Skip to the main content.

Hardware support

Alt hvad du skal bruge til drift og support af dit hardware

 

Ring mig op

Ad hoc reparation eller 24/7 serviceaftale?

Som en af Danmarks største leverandører af hardware og software til optimering af lager- og logistikløsninger samt mobile salgs- og serviceløsninger har vi selvfølgelig også vores egen serviceafdeling for implementering og service af hardware samt opsætning og opdatering af software.

Derfor kan vi tilbyde både ad hoc reparationer eller en dedikeret serviceaftale, der dækker døgnet rundt, året rundt – og som befrier IT-afdelingen for vedligeholdelse og serviceopgaver og dermed giver mere tid til udvikling og optimering.

download-preview-9-store-gevinster 

Download vores eBog

9 store gevinster - som den ambitiøse lager- og logistikchef ikke må gå glip af

Download her

Reparation og backup af hardware

Vi reparerer, servicerer og opdaterer scannere, håndterminaler, PDA'er, truckterminaler og printere fra Intermec, Honeywell, Zebra, Datamax, TSC m.fl. - også selv om enhederne ikke er købt hos os.

Som en del af en serviceaftale kan vi desuden tilbyde at stille backup hardware til rådighed. Det betyder, at vi sender jer en erstatningsenhed fra vores lager samme dag, som jeres hardware bliver beskadiget, så jeres lager/produktion kan forsætte, mens vi reparerer.Brug for en hurtig reparation? Giv os et kald!

Brug for reparation eller serviceaftale?


I Codeex har vi 20 års erfaring med at servicere og reparerere hardware til lager- og logistikløsninger. Har du brug for hurtig hjælp eller en langsigtet serviceaftale, så er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Johnny Nørgaard
Partner og ekspert i lager- og logistikløsninger

Telefon: 76 71 00 00
E-mail: jn@codeex.dkBook et møde med Johnny Nørgaard

johnny_nørgaard_fritlagt-1

Nyheder og blogs

2 min read

Lagerstyring og levering i verdensklasse

Solar er en sourcing- og servicevirksomhed, der leverer komponenter til el, vvs, industri, ventilation og klima/energi...
2 min read

Det tager kun tre dage at digitalisere dit lager

Mange beslutningstagere og IT-chefer tror, at integration af virksomhedens lager- og logistikløsning med virksomhedens...
1 min read

Truckterminaler fra Tactile øger effektiviteten

Truckterminaler fra Tactile og gaffelscannere fra Leuze øgede effektiviteten og sikkerheden for truckførerne på Royal...

Se flere blogindlæg