Skip to the main content.

Computere til ethvert behov

Vi anbefaler og tilbyder bærbare fra en række leverandører. 

Codeex > Hardware og software >  Computere

Codeex anbefaler computere fra HP

IT-sikkerhed er den største udfordring for organisationer og medarbejdere. Og HP er førende indenfor endpoint-security. Blandt på grund af automatisk firmware/BIOS-sikkerhedsopdateringer, HP Sure Click og Wolf Security samt det indbyggede Trusted Platform Module (TPM) , der sikrer hardwarebaseret kryptering,

Samtidig har HP stort fokus på at sikre  bæredygtighed i alle led, lige fra reduktion og genindvendig af plastic i produktion og pakning til minimering af energiforbruget i produktionsprocessen, i leveringen og i den daglige brug. 

Sidst men ikke mindst er mulighederne for administrationen af tilladelser, adgange og konfiguration fra ét dashboard med til at gøre livet lettere for både IT-afdelingen og medarbejderne. 

Herunder kan du læse endnu mere om, hvorfor vi i Codeex anbefaler bærbare og stationære fra HP til alle vores kunder. Samt se, hvilke øvrige brands vi også tilbyder. 

website-product-shot-hp-g11-product-01

HP

HP Pro-serien er kosteffektive, pålidelige og sikre - det perfekte valg til institutioner og opstartsvirksomheder. 

HP Elite-serien tilbyder endnu flere funktioner og endnu højere IT-sikkerhed til brugerne - uanset om de arbejder hjemme, på kontoret eller på farten. 

HP Z Workstations tilbyder maksimal processorkraft og effektive grafikkort til  brugere med høje krav til data- eller grafikbehandling. 

Klik herunder og læs mere om computere, skærme, printere og tilbehør fra HP.

 

Se alle HP computere

website-product-shot-hp-monitor-p-series

Skærme til ethvert behov

Udvalget af skærme fra HP dækker alt fra prisbillige standardskærme i høj kvalitet til professionelle ergonomiske skærme og USV-certificerede skærme med ADOBE RGB-dækning. 


Se mere her

website-product-shot-hp-printer-4302

Printere du kan stole på

Uanset om du skal bruge bruge en printer til 10, 100 eller 1000 daglige print, sikrer HP sikrer dig stabilitet og service. Samtidig får du en høj grad af indbygget sikkerhed. 


Se mere her

website-product-shot-voyager-focus-2-1

Headsets i verdensklasse

Indbyggede teknologier som WindSmart og Active Noise Cancellation sikrer fokuseret lyd uden baggrundsstøj. Uanset om man sidder på en cafe, i toget eller i et åbent kontor. 


Se mere her

Vi tilbyder også

Vi er selvfølgelig ikke bundet til kun én partners produkter. Herunder kan du se de øvrige brands, som vi tilbyder. 

Lenovo

Vælg mellem Intel gen. 13 Core vPro-processorer og AMDs Ryzen 7000 mobile CPU'er samt Carbon og Aluminiums-casing for ekstra holdbarhed.

Lenovo X1 serien er ekstremt populær i high-end segmentet, mens Thinkpad serien er en global bestseller. 

Samtidig har Lenovo ekstremt stort fokus på bæredygtig produktion, lav emisson og genanvendelig emballage. 

Mere om Lenovo

 

Dell

Bærbare med fokus på brugernes hverdag, men der er stor forskel på medarbejdernes behov.

Dell udvikler, designer og bestykker deres hardware med udgangspunkt i fire personas: the Builder, the Producer, the Connector og the Specialist. Læs nærmere om de fire arketyper og de bærbare, som Dell har udviklet til dem.

Mere om Dell

website-products-usp-dell-laptop
 

På udkig efter andre brands?

Codeex forhandler også Asus, Acer, Apple, Microsoft, Samsung og Toshiba. Se priser, specs og lagerstatus på alle vores bærbare ved at søge i vores webshop. 

Gå til webshop

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

Skal vi hjælpe dig med at vælge?

Vi trækker på både vores ekspertviden og vores kunders erfaringer, når vi anbefaler dig en løsning. Og du får altid et smil med i handlen - uanset om du er på udkig efter 500 bærbare eller én enkelt skærm. 

Charlotte Fredsgaard
Sales Manager

Telefon: 7671 0000
E-mail: cf@codeex.dk

Charlotte