Skip to the main content.

Vores succes bygger på integritet, fleksibilitet, tillid og teamwork

Codeex > Om Codeex

Hvem er Codeex?

Codeex A/S er en danskejet virksomhed med kontorer og lagre i Danmark og Sverige. Vores primære forretningsområder er:

Solutions: Storage, servere, konsulentydelser, hosting af it-infrastruktur, netværksintegration samt outsourcing af operations, drift og support.

Lager- og logistikløsninger: Udvikling og projektering af lager- og logistikløsninger samt rådgivning, salg og implementering af hardware, netværksopsætning og dataintegration.

Bæredygtig IT: Asset Management og Recycling af hardware og licenser samt klimarapportering og compliance til EU-taksonomien.

Hardware, software og services: Rådgivning og salg af hardware og services til drift og udvikling af fleksible arbejdspladser samt sikker it-infrastruktur og storage.

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi, og vores service overgår konkurrenternes.

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i vores kunders virksomheder og forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Kontaktformular

Vi vil gerne i dialog med dig. Så skriv endelig til os - vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse.