Skip to the main content.

Bredt udvalg af produkter til lager- og logistikløsninger

Codeex > Lager og logistik > Leverandører

Uvildig og uafhængig rådgiver

Vi har fra dag ét valgt at sige "nej tak" til eksklusivaftaler med specifikke distributører og brands. Det betyder, at vi har friheden til at kunne garantere vores kunder uvildig og uafhængig rådgivning.Volumen nok til at få de bedste priser

Da vi er en af de største og - stadigvæk - hurtigst voksende aktører på markedet, kan vi altid tilbyde konkurrencedygtige priser og som ofte også endnu mere attraktive serviceaftale.Bredt udvalg sikrer optimale løsninger

Bare fordi en leverandør er stærk på håndterminaler betyder det ikke, at du også bør købe dine stregkodescannere samme sted. Fordi vi kan vælge mellem mere end 20 forskellige globale brands og specialiserede niche-producenter, kan vi sikre vores kunder den optimale produktsammensætning til enhver løsning.

Herunder kan du se en kort præsentation af et udsnit af vores samarbejdspartnere. Klikker du på et link, kommer du videre til en nærmere præsentation af brandet og et udvalg af de kerneprodukter, vi anbefaler.

Ring mig op
website-usp-lager-tilbehoer-beslag

Datalogic

Datalogic producerer primært løsninger til detail-, fremstillings-, transport- og logistik- samt sundhedsindustrien. 

Datalogic er blandt andet specialister i sensorer til detektion, måling og sikkerhed samt RFID- og lasermarkeringssystemer.

Læs mere om Datalogic her

website-usp-lager-hardware-haandterminaler

Honeywell 

Honeywell er en af meget få producenter som leverer alt fra færdige drone-løsninger til USB-kabler til lagerstyring og logistikløsninger. 

Codeex´ har arbejdet sammen med Honeywell i mere end 20 år og er netop blevet udnævnt til Platin Partner. 

Læs mere om Honeywell her

website-usp-lager-hardware-truckterminaler 

JLT

JLT Mobile er Sveriges største PC-producent og leverer til produktions-, industri samt lager og logistikvirksomheder over hele verden. 

Specialiteten er udvikling og produktion af ekstra holdbare computere for problemfri datakommunikation i udfordrende miljøer.

Læs mere om JLT her

website-products-usp-opticon

Opticon

Opticon er blandt de mest innovtive indenfor uviklingen effektiv og intelligent opsamling og distribution af data fra stregkodeløsninger.

Vi anbefaler især Opticon til virksomheder med relativt avancerede behov eller eksisterende løsninger.

Læs mere om Opticon her

website-usp-lager-hardware-scannere

Zebra

Udover at have et stort fokus på teknologiudvikling formår Zebra at designe og understøtte hardware med ekstrem holdbarhed og driftsstabilitet – også i ekstremt belastende produktionsmiljøer.

Vi har samarbejdet med Zebra i mere end 15 år og har været Platin Partner siden 2015.

Læs mere om Zebra her

Få et godt og gratis råd

Vi har mere end 20 års erfaring med anbefaling og implementering af hardware, software og services. 

Har du brug for råd og tilbud på en optimal WMS- eller ERP-integration? Eller vil du høre mere om gevinsterne ved pick-by-voice og mobile device management? Så er du altid velkommen til uforpligtende snak med en af vores eksperter .

 

Book et uforpligtende møde med vores ekspert

website-beam-kontakt-johnny
Andlight_logo frode-lauersen-logo BB-Fiberbeton_logo Logo_Brunata Holmris_logo

Vil du høre mere om hvorfor andre kunder har valgt os til deres foretrukkende it-leverandør, så sætter vi dig gerne i forbindelse med dem.

A/S Løgstrup-Steel har valgt Codeex som partner på design og implementering af bl.a. onsite-backup, en samlet netværksløsning, en Office-365 hybridløsning samt en tværgående sikkerhedsanalyse og disaster restore plan.

”Vi har brugt Codeex både som sparringspartner til datacenter og IT-sikkerhed og infrastruktur. Backup, support og vedligehold kører hurtigt og gnidningsfrit.”

Henrik Hansen, IT-chef, Løgstrup Steel


Se flere cases her

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive

johnny-noergaard

Johnny Nørgaard

Partner
Lager- og Logistikløsninger

T: 40 10 99 57
@: jn@codeex.dk

Lars Elleriis

Lars Elleriis

Business Development Manager
Lager- og Logistikløsninger

T: 30 14 41 84
@: le@codeex.dk

Nyheder og blogs

2 min read

Lagerstyring og levering i verdensklasse

Solar er en sourcing- og servicevirksomhed, der leverer komponenter til el, vvs, industri, ventilation og klima/energi...
2 min read

Det tager kun tre dage at digitalisere dit lager

Mange beslutningstagere og IT-chefer tror, at integration af virksomhedens lager- og logistikløsning med virksomhedens...
1 min read

Truckterminaler fra Tactile øger effektiviteten

Truckterminaler fra Tactile og gaffelscannere fra Leuze øgede effektiviteten og sikkerheden for truckførerne på Royal...

Se flere blogindlæg