Skip to the main content.

Beslag der beskytter dit udstyr

Forlæng levetiden med fleksible og støddæmpende beslag

 

Ring mig op

Codeex > Lager og logistik > Tilbehør > Beslag og tastaturer

Det betaler sig at investere i effektivitet og holdbarhed

Ud fra vores mere end 20 års erfaring anbefaler vi altid kraftigt, at man prioriterer beslag i høj kvalitet til alt mobilt udstyr. Det gør vi af to grunde:

  1. De rette beslag minimerer rystelser og stød til et absolut minimum, hvilket forlænger serviceintervaller og levetid samt giver bedre TCO.

  2. Beslag i høj kvalitet gør det muligt at montere og demontere udstyr løbende, både i dagligdagen og ved større udskiftninger eller årlige tjek.

Et hverdagseksempel

Forestil dig tidsforbruget til at flytte 10 truckterminaler med ét klik kontra 10 truckterminaler, som skal løsnes, skrues af og tilpasses for igen at kunne blive monteret. Og forestil dig så, hvor mange stumper eller dele, der brækker af eller forsvinder undervejs.

Så har du forskellen på at opfinde en løsning selv og én gang for alle at købe professionelle, fleksible beslag.

download-preview-9-store-gevinster 

Inspiration og viden

"9 store gevinster - som den ambitiøse lager- og logistikchef ikke må gå glip af"

Download her

Vi anbefaler beslag fra RAM Mounts

RAM Mounts er en amerikansk virksomhed, som udelukkende fokuserer på at udvikle og producere beslag til en lang række brancher og brug. Heriblandt lager- og distributionsvirksomheder.

RAMs produkter kan tilpasses terminaler, mobile printere, stregkodescannere, håndterminaler, plukkevogne, trucks og træborde. Kun fantasien og hverdagens behov sætter grænser.

Hver enkelt beslag, bærearm, skrue, fatning og drejekugle er designet og fremstillet af materialer af højeste kvalitet og er dækket af en livstidsgaranti. Kombineret med de meget positive tilbagemeldinger vi får fra vores kunder omkring RAM Mounts produkter, anbefaler vi derfor på det kraftigste RAM Mounts.

Codeex er Platinum-partner hos RAM Mounts og kan dermed tilbyde særdeles attraktive priser og service.Se alle vores beslag og fatninger her

Hensigtsmæssig og ergonomisk optimal placering er afgørende

Muligheden for hurtig af- og påmontering af lagerudstyr er selvfølgelig vigtig. Men det er mindst lige så vigtigt, at udstyret placeres hensigtsmæssigt i forhold til arbejdsrutiner og ergonomi.

Det nytter ikke, at en terminals skærm placeres modsat køreretningen på en truck eller at en mobil printer placeres i gulvhøjde og dermed kræver unødvendigt mange buk og knælen for de medarbejdere, der skal bruge printeren.

Gennem vores mere end 20 år med at udvikle og implementere lager- og logistikløsninger har vi indsamlet en lang række erfaringer med hensigtsmæssig og ergonomisk placering og brug af lagerudstyr. Erfaringer som vi selvfølgelig meget gerne deler med dig.

TASTATURER: Godkendt til at tåle enhver hverdagsbrug

Ligesom alt andet udstyr skal dit tastatur også være både fleksibelt og til at stole på. Det nytter ikke, at dine enheders tastaturer konstant går i stykker, så pc´er, håndterminaler eller plukkevognens terminal ikke kan bruges.

I Codeex leverer vi selvfølgelig også tastaturer til både pc´er og håndterminaler, som er designet og bygget til brug i belastende miljøer. Tastaturerne kan bruges i miljøer, hvor almindelige tastaturer hurtigt ville ødelægges af fugt og støv, fordi de er IP 65 godkendte. Det betyder, at tastaturerne er både støvtætte og tåler spuling med vand.

website-products-dell-v3420

Product no.1

Short teaser text about said product and mebby why it's relevant here.


Se specs 

website-products-dell-v5620

Product no.2

Short teaser text about said product and mebby why it's relevant here.


Se specs 

website-products-dell-v5625

Product no.1

Short teaser text about said product and mebby why it's relevant here.


Se specs 

Brug for et godt tilbud?


Vil du vide mere om fordele og forskelle mellem de forskellige typer af beslag og fatninger? Eller vil du have et uforpligtende tilbud på en konkret løsning? Så er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Johnny Nørgaard
Partner og ekspert i lager- og logistikløsninger

Telefon: 76 71 00 00
E-mail: jn@codeex.dkBook et møde med Johnny Nørgaard

johnny_nørgaard_fritlagt-1

Nyheder og blogs

2 min read

Lagerstyring og levering i verdensklasse

Solar er en sourcing- og servicevirksomhed, der leverer komponenter til el, vvs, industri, ventilation og klima/energi...
2 min read

Det tager kun tre dage at digitalisere dit lager

Mange beslutningstagere og IT-chefer tror, at integration af virksomhedens lager- og logistikløsning med virksomhedens...
1 min read

Truckterminaler fra Tactile øger effektiviteten

Truckterminaler fra Tactile og gaffelscannere fra Leuze øgede effektiviteten og sikkerheden for truckførerne på Royal...

Se flere blogindlæg