Skip to the main content.
Webshop

Stabil og sikker netværksforbindelse overalt


Codeex > Solutions > Netværk

Netværksløsninger for enhver type organisation

Uanset om en virksomhed har to eller to tusind medarbejdere, skal netværket fungere stabilt og sikkert - hele tiden, og for både medarbejdere og kunder.

Derfor er det bedste netværk et netværk, som man ikke lægger mærke til - uanset om man arbejder i administrationen, på lageret, derhjemme eller på farten.  

Skal et netværk fungere ubemærket og dermed optimalt, skal både kapaciteten, kvaliteten af hardwaren, opsætningen og sikkerheden være perfekt. 

I Codeex designer, implementerer og servicerer vi netværksløsninger til både hoteller, store offentlige infrastrukturprojekter samt en lang række SMV´er. 


Book et møde med vores netværksekspert

download-preview-quickguide-drift-og-support

Download vores Quickguide

IT-chefens quickguide til et lettere liv

Download her

Al nødvendig hardware

Hvert år opsætter vi hundredvis af switches på både hoteller, lagerlokationer og kontorlokaler. Derfor kender vi både de tekniske og fysiske fælder, som forringer et netværks effektivitet og stabilitet.

Vi har adgang til switches og tilbehør fra en lang række leverandører og køber ind i store kvanta. Derfor er vi ofte i stand til at tilbyde endog meget konkurrencedygtige priser.

Opsætning på alle lokationstyper

Kapacitet, styrke og udbredelse er udfordringer man som udgangspunkt kan definere og løse på forhånd. Men der er altid mere at tage hensyn til. På et kontor skal switches og routere opsættes så diskret som muligt, på et lager skal de opsættes så antennerne peger på langs plukkegangene (se hvorfor i bloggen her) mens udfordringerne ligger i højden ved opsætning på et hotel.

Specialister til enhver udfordring

Vores netværkseksperter har erfaring med alt fra design af IT-arkitektur  til praktisk opsætning af netværksinfrastruktur, sikkerheds- og server/storageløsninger både on-prem og i skyen for Aruba, Fortinet og Cisco.

Vi definerer altid en opgave ud fra virksomhedens strategiske og daglige behov, før vi vælger den tekniske løsning. 

I videoen her til venstre fortæller IT-arkitekt Mikkel Rasmussen, hvorfor Cisco porteføljen ofte er den bedste til især større integrerede løsninger.


Book et uforpligtende møde med Mikkel

HubSpot Video
 

Derfor anbefaler vi Cisco

"Ciscos brede produktpalette gør, at alle teknologier og hardware i selv meget komplekse løsninger er designet til at arbejde sammen. Det sikrer hurtigere implementering og problemløsning."

Mikkel Rasmussen, IT-arkitekt, Codeex

website-network-cisco-meraki 

Hardware og platform

Cisco Meraki’s Acces Points er bygget til maksimal holdbarhed og stabilitet. 

Samtidig er Merakis cloud-baserede platform intuitiv at gå til, både i forhold til overvågning, konfiguration og udvikling af netværket. 

website-network-cisco-hyperflex 

Server/storage

Cisco HyperFlex kombinerer computere, netværk og storage i en hyperkonvergeret løsning, der kan skaleres efter behov. Samtidig øges sikkerheden og ydeeevnen mens administrationen forenkles. 

website-network-cisco-umbrella 

Sikkerhed

Cisco Umbrella samler en lang række sikkerhedsløsninger i én simpel løsning. Man får: DNS-layer Security, Secure web Gateway, Cloud-delivered firewall, Clous access security broker og Interactive threat intel samt integration med Cisco SD-WAN. 

Drifts- og beredskabsaftaler: Slut med netværksbøvl

Med en driftsaftale på en fast pris sørger vi for, at din virksomheds netværk altid fungerer optimalt. Som en del af aftalen defineres en SLA, som Codeex altid reagerer indenfor. 

Vi tilbyder desuden også beredskabsaftaler som gør, at vi 24/7/365 straks går i gang med problemløsning og genopretning i tilfælde netværksnedbrud.

Virksomheden ryger med andre ord ikke ind i en prioriteret kø hos netværksleverandøren. I stedet går vores certificerede eksperter straks i gang med problemløsning og genopretning  af netværket, uanset om virksomheden kører på Cisco, Fortinet eller UniFi.

 

Kontakt mig ang. en drift og beredskabsaftale

Opnå optimal IT-sikkerhed

Hvad der sker, hvis en kollega åbner en inficeret vedhæftning eller hjemmeside? Hvad er konsekvenserne af tabte data eller en blokering af virksomhedens kritiske systemer? Og beskytter virksomhedens netværk aktivt mod hackere og de nyeste versioner af malware? Og hvad med de medarbejdere, som arbejder hjemme eller på farten? Er deres netværks- og endpoint security god nok?

Med vores dybe kendskab til Microsoft Office 365 samt Cisco SASE sikkerhedsporteføljen sikrer vi vores kunder tryghed og ro til at koncentrere sig om kerneforretningen.


Book et møde om IT-sikkerhed

website-products-usp-iiyama04
website-products-usp-iiyama02

Business Continuity Plan (BCP)

”Hvis vores netværk er nede, vores applikationer utilgængelige og vi ikke ved om eller hvornår, vi igen har adgang til data, hvordan forsætter vi så med at levere og servicere vores kunder?”

Dét spørgsmål bør enhver direktion, bestyrelse og topledelse kunne svare på. Ellers er virksomheden truet på sin eksistens, hvis ulykken indtræffer.

Vi besvarer spørgsmålet og etablerer en prioritering og konkret plan for, hvem der gør hvad, hvordan og i hvilken rækkefølge tingene skal gøres i tilfælde af at katastrofen indtræffer.


Book et møde om BCP

Sæther har valgt Codeex

Sæther er en etableret nordisk distributør af mere end 100 internationale duft-, makeup-, hår- og hudplejemærker. 

”Via vores faste samarbejde med Codeex har vi omgående adgang til de nødvendige ekstra kompetencer samt fordelen af et single point of contact, som kender vores forretning og IT-infrastruktur til bunds.”

Ole Søltoft, Nordic IT Director/CIO

website-citat-saether

Skal vi løse dine netværksudfordringer?

Har du brug for et mere stabilt netværk? Øget sikkerhede eller vil du være helt sikker på, at dit netværk hurtigst muligt kommer tilbage i tilfælde af nedbrud? Og evt. også have en plan B klar?  

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Telefon: 4217 8878
E-mail: mbr@codeex.dk


Mikkel Rasmussen
Partner og IT-infrastrukturekspert i Codeex Solutions

Book en ledig tid i min kalender her


ccnp_enterprise_color ccnp_servprov_color ccdp_design_color
mikkel_fritlagt-edit

Nyheder og blogs

2 min read

Cisco HyperFlex: Skalerbarhed og effektivitet med minimalt forbrug

I en tid hvor data er konge, og virksomheder konstant søger efter måder at optimere deres it-infrastruktur på, bliver...

2 min read

Hvad er Fortinet? Og hvad er fordelene?

Fortinet er en af verdens førende leverandører på netværksområdet. Specialet er udvikling og implementering af...

2 min read

Hvad er Microsoft Azure? Og hvad er fordelene?

Azure er Microsofts cloud computing-platform som tilbyder en lang række tjenester as-a-Service, herunder infrastruktur...

Se flere blogindlæg