Skip to the main content.

Få mere ud af din lager- og logistikløsning

Realisér dit lagers fulde potentiale

Mere effektiv lagerstyring - uden ekstra investeringer

Rigtig mange virksomheder har indført online lagerstyring og dataintegration til virksomhedens ERP. Men (for) mange har endnu ikke formået at realisere den fulde strategiske værdi af deres set-up. Er du i denne situation vil du typisk opleve:

  • Inkonsekvent eller defekt stregkodescanning

  • Langsommelig indtastning og nedbrud

  • Manglende sikkerhedsopdateringer

  • Tidskrævende og besværlig opdatering og implementering af enheder

  • Langsomme og fejlagtige scanningsprocesser.
download-preview-9-store-gevinster 

Inspiration og viden

"9 store gevinster som den ambitiøse lager- og logistikchef ikke må gå glip af"

Hent eBogen

Start med at integrere medarbejdere og data

Løsningen er ikke altid yderligere investeringer i hardware og dybere integration af software. For uanset hvor meget man investerer i udstyr og systemer, bliver gevinsten minimal, hvis virksomhedens lagerstyring stadig er præget af silotænkning. Klassiske eksempler på skadelig silotænkning er:

  • Manglende inddragelser af lagermedarbejdere i identifikation af muligheder for effektivitetsgevinster før valg og indkøb af udstyr

  • Data integreres ikke fuldt og korrekt i virksomhedens ERP-system og bliver dermed ikke udnyttet til fulde

  • Ansvaret for vedligehold og servicering af software og hardware til lagerstyring er placeret i virksomhedens IT-afdeling

  • Dårlig eller mangelfuld dataintegration på tværs af hele organisationen.

Før man går videre med at udvikle og investere i nye løsninger og hardware, bør man derfor først kigge på følgende fire punkter:

Få en uforpligtende snak med vores ekspert

Tidligere har det også været tæt på umuligt at Vi har mere end 20 års erfaring med design, valg og implementering af lager- og logistikløsninger. 

Har du brug for sparring til, hvordan du får mere værdi ud af din nuværende løsning? Så book et uforpligtende møde med partner og lager- og logistikekspert Johnny Nørgaard via linket herunder.

 

Book et uforpligtende møde med vores ekspert

Konkrete bud på løsninger, der giver yderligere gevinster 

Herunder har vi samlet en række hardware-produkter og softwareløsninger, som virksomheder typisk bruger til at opnå yderligere effektiviseringer.

Du er selvfølgelig altid velkommen til en uforpligtende snak om, hvilke produkter og løsninger der vil løfte din virksomheds lager- og logistikløsning mest. 

Relateret indhold

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

Andlight_logo frode-lauersen-logo BB-Fiberbeton_logo Logo_Brunata Holmris_logo

Få et godt og gratis råd


Med mere end 20 års erfaring har vi set 100-vis af lager- og logistikløsninger. 

Vil du have et godt og gratis råd til, hvordan du får mere ud af din nuværende lager- og logistikløsning, så er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Johnny Nørgaard
Partner og ekspert i lager- og logistikløsninger

Telefon: 7671 0000
E-mail: jn@codeex.dkBook et møde med Johnny Nørgaard

johnny_nørgaard_fritlagt-1