Skip to the main content.

Service og support

Stabil og driftssikker hardware, software og netværk 

 

Kontakt mig for en serviceløsning

Slip for risiko og bøvl

Selv den bedste hardware er intet værd, hvis ikke opdateringer, patchning og it-sikkerhed er optimal, eller hvis lagerets netværk er for ustabilt. Men det er ofte svært for de interne ressourcer at finde den fornødne tid. Så ofte er det bedre at overlade opgaverne til dedikerede eksperter.

Som en af Danmarks største leverandører af hardware og software til optimering af lager- og logistikløsninger har vi selvfølgelig også vores egen tekniske serviceafdeling samt en supportløsning for løbende opdatering af  netværk samt implementering og drift af softwareløsninger og ERP-integrationer.

Vi reparerer og servicerer alle brands og løsninger, også dem som ikke er købt hos os. 

Få et godt og gratis råd

Er en ad hoc løsning, et klippekort eller en fast serviceaftale den bedste løsning for din virksomhed? Og hvad med netværksdækningen? Skal der bare nye routere op - eller er der brug for en tilbundsgående Site Survey?

Du er altid velkommen til at booke et uforpligtende møde med partner og ekspert i lager- og logistikløsninger Johnny Nørgaard. 

 

Book et uforpligtende møde med vores ekspert

website-beam-kontakt-johnny
Andlight_logo frode-lauersen-logo BB-Fiberbeton_logo Logo_Brunata Holmris_logo

Vil du høre mere om hvorfor andre kunder har valgt os til deres foretrukkende it-leverandør, så sætter vi dig gerne i forbindelse med dem.

A/S Løgstrup-Steel har valgt Codeex som partner på design og implementering af bl.a. onsite-backup, en samlet netværksløsning, en Office-365 hybridløsning samt en tværgående sikkerhedsanalyse og disaster restore plan.

”Vi har brugt Codeex både som sparringspartner til datacenter og IT-sikkerhed og infrastruktur. Backup, support og vedligehold kører hurtigt og gnidningsfrit.”

Henrik Hansen, IT-chef, Løgstrup Steel


Se flere cases her

Kontakt os for et uforpligtende møde om dine muligheder

johnny-noergaard

Johnny Nørgaard

Partner
Lager- og Logistikløsninger

T: 40 10 99 57
@: jn@codeex.dk

Lars Elleriis

Lars Elleriis

Business Development Manager
Lager- og Logistikløsninger

T: 30 14 41 84
@: le@codeex.dk

Nyheder og blogs

2 min read

Lagerstyring og levering i verdensklasse

Solar er en sourcing- og servicevirksomhed, der leverer komponenter til el, vvs, industri, ventilation og klima/energi...
2 min read

Det tager kun tre dage at digitalisere dit lager

Mange beslutningstagere og IT-chefer tror, at integration af virksomhedens lager- og logistikløsning med virksomhedens...
1 min read

Truckterminaler fra Tactile øger effektiviteten

Truckterminaler fra Tactile og gaffelscannere fra Leuze øgede effektiviteten og sikkerheden for truckførerne på Royal...

Se flere blogindlæg