Skip to the main content.

Codeex er SKI leverandør

Sammen skaber vi en bedre serviceoplevelse for borgerne

Codeex > Om Codeex > SKI leverandør

Digitalisering med fokus på borgerne


I Codeex er vi meget stolte af at være valgt som leverandør til den offentlige sektor. Simpelthen fordi vi synes, at det er super spændende, relevant og givende at være med til at sikre offentlige organisationer intelligent og effektiv digitalisering, der skaber det højest mulige serviceniveau for borgerne.

Udover at fokusere på rekruttere og fastholde en lang række højtcertificerede specialister og teknikere prioriterer vi projektledere, der skaber den nødvendige tryghed i implementeringsfasen. 

Baseline for klimarapportering
Vi har siden 2002 arbejdet systematisk på at opbygge inhouse-kompetencer for beregning af CO2-aftryk.

Det betyder bland andet, at vi har stor erfaring med at beregning og levering af klimarapporter til brug for CSR-regnskaber, overholdelse af lovmæssige krav til CO2 reduktion med mere.

Med vores klimarapport i hånden har organisationen den nødvende baseline for beregning af  den årlige reduktion af organisationens  CO2-aftryk. 

 

 

ski-leverandoer-logo

02.06 Standardsoftware 

I Codeex forstår vi vigtigheden af ​​effektivitet, pålidelighed og bæredygtighed for offentlige indkøbere, når der der skal leveres netværksløsninger, endpoint-sikkerhed og storage. 

Vi har både højtcertificerede teknikere, fremragende projektledere. 

Vi kan desuden levere fuld dokumentation af organisationens direkte og afledte CO2-aftryk i forhold til netværk, endpoints og storage med mere. 

website-lifestyle-ski-software

02.07 Kommunikationsprodukter og -løsninger

Vores mål er at sikre, at den offentlige sektor får den mest pålidelige og fremtidssikrede IT-infrastruktur muligt. Vi er vant til at skræddersy både de tekniske løsninger samt den praktiske levering og udrulning.

Udover at kunne levere bogstaveligt talt alle typer IT-produkter, tilbyder vi også  konsulentydelser som fx service & support, sikkerhedsløsninger, cloudløsninger, licenser og administrationsløsninger samt ikke mindst klimarapporter for organisationens CO2-aftryk. 

website-lifestyle-ski-kommunikation

02.22 IT-drift 

Overfor både private og offentlige organisationer er vores ambition at levere rådgivning, design og løsninger, der overstiger forventningerne. Uanset om løsningen skal være baseret på eget eller leverandørejet udstyr, cloud- eller hybridløsninger. 

Vi leverer desuden services og løsninger, hvor vi driver hele eller dele af en organistations IT-afdeling, herunder ledelse, design og implementering af løsninger samt service & support samt - og absolut ikke mindst - de nødvendige sikkerhedsløsninger og uddannelse af brugerne. 

Det gør vi blandt andet ved at prioritere rekruttering og fastholdelse af kompentente og fleksible specialister indenfor både platformservices, netværksløsninger, infrastruktur og endpoints.

website-lifestyle-ski-it-drift

Se Codeex' aftaler på SKI.dk

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes.

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i borgernes og din organisations behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at sikre dig, din organisation og borgerne en god oplevelse.

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr

Som en del af vores service tilbyder vi at håndtere al brugt hardware. Vi henter, datasletter og destruerer eller videresælger alt gammelt udstyr som en del af vores ISO-certificerede service. Vores samarbejdspartnere er certificeret ISO 9001, 14001 og OHSAS 18001. Det er desuden et krav, at de efterlever lovgivningen om Anti Landfill og eksport af affald.


Du får desuden tilsendt alle de nødvendige rapporter til dokumentation af, at alle data er slettet korrekt i forhold til GDPR. Vi er naturligvis også ISO-certificerede på dette område.

Vil du vide mere?

Så kontakt Frederik Bentler. Frederik har mere end siden 1998  års erfaring  med rådgvining og implementering af løsninger til den offentlige sektor.

Frederik Bentler
Director, Public & Large Account Sales
Telefon: 29 70 84 40
E-mail: fb@codeex.dkBook et møde med Frederik Bentler

frederik bentler fritlagt - web369x630

Nyheder og blogs

1 min read

PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

20. maj lancerede HP deres to første PC´er med indbygget AI; HP OmniBook X AI og HP EliteBook Ultra AI. Det kommer du...
1 min read

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos...
2 min read

Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

En kosteffektiv IT-sikkerhedsløsning som både ledere, kolleger, kunder og eksterne partnere er trygge ved er essentiel...

Se flere blogindlæg