Skip to the main content.

Hardware

Alt, hvad du skal bruge til at effektivisere dit lager

 

Få hjælp til at vælge

Vi hjælper dig med at vælge og få den bedste pris

Vi har mere end 20 års erfaring med anbefaling og implementering af hardware, software og services. 

Som uafhængig rådgiver med adgang til alle brands tager vores anbefalinger altid udgangspunkt i vores eksperters viden og vores kunders erfaringer fra den daglige brug.

Fokus er på at levere produkter med høj holdbarhed og stabilitet. Men vi stopper ikke her - vores mål er yde rådgivning, der giver din virksomhed en strategisk konkurrencefordel i form af effektiviseringsgevinster, bedre kundeservice og maksimal udnyttelse af data. Velkommen til Codeex!

Få et godt og gratis råd til at vælge

Har du brug for hjælp til at vælge hardware? Eller har du spørgsmål til integrationen med din ERP eller til nye muligheder som fx batchplukning eller pick-by-voice? Så er du altid velkommen til at booke et uforpligtende med partner og  ekspert i lager- og logistikløsninger Johnny Nørgaard. 

 

Book et uforpligtende møde med vores ekspert

website-beam-kontakt-johnny
Andlight_logo frode-lauersen-logo BB-Fiberbeton_logo Logo_Brunata Holmris_logo

Vil du høre mere om hvorfor andre kunder har valgt os til deres foretrukkende it-leverandør, så sætter vi dig gerne i forbindelse med dem.

A/S Løgstrup-Steel har valgt Codeex som partner på design og implementering af bl.a. onsite-backup, en samlet netværksløsning, en Office-365 hybridløsning samt en tværgående sikkerhedsanalyse og disaster restore plan.

”Vi har brugt Codeex både som sparringspartner til datacenter og IT-sikkerhed og infrastruktur. Backup, support og vedligehold kører hurtigt og gnidningsfrit.”

Henrik Hansen, IT-chef, Løgstrup Steel


Se flere cases her

Kontakt os for uforpligtende hjælp til at vælge

johnny-noergaard

Johnny Nørgaard

Partner
Lager- og Logistikløsninger

T: 40 10 99 57
@: jn@codeex.dk

Lars Elleriis

Lars Elleriis

Business Development Manager
Lager- og Logistikløsninger

T: 30 14 41 84
@: le@codeex.dk

Nyheder og blogs

2 min read

Lagerstyring og levering i verdensklasse

Solar er en sourcing- og servicevirksomhed, der leverer komponenter til el, vvs, industri, ventilation og klima/energi...
2 min read

Det tager kun tre dage at digitalisere dit lager

Mange beslutningstagere og IT-chefer tror, at integration af virksomhedens lager- og logistikløsning med virksomhedens...
1 min read

Truckterminaler fra Tactile øger effektiviteten

Truckterminaler fra Tactile og gaffelscannere fra Leuze øgede effektiviteten og sikkerheden for truckførerne på Royal...

Se flere blogindlæg