Webshop
Webshop

                   Hardware og løsninger designet til din virksomhed

                   Med mange års erfaring med løsningsdesign og adgang til alle førende hardware brands sikrer vi dig optimale muligheder for din digitale transformation.

                   Vi er altid på forkant med dine muligheder

                   Vi er dedikerede og følger konstant udviklingen. For det kræver dyb indsigt i de digitale teknologier at sikre en optimal IT-infrastruktur.

                   Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i nutidens muligheder og fremtidens krav. Det sikrer dig maksimalt udbytte af din investering i hard- og software.

                   Softwareløsninger der forbinder

                   Vores medarbejdere bliver løbende certificeret i diverse løsninger. Vi er bl.a. VMware Solution Provider Professional Partner og kan rådgive om drift, administration, forbindelse og beskyttelse af apps i ethvert cloud-miljø.

                   Få et skrivebord i Skyen

                   Med Office 365 i skyen har hver bruger 50 GB Exchange mailboks, 5 Office Pro licenser, Lync, SharePoint og OneDrive for Business. Virksomhedens data er altid tilgængelige, uanset hvor brugerne befinder sig geografisk. Dansk support syv dage om ugen og en serviceaftale, der garanterer 99,9 % oppetid er selvfølgelig også en del af løsningen.

                   Vil du vide mere om hardware og services, er du altid velkommen til at kontakte Salgschef Charlotte Fredsgaard på 76 71 00  00 eller cf@codeex.dk.

                    

                   Andre kunder der har valgt Codeex

                   Vil du høre mere om hvorfor andre kunder har valgt os til deres foretrukkende it-leverandør, så sætter vi dig gerne i forbindelse med dem.

                   Frode_laursen Alcon KMC novartis DFD lagkagehuset

                   Hardware tilpasset dine behov

                   I vores webshop findes der mere end 500.000 produkter. Vi hjælper dig med at vælge hardware, som hverken er underdimensioneret eller over-priced.

                   Gå til Webshop

                   Globale leverancer af IT-udstyr

                   Vi hjælper globale kunder med at implementere IT-leverancer, der resulterer i et ensartet og brugervenligt it-setup.

                   Uanset hvor du er, så kan vi levere

                   Internationale virksomheder med globale kontorer i forskellige lande har ofte udfordringer med at sikre udrulning og implementering af et ensartet og brugervenligt IT-setup lokalt.

                   Vi tilbyder desuden en centraliseret indkøbsproces, hvilket er langt mere kost-effektivt end individuelle regionale indkøb.

                   Tandhjul_ikon1

                   Egen konfiguration

                   Hver enkelt computer er klar til brug ved brugerens modtagelse.

                   globe_ikon-1

                   Global bestilling

                   Vi tilpasser vores webshop med prædefinerede produkter målrettet den enkelte lokation.

                   truck_ikon1

                   Hurtig levering

                   Via fælles udarbejdede forecasts er vi altid på forkant med dine leverancer. 

                   speak_ikon

                   24/7 global support

                   Vi står til rådighed for din virksomheds medarbejder døgnet rundt.

                   Vil du vide mere om globale leverancer?

                   Kontakt vores ekspert Philip Neubert på 76 71 00 00, eller skriv til Philip via linket herunder. 

                   Skriv til Philip her

                   Vi giver dit brugte IT-udstyr nyt liv

                   For hver computer, der genanvendes kan vi reducere CO2-udledninger, spare jordens råmaterialer og skabe en cirkulær økonomi, hvor ressourcer og produkter bruges mere effektivt. Vi hjælper i hele processen med opkøb eller tilbagekøb, og genanvendelse af brugt udfaset it-udstyr, samt rest- og overskudslagre af nyt udstyr.

                   datasikkerhed_ikon

                   Datasikkerhed

                   Vi sikrer at databærende udstyr håndteres sikkert når det udfases, og at data slettes på en måde, der genererer et bevis på at sletningen er gennemført og bevarer et komplet auditerbart spor.

                   recycle_ikon

                   Genbrug

                   Håndteret korrekt og med genbrug for øje, vil det udfasede brugte IT-udstyr ofte kunne indeholde overraskende store restværdier - værdier vi gerne vil genskabe og dele med vores kunder.

                   genbrug_ikon

                   Miljøgevinster

                   Vidste du at en laptop eller en pc har været skyld i udledning af mellem 300 og 900 kg CO2 under fremstilling i Kina og transport ud til forbrugeren ude i verden? Gør en forskel formiljøet idag.

                   Værdi ved genanvendelse

                   Genanvendelse af it-udstyr gør en stor forskel på vejen mod et mere bæredygtig samfund, men det er blot én af de mange fordele.

                   At sende dit it-udstyr til genbrug betyder, at produkterne håndteres på en enkel, sikker og miljømæssig forsvarlig måde. Værdien af udstyret kan f.eks. anvendes til nye it-investeringer eller doneres til velgørenhed. På billedet ses personalet ved biblioteket i Kilimanjaro, sammen med Farmaceuter uden Grænser i Danmark, som Codeex har doneret computere til.

                   donation
                    

                   Intelligent genbrug er IT genbrug

                   Se hvor meget CO2-udledning du kan hjælpe med at reducere, ved at lade dit brugte it-udstyr blive genbrugt andet sted. Udfyld formularen så sender vi dig resultatet til din e-mail.

                   Vi gør processen nem for dig

                   Ved at genanvende it-udstyr og ikke fremstille nyt kan vi spare på jordens naturlige ressourcer. Hos Codeex har vi ekspertise og erfaring med genanvendelse af it-udstyr, og vi overholder naturligvis dansk og europæisk miljølovgivning omkring håndtering af brugt it og elektronik - og vores samarbejdspartnere videre i kæden er certificeret ISO 9001, 14001 og OHSAS 18001, og efterlever lovgivning om Anti Landfill og eksport af affald.

                   Du er altid velkommen til at kontakte vores re-use ekspert Stig Døssing for en uforpligtende snak eller et tilbud på 76 71 00 00 / std@codeex.dk.

                   reuse-why-sell

                   Hvorfor sælge sit gamle it-udstyr?

                   Der kan være mange årsager til at sælge sit gamle it-udstyr, og i mange tilfælde, med store økonomiske fordele. Alt for meget it-udstyr ender på lossepladsen, i stedet for at andre kan gøre brug af det. Det kan du lave om på.

                   reuse-new-life

                   Hvad betyder en grøn it-profil?

                   For os handler en grøn it-profil egentligt mest om sund fornuft. Hvis andre kan bruge udstyret, så skal det ikke på lossepladsen. Vores definition er, at udstyret bruges under hensyntagen til ressourcer og miljø.

                   reuse-desktop

                   Hvad sker der med det brugte udstyr?

                   I de fleste tilfælde sælger vi udstyret videre til udlandet. Der er dog også udstyr som er i så dårlig stand, at det ikke kan sælges. Dette sender vi til miljømæssigt affald. Før vi gør dette, sørger vi naturligvis for, at alle dine data bliver slettet.

                   reuse-value2

                   Hvor betaler vi for det brugte udstyr?

                   Der er selvfølgelig stor forskel på hvad vi giver for det brugte udstyr. Det kommer an på kvalitet og alder, men vi kigger også på mærke, type, stand og model, så vi kan give den bedste pris for det brugte udstyr.