Skip to the main content.

Fortinet IT-sikkerherhed

- effektiv, skalérbar og let at administrere

Codeex > Solutions > Netværk > Fortinet

Fortinet: Global IT-sikkerhed

Med en global kundebase med mere end 600.000 kunder er Fortinet en af verdens førende leverandører af netværksløsninger.

Specialet er udvikling og implementering af avancerede IT-sikkerhedsløsninger, der beskytter organisationer og medarbejdere mod blandt andet malware, phishing-angreb og ransomware. 

Som totalleverandør af både netværk, hardware og sikkerhedsløsninger er Fortinet en oplagt all-in-one leverandør for både mindre virksomheder og globale organisationer.

Fortinet er mere end FortiGate

I Danmark er Fortinet primært kendt for FortiGate - en løsning som sikrer kunden en integreret firewall, VPN, et intrusion detection/prevention system (IDS/IPS) og antivirus med mere. Vælger man FortiGate får man desuden single pane of glass administration og konfiguration af switches og wi-fi med i købet. Men Fortinet tilbyder også en lang række andre interessante produkter:

  • Fortinet Security Network Fabric der sikrer cybersikkerhed på tværs af hele netværket.
  • Fortinet Secure System SD-WAN sikrer effektiv og sikker netværksadgang på tværs af on-prem og cloud-løsninger 
  • Fortinet SASE sikrer konsistent IT-sikkerhed for alle brugere i alle situationer. 

Fortinet leverer selvfølgelig også hardware med fokus på effektivitet og som samtidig bl. a. understøtter sikkerheden. Fx FortiSwitch der via netværkssegmentering, gør det muligt muligt at opdele netværk i separerede zoner eller VLANs.

Integrerer man Fortinet switches med Fortinet Security Fabric, får man desuden adgang til deling af trusselinformation og advarsler. 

 


FortiGate

Netværk,VPN, IDS/IPS og antivirus i én løsning. 


Security Network Fabric

Cybersikkerhed på tværs af hele netværket - med single pane of glass administration.


Secure SD-WAN

SD-WAN løsning på tværs af on-prem og cloud-løsninger - og med let integration til SASE.

Derfor anbefaler vi Fortinet

"Det geniale ved FortiGate er, at man kan administrere og konfigurere alle swithches og netværk fra ét dashboard. Integrerer man yderligere sikkerhedsløsninger som fx Sandbox, SD-WAN eller Fabric, bliver fordelene bare endnu større."

Henrik Bruun, Senior System Engineer, Codeex

I videoen her til venstre fortæller Senior System Engineer Henrik Bruun, hvilke løsninger og muligheder FortiGate og Fortinets øvrige services giver.

 

FortiGate: Let administration af avanceret sikkerhed

FortiGate er ikke kun en effektiv firewall med intrusion detection/prevention system (IDS/IPS), antivirus, webfiltering, application control og VPN. Høj ydeevne og skalérbarhed gør også FortiGate ideel til organisationer med perioder med meget høj belastning. 

FortiGate giver desuden adgang til at  dele potentielle trusler fra Fortinets Security Fabric samt mulighed for centraliseret styring af switches og wi-fi via FortiManager eller direkte via FortiGate. 

Sidst, men ikke mindst, kan FortiGate integreres med Fortinet Security Services, som detekterer og advarer om potentielle trusler via machine learning og AI. 

Security Network Fabric: Ny tilgang til cybersecurity

Fortinet Security Fabric gør det muligt for FortiGate at samarbejde og dele trusselsinformationer med andre Fortinet-produkter som FortiAnalyzer, FortiManager og FortiSandbox. 

Fortinet Security Network leveres inkl. switches og wi-fi samt med FortiClient: En endpoint-security løsning der beskytter alle clienter og mobile enheder. 

Via Fortinets effektive connectors kan Security Network Fabric integreres med blandt andet Azure, Cisco, Symantec, WMware, Aruba, AWS og Business Central.  

Secure SD-WAN til organisationer med mange lokationer

Secure SD-WAN kan nemt integreres med cloud-baserede applikationer og tjenester, hvilket gør løsningen velegnet til  hybrid cloud-miljøer.

Secure SD-WAN gør det desuden let at administrere og sikre effektiv adgang til netværk og cloud-tjenester på selv de fjerneste lokationer. 

Fortinet SASE: Sikkerhed på alle niveauer

FortiSASE sikrer en konsistent sikkerhedsløsning samtidig med, at brugerne får effektiv netværksadgang  - uanset hvor de arbejder fra.

Det sker blandt andet via en AI-drevet sikker webgateway (SWG), zero-trust netværksadgang (ZTNA), cloud adgangssikkerhedsbroker (CASB), Firewall-as-a-Service(FWaaS) og SD-WAN som kører på ét operativsystem med single pane of glass administration. 

Sådan får du et stabilt netværk overalt 

Træt af udfald eller begrænset kapacitet på kontoret, lageret eller i butikkerne? Så få en netværksanalyse, der fortæller dig præcist, hvor der er brug for justering af netværksindstillinger, flytning eller opsætning af access points. 

Læs mere om netværksanalyse

Èn leverandør giver mange fordele

Fortinet kan levere 360 graders løsninger til både vækstvirksomheder og globale organisationer.

Fordelene ved at have én leverandør til hele sin IT-infrastruktur er mange. De tre vigtigste er:

  1. Simpel administration på tværs af hele IT-strukturen: Der findes mange gode connectors imellem forskellige brands og deres løsninger. Men det bliver aldrig bedre, end hvis alle løsninger er fra samme leverandør.

  2. Effektiv support: Har én leverandør leveret hele IT-strukturen, får man ofte direkte adgang til 3rd level support.

  3. Effektiv disaster recovery: Er uheldet ude, ender man ikke som kastebold mellem to leverandører, som ingen motivation har til at tage ansvaret på sig.
website-lifestyle-een-leverandoer-1
website-lifestyle-network-it-sikkerhed-1

Få styr på IT-sikkerheden

Hvad der sker, hvis en kollega åbner en inficeret vedhæftning eller hjemmeside?

Hvad er konsekvenserne af tabte data eller en blokering af virksomhedens kritiske systemer?

Og er alle medarbejderes netværks- og endpoint security gearet til at arbejde ude, hjemme og på farten?

Vores eksperters viden og erfaring med IT-sikkerhed på alle niveauer, giver vores kunder tryghed og ro til at koncentrere sig om deres forretning - resten tager vi os af.

Book et møde om IT-sikkerhed

Drifts- og beredskabsaftaler: Slut med netværksbøvl

Med en driftsaftale på en fast pris sørger vi for, at din virksomheds netværk altid fungerer optimalt. Som en del af aftalen defineres en SLA, som vi altid reagerer indenfor. 

Vi tilbyder desuden beredskabsaftaler som gør, at vi 24/7/365 straks går i gang med problemløsning og genopretning i tilfælde netværksnedbrud. Virksomheden ryger med andre ord ikke ind i en prioriteret kø hos netværksleverandøren.

Kontakt mig ang. en beredsabsaftale 
website-lifestyle-network-drift-og-beredskabsaftaler-1
website-lifestyle-network-bcp-1

Har i en Business Continuity Plan?

”Hvis vores netværk er nede, vores applikationer utilgængelige og vi ikke ved om eller hvornår, vi igen har adgang til data, hvordan forsætter vi så med at levere og servicere vores kunder?”

Dét spørgsmål bør enhver direktion, bestyrelse og topledelse kunne svare på. Ellers er virksomheden truet på sin eksistens, hvis ulykken indtræffer.

Vi hjælper jer med at prioritere samt skaber en klar plan for, hvem der gør hvad, hvordan og hvornår i tilfælde af at katastrofen indtræffer.

Book et møde om BCP

Derfor skal du købe Fortigate hos Codeex

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes.

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Skal vi løse dine netværksudfordringer?

Vil du have et stabilt netværk, som også tilbyder maksimal sikkerhed under spidsbelastninger? Og som samtidig er let at etablere og administrere?

Du er altid velkommen til at kontakte mig eller booke et møde herunder for en uforpligtende snak om dine muligheder. 

Telefon: 7671 0000
E-mail: hbr@codeex.dk


Henrik Bruun
Senior system engineer


NSE7-Certification ccnp_enterprise_color ccnp_security_color
henrik-fritlagt-edited

Nyheder og blogs

1 min read

Fortigate: Modsvaret på et stigende trusselsbillede

FortiGate er en avanceret sikkerhedsplatform der integrerer en bred vifte af sikkerhedsløsninger i én løsning, der...
2 min read

Hvad er Fortinet? Og hvad er fordelene?

Fortinet er en af verdens førende leverandører på netværksområdet. Specialet er udvikling og implementering af...

Se flere blogindlæg