Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Privatlivspolitik

 

 

Vi respekterer dit privatliv og din ret til at kontrollere dine persondata

Vores principielle retningslinjer er ganske enkle. Vi gør det helt tydeligt, hvilke data vil indsamler, og hvorfor vi gør det. Vi gør alt i vores magt for at beskytte dine persondata. Vi sælger ikke - og vil aldrig sælge - dine persondata til tredjeparter.

 

Vores overordnede formål med at indsamle dine persondata er at forbedre din kundeoplevelse.

 

Privatlivspolitikken, ("Politikken"), forklarer hvilke persondata, vi indhenter fra dig - enten direkte eller indirekte - og om, hvordan vi bruger disse oplysninger. Persondata er enhver form for oplysninger, der kan bruges til at identificere dig eller som kan tilknyttes dig. Politikken dækker også de valg, du kan foretage mht. de persondata, vi indsamler, og hvordan du kan kontrollere disse beslutninger.

 

Former for personlige oplysninger, som vi indsamler

 

Oplysninger, som du giver os

Vi indsamler de oplysninger, som du frivilligt giver til os, såsom dit navn, dit telefonnummer og din e- mailadresse, f.eks. når du gerne vil vide mere om Codeex Produkter eller produkter og tjenester som du kan tilgå på www.codeex.dk , eller når du kontakter vores kundeservice med en anmodning om at modtage support mht. dine produkter købt via Codeex.

 

Oplysninger, som vi indsamler automatisk

Vi indsamler automatisk oplysninger om dig, om, hvordan du bruger www.codeex.dk, som er indhentet gennem vores brug af cookies og lignende teknologier, når du bruger, logger ind eller interagerer med os via vores hjemmeside eller app. Vi kan f.eks. indsamle oplysninger om den type af enhed, du bruger, til at logge ind på vores hjemmeside, operativsystemet og versionen, din IP-adresse, din generelle geografiske placering, som er oplyst af din IP-adresse, hvilken browser, du bruger, de websider, som du besøger på vores webside www.codeex.dk, og om og hvordan, du interagerer med indholdet, der er tilgængeligt på vores websider.

 

Oplysninger, indsamlet fra andre kilder

Vi kan modtage oplysninger om dig fra andre kilder, herunder tredjeparter, så som musiktjeneste-partnere og tredjeparter, sammen med hvem, vi tilbyder samarbejds-servicetjenester eller engagement i fælles marketingsaktiviteter. Vi kan også modtage oplysninger om dig fra sociale medieplatforme, f.eks. når du interagerer med os gennem disse platforme. Vi beskytter de data, som vi har indsamlet fra tredjeparter, i overensstemmelse med de metoder, der er beskrevet i denne Privatlivspolitik, og derudover anvender vi yderligere restriktioner, der er pålagt af datakilden.

 

Oplysninger om børn

Codeex henvender sig ikke til børn og har ikke til hensigt at tiltrække sig opmærksomheden hos børn under 16 år. Selvom besøgende i alle aldre kan navigere på vores webside eller bruge vores app, indsamler vi ikke bevidst personlige oplysninger om personer, der er under 16 år, uden forældrenes samtykke. Hvis en forælder eller en værge har modtaget en meddelelse om, eller på anden måde har erfaret, at et barn under 16 år er blevet fejlagtigt registreret på dette websted ved at bruge falske oplysninger, annullerer vi barnets konto og sletter barnets personlige oplysninger i vores system.

 

Kunders interaktioner med Codeex

 

For at gøre informationen i denne Privatlivspolitik nem at forstå, har vi fremhævet forskellige tilfælde, hvor Codeex og hjemmesiden www.codeex.dk muligvis vil kunne indsamle persondata om kunderne. Kunders interaktioner med Codeex opdeles i følgende afsnit:

 

Vi indsamler: Navn, e-mailadresse, IP-adresse og oplysninger fra cookies eller fra lignende teknologier.

Hvorfor: Vi bruger denne information til at dele nyheder om arrangementer og produkter, der tilbydes af Codeex. Desuden hjælper IP-adresser os med bedre at forstå geografiske oplysninger om dem, der besøger vores hjemmeside, så vi kan forbedre hjemmesiden for alle besøgende. Det er i vores legitime interesse at behandle dine persondata til disse formål.

 

Køb af produkter fra Codeex

Når du har besluttet dig for at købe et produkt, tilbyder vi dig muligheden for at købe direkte fra os på vores webside: www.codeex.dk eller i Codeex butik. Når du køber hos os, bliver du muligvis anmodet om at afgive oplysninger, så vi kan gennemføre dit køb.

 

Vi indsamler: Dit navn, dit telefonnummer (frivilligt), din e-mailadresse, din forsendelses-

/leveringsadresse og dine betalingsoplysninger.

Hvorfor: Vi bruger disse personlige oplysninger til at gennemføre dit køb, lave en opfølgning på dit køb, hjælpe med leveringsproblemer, behandle returneringer og andre problemer, der eventuelt vil kunne opstå i forbindelse med dit køb af Codeex-produkter. Det er nødvendigt at bruge dine persondata til dette formål for at gennemføre aftalen, vi har indgået med dig. Bemærk venligst, at vi ikke gemmer betalings- eller kreditkortoplysninger. Vi bruger kun betalingsoplysningerne i forbindelse med dit køb af produkter.

 

Vi indsamler: Dette vil kunne omfatte kontaktoplysninger, såsom dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer, dit datanavn på de sociale netværk, (hvis du kontakter os gennem en social netværkskanal), og indholdet af dine chats og andre kommunikationer med Codeex kundeserviceafdeling, (herunder stemmeoptagelse, hvis du ringer til kundeservice). I visse tilfælde er det nyttigt for kundeserviceteamet at have en "diagnose" mht. dit system. Dette er i væsentligt omfang et teknisk øjebliksbillede af alle relevante oplysninger om, hvad der er sket i dit system inden hændelsen, og diagnosen indeholder information om den tjeneste, der er blevet anvendt, program indstillinger, produktindstilling, WiFi-signal og routeroplysning, fejlkoder, enhedsoplysninger. Indsamling af de ovennævnte informationer er nødvendige for at kunne yde en optimal kundeservice. Du vil blive informeret på forhånd, inden vi tager et øjebliksbillede. Vi tager ikke øjebliksbilleder, uden at fortælle dig om det på forhånd.

Hvorfor: Vi indsamler disse oplysninger for at give dig den optimale og mest effektive kundeservice. For at behandle kundens henvendelser og tekniske spørgsmål, bruger vi kontaktoplysninger for at svare kunden gennem kundens foretrukne metode (pr. telefon, e-mail eller gennem de sociale netværk). Hvis der er tale om tekniske problemer, bruger vi systemdiagnostiske data for effektivt af finde frem til problemet. Hvis der er tale om returneringer og/eller ombytninger af produkter, bruger vi kontaktoplysninger for at sikre, at produktet modtages og/eller leveres korrekt. Brugen af denne form for oplysninger er nødvendig for at gennemføre aftalen, som vi har indgået med dig.

 

Hvordan vi bruger persondata

Codeex bruger de oplysninger, som vi indsamler, for at kunne give dig de produkter og serviceydelser, som vi tilbyder, hvilket omfatter at bruge disse oplysninger til at forbedre og tilpasse dine lydoplevelser. Vi bruger også de indsamlede data til at kommunikere med dig, f.eks. til at informere dig om din konto, nye tilgængelige produkter eller serviceydelser, sikkerhed og andre former for opdateringer, som Codeex kan tilbyde.

Codeex bruger de indsamlede oplysninger til følgende formål:

 

Levering af vores produktoplevelse

Vi bruger oplysninger til at levere, betjene, understøtte og forbedre de produkter og serviceydelser, som vi tilbyder, for at sikre, at vores kunder kan bruge dem så ubesværet som muligt. Det er nødvendigt at bruge dine persondata til dette formål for at gennemføre aftalen, vi har indgået med dig.

 

Kundeservice

Vi bruger oplysninger til at besvare henvendelser fra vores kunder, diagnosticere produktproblemer, reparere kundernes produkter og til at yde andre former for kundepleje og kundeservice. Det er  nødvendigt at bruge dine persondata til dette formål for at gennemføre aftalen, vi har indgået med dig, idet det samtidigt er i vores legitime interesse.

 

Produktforbedring

Vi bruger konstant oplysninger til forskningsformål og til at forbedre vores produkter og servicetjenester, herunder vedligeholdelse og forbedring af ydeevnen af vores produkter og servicetjenester, udvikling og tilføjelse af nye funktioner eller egenskaber, såsom at bruge fejlrapporter til at forbedre sikkerhedsfunktioner, bruge søgning og klik for at forbedre relevansen af søgeresultaterne, og anvendelsen af brugsdata for at beslutte, hvilke af de nye funktioner, der skal have førsteprioritet. Det er nødvendigt at bruge dine persondata til dette formål i vores legitime interesse.

 

Sikkerhed, sikring og konfliktløsning

Vi bruger oplysninger til at beskytte vores produkters og vores kunders sikkerhed, til at opdage og forebygge svindel, til konfliktløsning og til at håndhæve vores aftaler. Det er nødvendigt at bruge dine persondata til dette formål i vores legitime interesse.

 

Forretningsmæssige aktiviteter

Vi bruger data til at udvikle aggregatanalyser og business intelligence, der gør det muligt for os at operere, beskytte, træffe velbegrundede beslutninger og udfærdige rapporter om vores virksomheds resultater. Det er nødvendigt at bruge dine persondata til dette formål i vores legitime interesse.

 

Kommunikation, markedsføring og annoncering

Vi bruger de indsamlede oplysninger til at levere og gøre vores kommunikation med dig mere personlig. F.eks. kan vi kontakte dig via e-mail eller gennem andre former for e-kommunikation, for at informere dig om nye produkter eller servicetjenester, fra Codeex, om nye tjenester, der er tilgængelige i dit område, om sikkerheds- eller softwareopdateringer, om opdatering af et supportproblem eller til at invitere dig til at deltage i en undersøgelse. Det er nødvendigt at bruge dine persondata til dette formål i vores legitime interesse. Derudover bruger vi cookies og lignende teknologier for at levere den mest relevante annoncering til dig. For oplysninger om administration af e-mailtilmeldinger og reklamemeddelelser bedes du venligst se under afsnittet: Dine rettigheder og valg.

 

For at give dig en bedre forståelse af de persondata, som vi indsamler og bruger ved forskellige lejligheder, kan du interagere med Codeex. Du bedes venligst læse nedenstående afsnit.

 

Hvordan vi kan dele persondata

 

Codeex sælger ikke og vil ikke sælge nogen form for personlige oplysninger om vores kunder. Vi offentliggør kun dine persondata, i overensstemmelse med denne Privatlivspolitik. Vi kan dele oplysninger med følgende typer af tredjeparter.

 

Tredjepartsleverandører

Codeex bruger en række forskellige tredjepartsleverandører til at udføre serviceydelser, såsom webadministration og hosting, online køb af produkter og forsendelser, kreditkortbehandling og e- mailkommunikation. Vi deler kun de af dine persondata, som er nødvendige for at afslutte en transaktion eller levere et produkt eller en service, som du har anmodet om og eller godkendt, og kun med leverandører eller agenter, der arbejder på vores vegne med det formål, som er beskrevet i denne Privatlivspolitik. I sådanne tilfælde vil dine personlige oplysninger blive delt med disse agenter eller leverandører, men kun med det formål at tilvejebringe serviceydelser i overensstemmelse med instruktioner fra Codeex og med indholdet i denne Privatlivspolitik. Det er i vores legitime interesse at dele oplysninger med disse tredjeparter til disse formål. For spørgsmål om tredjepartsleverandører, bedes du venligst sende en e-mail til info@codeex.dk .

 

Tvungne oplysninger

Når det er vedtaget ved lov, og strengt nødvendigt for udførelsen af funktionen af serviceydelserne, eller for at beskytte vores rettigheder, eller de rettigheder, der tilkommer vores tilknyttede selskaber eller vores brugere, udleverer vi dine persondata til de retshåndhævende myndigheder, undersøgelsesorganisationer, vores tilknyttede selskaber eller til brug i retssager.

 

Salg eller fusion

Vi kan dele dine persondata i forbindelse med en fusion, køb eller salg af alle eller af en del af vores aktiver. Du vil naturligvis modtage en meddelelse derom pr. e-mail og/eller med en meddelelse offentliggjort på vores webside, hvor du vil modtage oplysning om dine rettigheder.

 

Deling og offentliggørelse af indsamlede oplysninger

Vi deler oplysninger i en samlet form og/eller på en sådan måde, at modtageren af disse data, f.eks. en tredjepart, der bruger dem til en brancheanalyse, ikke er i stand til at kunne identificere dig.

 

Bemærk venligst, at vores produkter indeholder links til produkter eller applikationer fra tredjeparter, hvis privatlivspolitik kan være anderledes end Codeex privatlivspolitik. Hvis du afgiver personlige oplysninger til nogle af disse tredjeparter eller deres produkter, vil dine persondata være omfattet af disse tredjeparters privatlivspolitik, og vi opfordrer dig til at gennemlæse disse privatlivspolitikker omhyggeligt.

Nå du deler dine persondata med tredjeparter, kan dine persondata blive overført til lande, hvor lovgivningen om databeskyttelse af dine personlige oplysninger kan være mindre omfattende end den er i dit eget land. Vi er meget omhyggelige med at beskytte dine persondata og har iværksat passende mekanismer for at beskytte dem, når de bliver overført til udlandet. Vi overdrager dine persondata i overensstemmelse med den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata, og vi iværksætter passende foranstaltninger, for at sikre os, at dine persondata opbevares sikkert af enhver tredjepart, som vil få adgang til dine personlige oplysninger, (f.eks. ved at anvende de standardklausuler, der er godkendt af EU-Kommissionen). Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om den internationale overdragelse af dine personlige oplysninger, eller om de sikkerhedsforanstaltninger, der iværksættes, er du velkommen til at sende en e-mail til os til info@codeex.dk.

 

Retsgrundlaget for brug af persondata

Retsgrundlaget for brug af dine personlige oplysninger er baseret på forskellige grunde, som beskrevet nedenfor:

 

Opfyldelse af kontrakt

Det kan være nødvendigt at bruge dine personlige oplysninger for at opfylde den kontrakt, som vi har indgået med dig. For eksempel til at gennemføre dit køb af dit produkt, til at registrere dig og vedligeholde din konto, til at hjælpe med leveringsproblemer, til at behandle returneringer, til at registrere dit system og til at sørge for, at dit produkt udfører sine grundlæggende funktioner på en sikker måde, eller at det opfylder dine forventninger.

 

Legitime interesser

Vi kan bruge dine personlige oplysninger i vores legitime interesse. For eksempel, bygger vi på vores legitime interesse i at analysere og forbedre vores produkter og servicetjenester og indholdet af vores websider, at sende oplysninger til dig om software-opdateringer eller oplysninger om produkter og servicetjenester. Vi kan også bruge dine persondata til administrative, afsløring af svindel eller andre lovlige formål.

Hvor vi behandler dine personlige oplysninger baseret på vores legitime interesse, uden at en fravælgelsesmekanisme er tilgængelig for dig, kan du håndhæve din ret til at modsætte dig denne foranstaltning, ved at sende en e-mail til os til (e-mail)

 

Sikkerhed, opbevaring og tilbageholdelse af persondata, som vi har indsamlet

 

Sikkerhed

Codeex tager beskyttelsen og sikkerheden af dine personlige oplysninger yderst seriøst. Selvom vi gør en betydelig indsats for at beskytte dine persondata, som vi har indsamlet, findes der ikke noget sikkerhedssystem, der er uigennemtrængeligt.

Vi anvender en række af tekniske og organiseringsmæssige foranstaltninger og industristandarder for at beskytte dine persondata og hjælpe med til at beskytte dine personoplysninger imod tab, tyveri, misbrug  og uautoriseret adgang, videregivelse, ændring og ødelæggelse. F.eks. gemmer vi de personlige oplysninger, som du oplyser, på computersystemer med begrænset adgang og i kontrollerede omgivelser. Derudover sikrer vi os, at vores tredjeparts datacenterleverandører iværksætter passende og tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger. Desuden er dine persondata beskyttet med kryptering, som f.eks. Transport Layer Security (TLS), under deres forsendelse via internettet. Yderligere er dit password lagret via en envejs- hash, hvilket betyder, at det ikke kan genskabes, (eller videregives), af nogen, herunder Codeex. (Det kan kun nulstilles).

Hvis du har spørgsmål om sikkerheden og beskyttelsen af dine persondata, er du velkommen til at kontakte os på info@codeex.dk.

 

Opbevaring

Persondata, som er indsamlet af Codeex kan lagres og behandles i EU.

 

Tilbageholdelse

Codeex beholder dine personlige oplysninger, så længe vi anser det for nødvendigt, for at gøre det muligt for dig at bruge hjemmesiden og dit produkt, og for at levere serviceydelser til dig, for at overholde de gældende love, (herunder dem, der vedrører tilbageholdelse af dokumenter), for at løse tvister mellem parter og ellers som nødvendigt for at give os mulighed for at drive vores forretning. Alle former for personlige oplysninger, som vi indsamler, vil være omfattet af denne Privatlivspolitik og af vores interne retningslinjer for retention. Hvis du har spørgsmål om en bestemt tilbageholdelsesperiode for visse persondata, vi behandler om dig, bedes du venligst sende en e-mail til os til info@codeex.dk.

 

Dine rettigheder og valg

 

Dine rettigheder

Vi vil gerne have, at du har kontrollen over, hvordan vi bruger dine persondata. Med forbehold for den lokalt gældende lovgivning, kan du gøre dette på følgende måder:

 

  • Du kan anmode om en kopi af dine persondata, som vi er i besiddelse af.
  • Du kan oplyse os om enhver form for ændringer i dine persondata, eller om, at du gerne vil have, at vi foretager en rettelse i nogle af de persondata, som vi opbevarer om.
  • I visse situationer kan du anmode om at slette, blokere eller begrænse de persondata, vi opbevarer om dig eller fremsætte indsigelse mod bestemte måder, som vi bruger dine persondata på, og
  • i visse situationer kan du ligeledes anmode om at sende de persondata, som du har givet til os, til en

Når vi bruger dine persondata med dit forudgående samtykke, kan du tilbagetrække dit samtykke når som helst. Derudover, når vi behandler dine persondata baseret på vores legitime interesse eller i offentlighedens interesse, har du ret til at fremsætte indsigelse imod denne brug af dine personlige oplysninger, når som helst.

 

Vi stoler på, at de persondata, som du har givet os er fuldstændige, nøjagtige og opdaterede. Du bedes venligst meddele os enhver form for ændringer eller om en hvilken som helst unøjagtighed i dine persondata ved at rette henvendelse til info@codeex.dk.

Vi svarer på din henvendelse så hurtigt som muligt, og i alle tilfælde indenfor 30 dage. For mere information om, hvordan du kan kontrollere indsamlingen og brugen af og dine præferencer mht. kommunikation, marketing og reklame.

Vi forpligter os til at samarbejde med dig for at finde frem til en rimelig løsning på en klage eller en bekymring, som du måtte have mht. brugen af dine personlige oplysninger. Hvis du alligevel er af den opfattelse, at vi ikke har behandlet din klage eller din henvendelse korrekt, kan du have ret til at indgive en anmeldelse til den myndighed, der er kompetent mht. beskyttelse af persondata i dit land, (hvis dit land har en sådan myndighed), eller til en tilsynsførende myndighed.

 

Dine valgmuligheder

til eller sletning af dine persondata snarest muligt, men i alle tilfælde indenfor 30 dage.

 

Dine præferencer vedrørende kommunikation, markedsføring og annoncering

Hvis du ikke længere ønsker at modtage direkte tilbud fra Codeex pr. e-mail, kan du afmelde vores meddelelser ved at følge de instruktioner, som du kan se i hver enkelt e-mail. Vi respekterer dit valg, og vi vil ikke længere sende e-mails med reklame til dig, når du har afmeldt dig eller ændret dine kommunikationsindstillinger.

Bemærk venligst, at uanset dine kommunikationsindstillinger, vil vi fortsætte med at kommunikere med dig angående vilkår og betingelser, opdateringer i Privatlivspolitikken og af software til produkter, rutine meddelelser fra Codeex kundeservice, såsom information om nuværende og om tidligere køb, levering af produkter, afbrydelser i servicetjenesten, databrud eller anden relevant information om et produkt, som du ejer, såsom ophør af support eller sikkerhedsproblemer.

Du kan tilpasse mængden af interessebaseret annoncering, som du modtager ved at ændre på dine cookieindstillinger ved at ændre indstillingerne og/eller Hvis du har fravalgt at modtage meddelelser fra os pr. e-mail, vil vi ikke bruge din e-mail til interessebaseret annoncering.

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 

Her kommer nogle grundlæggende spørgsmål, du måske har om vores privatlivspolitik. Vi opfordrer dig til at læse vores detaljerede erklæring ovenover for yderligere information.

 

Hvorfor opdaterer Codeex sin privatlivspolitik?

Vi opfylder nu den høje standard påkrævet af Den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR - General Data Protection Regulation) i Den Europæiske Union, og vi har opdateret vores privatlivspolitik, så den afspejler denne. Vi fortsætter også med at forenkle sproget og fjerne jargon, så vores privatlivspolitik bliver lettere at forstå og læse.

 

Hvad er GDPR?

GDPR er en forordning, der har til hensigt at styrke og ensrette databeskyttelse for alle i Den Europæiske Union (EU). Og da vi mener, at alle vores kunder kan få gavn af denne forordning, implementerer vi den globalt. GDPR kræver en større åbenhed og gennemsigtighed fra virksomheder i forhold til, hvordan de indsamler, lagrer og anvender persondata, samtidig med at den pålægger strengere grænser for anvendelsen af persondata. Du kan mere at vide her.

 

Hvor tit forventer I at opdatere jeres privatlivspolitik?

Vi opdaterer vores privatlivspolitik efter behov for at sikre, at vores politik overholder internationale forordninger, samt at de stemmer overens med vores produkt- og forretningspraksis.

 

 

Hvordan bliver mine oplysninger brugt?

Codeex bruger de indsamlede oplysninger til følgende formål:

  • Produktforbedring
  • Udvikling af fremtidige produkter
  • Kundesupport
  • Beskyttelse, sikkerhed og konfliktløsning
  • Analyse af produktydelse
  • Kommunikation og marketing

 

Hvordan kan indsamling af mine oplysninger hjælpe Codeex med at forbedre produkter?

Vi indsamler disse oplysninger for at kunne sørge for, at dine produkter fungerer korrekt, og for at sikre, at vi tilbyder dig de rigtige alternativer mht. valg af musik, baseret på din geografiske position. Vi indsamler også fejlrapporter, så vi kan foretage forbedringer med henblik på at eliminere eventuelle fejl og problemer. Og til sidst hjælper det os med at finde nye måder at fylde hjem med musik på, hvis vi kan forstå, hvordan og hvornår vores kunder anvender deres systemer.

 

Sælger Codeex information til tredjeparter?

Nej. Det har vi aldrig gjort. Og det kommer vi aldrig til.

 

Kan jeg fravælge at dele mine oplysninger med Codeex? Ja, du kan vælge ikke at dele visse typer personlige oplysninger til Codeex. For eksempel yderligere databrug, som ydeevne- og aktivitetsdata.

 

Hvordan sletter jeg mine personlige oplysninger fra Codeex og hvad vil det betyde?

Du kan altid sende os en e-mail på (e-mail) eller kontakte vores kundeserviceteam for at anmode om, at dine oplysninger slettes. Du skal dog være opmærksom på, at ved at slette dine personlige oplysninger vil vi ikke kunne hjælpe dig med produkterne

 

Opbevarer eller deler Codeex oplysninger om mit betalingskort?

Nej. Disse oplysninger anvendes kun til at behandle din betaling på betalingstidspunktet.

 

Hvor længe opbevarer Codeex mine oplysninger?

Codeex tilbageholder personlige oplysninger så længe, som det er nødvendigt, for at levere tjenester, understøtte dit produkt og opfylde de transaktioner, som du har anmodet om, eller for at opfylde andre vigtige formål, så som at overholde vores juridiske forpligtelser, løse stridigheder og for at håndhæve vores indgåede aftaler. Eftersom disse behov kan variere for forskellige datatyper i forbindelse med forskellige produkter eller tjenester, kan de faktiske opbevaringsperioder variere betydeligt. For eksempel opbevarer vi funktionelle data så længe, du har et aktivt produkt.

 

Hvordan opbevares og sikres oplysningerne på Codeex servere?

Codeex er forpligtet til at beskytte sikkerheden af dine personlige oplysninger. Vi bruger en lang række sikkerhedsteknologier og -processer for at hjælpe med at beskytte dine personlige oplysninger mod ikke- autoriseret adgang, brug eller offentliggørelse. F.eks. gemmer vi de personlige oplysninger, som du oplyser, på computersystemer med begrænset adgang og i kontrollerede anlæg. Alle oplysninger, vi sender via internettet, er beskyttet med kryptering.

 

Anvender Codeex cookies til at indsamle oplysninger?

Ja, vi bruger cookies når du besøger vores hjemmeside. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies og lignende teknologier til de formål, der er beskrevet i vores Privatlivspolitik. Dette hjælper os med at give dig den bedst mulige oplevelse og sørger for, at visse dele af vores website kan fungere korrekt. Du kan altid justere indstillingerne i din browser eller enhed, så de ikke accepterer cookies og lignende teknologier, hvis dette bekymrer dig.

 

Hvilke sikkerhedsforanstaltninger er på plads med hensyn til børn, der har adgang til produkter? Codeex er ikke henvendt til børn og har ikke til hensigt at tiltrække børns opmærksomhed. Codeex beder ikke bevidst om personlige oplysninger fra børn og sender heller ikke anmodninger til dem om personlige oplysninger. Selvom besøgende i alle aldre kan navigere på vores hjemmeside, indsamler vi ikke med vilje personlige oplysninger fra personer, der er under 16 år. Hvis en forælder eller en værge har modtaget en meddelelse om, eller på anden måde har erfaret, at et barn under 16 år er blevet fejlagtigt registreret på dette websted med falske oplysninger, annullerer vi barnets konto og sletter barnets personlige oplysninger i vores system.

 

Hvordan kan jeg kontakte Codeex, hvis jeg har spørgsmål om Codeexs Privatlivspolitik?

Hvis du har spørgsmål om brugen af dine personlige oplysninger, er du velkommen til at sende en e-mail til os via info@codeex.dk.

 

Sidst opdateret: 15. Maj 2018