Bærbare til ethvert behov

Vi forhandler alle brands og modeller. Sammen finder vi  den bedste løsning for dig. 

Codeex > Hardware og software >  Computere

Anbefalinger bygget på indsigt og erfaringer

Vores rådgivning er uvildig og tager altid udgangspunkt i vores kunders virksomheder og forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Herunder får du en kort introduktion samt mulighed for at læse mere om de brands og modeller, som vi anbefaler. 

HP

HP Elitebook bærbare kommer med flere og mere avancerede præ-installerede sikkerhedssystemer end nogen andre bærbare. 

HP Business Laptops tilbyder maksimal fleksibilitet mens HP Z Workstations tilbyder maksimal processorkraft og effektive grafikkort.  

Mere om HP

HubSpot Video
 

Fujitsu 

Med sin unikke tilgang hvor produkterne udvikles med udgangspunkt i specifikke brugerprofiler som fx Collaborator, Specialist eller On-the-Go tilbyder Fujitsu stærke specs, fuld connectivity, max effektivitet og høj sikkerhed til alle kolleger og funktioner. 

Fujitsu Lifebook tilbyder fx Fujitsu PalmSecure Palm Vein Authentication Technology.

Mere om Fujitsu

HubSpot Video
 

Lenovo

Bæredygtige bærbare med Intel gen. 11 Core vPro-processorer og AMDs Ryzen 5000 mobile CPU'er i Carbon og Aluminiums-casing for ekstra holdbarhed. Lenovo X1 serien er ekstremt populær i high-end segmentet, mens Thinkpad serien er en global bestseller. 

Samtidig har Lenovo ekstremt stort fokus på bæredygtig produktion, lav emisson og genanvendelig emballage. 

Mere om Lenovo

HubSpot Video
 

Dynabook

Markedets bedste garanti. Simpelthen. Udover at tilbyde bærbare med alle nødvendige specs og funktioner, tilbyder Dynabook markedets bedste garanti mod nedbrud: 

"Bryder en bærbar ned i løbet af det første år, reparerer vi ikke kun enheden gratis - vi refunderer samtidig den fulde pris!"

Mere om Dynabook

HubSpot Video
 

Dell

Bærbare med fokus på brugernes hverdag, men der er stor forskel på medarbejdernes behov.

Dell udvikler, designer og bestykker deres hardware med udgangspunkt i fire personas: the Builder, the Producer, the Connector og the Specialist. Læs nærmere om de fire arketyper og de bærbare, som Dell har udviklet til dem.

Mere om Dell

website-products-usp-dell-laptop
 

På udkig efter andre brands?

Codeex forhandler også Asus, Acer, Apple, Microsoft, Samsung og Toshiba. Se priser, specs og lagerstatus på alle vores bærbare ved at søge i vores webshop. 

Gå til webshop

Struktureret tilgang til valg, administration og
bortskaffelse af IT-udstyr

Få hjælp til at vælge det bedste udstyr, brug minimalt med tid på administration og få udskiftet dit udstyr datasikkert og miljørigtigt.

Vi kalder løsningen Total Lifetime Asset Management - et simpelt koncept udviklet til lette livet for IT-afdelingen og samtidig passe på miljøet. Du kan læse mere om Total Lifetime Asset Management her.

HS2_computer_ikon

Anskaffelse 

Sammen bliver vi enige om, hvad jeres kort- og langsigtede behov er for både indkøb, administration og udskiftningen. Derefter sørger vi for, at planen eksekveres så (kost)effektivt som muligt. 

HS2_service_ikon

Service og support

Vi hjælper med alt fra leveranc og konfiguration af nye enheder samt opdatering af licenser og  administration af end-of-lease valg i slutningen af en evt leasingperiode.

HS2_løsninger_ikon

Skræddersyede løsninger

Vi tilbyder skræddersyetde services til kunder med specifikke behov og krav til datastyring, systemudvikling og fakturahåndtering. 

HS2_rådgivning_ikon

Rådgivning

Værdiskabende rådgivning bygger på dyb forståelse. Derfor ligger vi stor vægt på fra start at forstå jeres strategiske mål, tekniske krav samt medarbejdernes behov.

Undgå unødig kapitalbinding i hardware

Sammen med Fujitsu tilbyder Codeex arbejdsplads-as-a-service. En standardiseret men alligevel fleksibel løsning der giver både virksomhed og medarbejdere det optimale IT-setup - uden at der skal investeres tungt i hardware hvert andet eller tredje år. I stedet betales en fast månedlig ydelige for al hardware, alle licenser og dansk support og service. 

1. Sikker fleksibilitet: VPN-forbindelse samt konsekvent opdatering af alle sikkerhedsprogrammer og brugere. 

2. Befri IT-afdelingen: Færre rutineopgaver giver mere tid til forretningsudvikling.

4. Frigør kapital: Anvend virksomhedens kapital til udvikling fremfor indkøb af hardware. 

Læs mere om arbejdsplads-as-a-service her.

Uanset hvor du er, så kan vi levere

Vi hjælper internationale virksomheder med at sikre udrulning og implementering af et ensartet og brugervenligt IT-setup på, uanset om lokationen er i Uzbekistan, USA, Grønland, Guatemala eller Grenå. 

Vi tilbyder desuden en centraliseret indkøbsproces, hvilket er langt mere kost-effektivt end individuelle regionale indkøb.

Du kan læse mere om vores globale leverancer her. 

Tandhjul_ikon1

Egen konfiguration

Hver enkelt computer er klar til brug ved brugerens modtagelse.

globe_ikon-1

Global bestilling

Vi tilpasser vores webshop med prædefinerede produkter målrettet den enkelte lokation.

truck_ikon1

Hurtig levering

Via fælles udarbejdede forecasts er vi altid på forkant med dine leverancer. 

speak_ikon

24/7 global support

Vi står til rådighed for din virksomheds medarbejdere døgnet rundt.

Skal vi hjælpe dig med at vælge?

Vi trækker på både vores ekspertviden og vores kunders erfaringer, når vi anbefaler dig en løsning. Og du får altid et smil med i handlen - uanset om du er på udkig efter 500 bærbare eller én enkelt skærm. 

Charlotte Fredsgaard
Sales Manager
Telefon: 76 71 00 00
E-mail: cf@codeex.dk

Charlotte

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

let_reuse_ikon

Det er let ...

- fordi vi leverer et aflåseligt stålskab til din virksomhed, som du blot lægger dine brugte pc´er, telefoner og servere i og fortæller os, hvornår vi skal hente det. Så er al dit brugte udstyr væk.

datasletning_reuse_ikon-1

Det er data-sikkert ...

- fordi vi sletter al data i henhold til GDPR og myndighedsgodkendte standarder - og fordi vi sikrer dig dokumentation for hele processen.

bæredygtigt_reuse_ikon

Det er bæredygtigt ...

- fordi vi enten genanvender udstyret eller giver det endnu en livscyklus i folkeskolen, i en start-up eller hos en studerende. Vi leverer fuld dokumentation og deler et evt. overskud med dig.