Skip to the main content.

Opticon

- garant for innovation og stabilitet

Vi anbefaler Opticon for innovation og stabilitet

Ved sin grundlæggelse i 1976 var Opticon en af de første virksomheder i verden, der specialiserede sig i fremstilling af stregkodescannere. Lige siden har Opticon været i fronten af udvikling af hardware og løsninger til mest effektivt og intelligent at opsamle og videredistribuere data fra stregkodeløsninger.

Fordi Opticon er et brand, som både sætter innovation og kvalitet højt, anbefaler vi især Opticon til virksomheder med relativt avancerede behov indenfor detail, adgangskontrol og hygiejne. 

Detail

Scannere der passer til lommen eller som kan bæres i en snor eller om hånden sikrer maksimal effektivitet.

website-products-usp-opticon-retail

Adgangskontrol

Uanset om du arbejder med hospitality, adgangskontrol eller i rejsebranchen, så har Opticon effektive og let integrerbare løsninger. 

opticon-adgangskontrol

Hygiejnisk scanning

Har du brug for et ekstra højt hygiejneniveau og en optimal ergonomi, så har Opticon også en løsning til dig.

opticon-medical

Opticon Companion: Designet til detailhandlen

opticon_produkt_RS-2006

RS-2006

1D ringscanner på kun 42 gram. Sidder på hånden, triggeren udløses med tommelfingeren, så begge hænder altid er fri.


specs

opticon_produkt_PX-20

PX-20

Ekstra lille og let men stadig med et batteri, som holder hele arbejdsdagen. Bluetooth-forbindelse og 2D kamera med 60 fps. 


specs 

opticon_produkt_OPN-4000

OPN-4000

Kraftig CCD-motor sikrer scanning og dataoverførsel i real-time. Letvægter med elegant design samt Bluetooth og Apple MFI forbindelse. 

specs 

opticon_produkt_OPN-2006

OPN-2006

Installationsfri miniscanner;  tilkobles telefon, tablet eller andet via Bluetooth, så er du i gang. Kan gemme op til 20.000 scanninger.


specs

 

Frihed og højere effektivitet

Målet for udviklingen af Opticon Companion serien af 1D og 2D håndscannere var at effektivisere detailhandlen ved at give medarbejderne mulighed for at arbejde uden kabler, tungt og klodset udstyr. Enten via scannere som passer i en bukselomme eller i en snor om halsen. Eller via ringscannere som du kan se et eksempel på i videoen her til venstre.

Se alle modeller, specs og priser i vores webshop.

Video: Integrationsprocessen gennemgået på 7 minutter og 21 sekunder.

 

Fixed-mount scannere: Til alle adgangsbehov

PR-11 til OCR-, QR- og stregkoder

Endelig en scanner der kan scanne både pas, sygesikringsbeviser, mobiltelefoner, papir og colaer. Se selv i videoen herunder. Og så er den endda billig.

Den indbyggede 2D scannermotor er optimeret til aflæsning af MTRD/OCR-B fonts. Desuden gør det minimale design PR-11 let at integrere.

specs

website-product-opticon-pr-11
website-product-opticon-nlv-5201

NLV-5201 - lille og ekstremt effektiv

Med dimensionerne 41.1 x 24.0 x 33.0 mm er denne 2D CMOS-scanner særdeles let at integrere.

IP65 godkendt, scannerhastighed på 100 fps. og ekstra effektiv til skadede, bøjede eller dårligt printede stregkoder samt stregkoder med ekstra høj informationstæthed.

Den installerede tuning-funktion sørger for nem programmering af dine indstillinger ved tryk på en enkelt knap.

Se fuld demo af NVL-5201 i videoen herunder. 


specs 

website-product-opticon-m-10 

M-10

2D CMOS omni-scanner sikrer korrekt scanning, uanset hvilken retning stregkoden vendes. Kan bruges både som stationær automatisk scanner og som håndscanner med triggerscanning. 


specs 

website-product-opticon-m-11 

M-11

2D CMOS omni-scanner perfekt som indbygget scanner i fx billetautomater eller på en speditionsdisk. Automatisk eller manuel scanning op til 120 fps.


specs 

Kablede scannere: Fleksible og hygiejniske

opticon-l-22x

L-22X

Ergonomisk letvægtsdesign, perfekt især til små hænder. 1D og 2D-scanner med 100 fps. Leveres med holder til brug for berøringsfri og automatisk scanning. IP42 godkendt og tåler dermed hyppig og grundig rengøring. 


specs 

website-product-opticon-l-46x

L-46X

2D CMOS scanner med op til 100 fps. IP42 godkendt og tåler dermed hyppig og grundig rengøring. Tåler desuden at blive tabt fra op til 1.8 m. Leveres med stand og autoscan for berøringsfri scanning. Lær mere i demovideoen herunder. 


specs 

L-46X - for optimal hygiejne

Al Opticon viden er kombineret i denne topklasse, geniale håndholdte scanner med høj scanning ydelse.

Kablerne er udskiftelige, hvilket gør det nemt at skifte mellem USB eller RS-232 grænseflade.

Tilvælger man den antimikrobielle belægning, bliver L-46X et perfekt værktøj til hospitaler, apoteker og andre områder, hvor hygiejne er afgørende. Se fuld demo af L-46X her til venstre.

Codeex´ kunder anbefaler Opticon

Som produktuafhængig leverandør får vi konstant feedback fra vores kunder i forhold til den daglige brug af en lang række produkter og brands. Herunder for produkternes tekniske effektivitet, modstandsdygtighed overfor slag samt stabiliteten i forhold til dataoverførsel.

Baseret på den positive feedback overfor Opticons produkter, anbefaler Codeex Opticon scannere til både lagerstyring, distribution, detail, medico og hospitality/adgangskontrol samt som integrationsprodukter i egne løsninger. 

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

let_reuse_ikon

Det er let ...

- fordi vi leverer et aflåseligt stålskab til din virksomhed, som du blot lægger dine brugte pc´er, telefoner og servere i og fortæller os, hvornår vi skal hente det. Så er al dit brugte udstyr væk.

datasletning_reuse_ikon-1

Det er data-sikkert ...

- fordi vi sletter al data i henhold til GDPR og myndighedsgodkendte standarder - og fordi vi sikrer dig dokumentation for hele processen.

bæredygtigt_reuse_ikon

Det er bæredygtigt ...

- fordi vi enten genanvender udstyret eller giver det endnu en livscyklus i folkeskolen, i en start-up eller hos en studerende. Vi leverer fuld dokumentation og deler et evt. overskud med dig.

Brug for hjælp til at vælge?


Vil du vide mere om de konkrete fordele og gevinster ved et skifte til pick-by-voice? Eller vil du have et uforpligtende tilbud på pick-by-voice med Codeex´ softwareløsning? Så er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Johnny Nørgaard
Partner og ekspert i lager- og logistikløsninger

Telefon: 40 10 99 57
E-mail: jn@codeex.dk
Kalender: Book et møde med mig her


Giv mig et kald på (+45) 76 71 00 00

johnny_nørgaard_fritlagt-1

Nyheder og blogs

2 min read

Lagerstyring og levering i verdensklasse

Solar er en sourcing- og servicevirksomhed, der leverer komponenter til el, vvs, industri, ventilation og klima/energi...
2 min read

Det tager kun tre dage at digitalisere dit lager

Mange beslutningstagere og IT-chefer tror, at integration af virksomhedens lager- og logistikløsning med virksomhedens...
1 min read

Truckterminaler fra Tactile øger effektiviteten

Truckterminaler fra Tactile og gaffelscannere fra Leuze øgede effektiviteten og sikkerheden for truckførerne på Royal...

Se flere blogindlæg