyder vi en gratis audit at din virksomheds potentiale og muligheder.

                   Giv mig et ring eller send mig en mail, hvis du vil have et bud på en lager- og logistikløsning, der giver effektiviseringsgevinster og konkurrencefordele.

                   Johnny Nørgaard
                   Partner og ekspert i lager- og logistikløsninger
                   Telefon: 76 71 00 00
                   E-mail: jn@codeex.dk

                   Book et møde med Johnny

                   Johnny Nørgaard
                    

                   Lager- og logistikløsninger der øger effektiviteten og kundetilfredsheden

                   Med udgangspunkt i mere end 20 års erfaring og leverancer til hundredvis af kunder leverer vi alle typer lager- og logistikløsninger.

                   Vi rådgiver og implementerer med udgangspunkt i din virksomheds behov samt markedets bedste hard- og software; fra afmærkningsetiketter, håndterminaler og truckscannere til netværksløsninger, plukkestrategier og integration til alle økonomisystemer.

                   Alt sammen med ét mål for øje – at sikre din virksomhed effektiviseringsgevinster og strategiske konkurrencefordele.

                   Uvildig og uafhængig rådgivning

                   Læs mere om nutidens og fremtidens lager-
                   og logistikstyring i vores blogs

                    

                   Herunder finder du cases samt viden og inspiration til både strategi, løsningsdesign og hardware. 

                   Se flere blogindlæg

                   1 min read

                   Nu bliver VR-briller en del af hverdagen på lageret

                   Voldsom vækst i onlinehandelen under Corona har drastisk forøget antallet af lagerfaciliteter og distributionscentre....

                   2 min read

                   Case: Effektiv lager-optimering via digitalisering og optimal hardware

                   Solar er en sourcing- og servicevirksomhed der leverer komponenter til el, vvs, industri, ventilation og klima/energi i...

                   2 min read

                   Mobile Solutions giver et stabilt datagrundlag

                   Mobile Solutions er en fællesbetegnelse for softwareløsninger, der sørger for gnidningsløs real-time udveksling af data...