Skip to the main content.

Skærme du kan holde ud at se på

Fokus på ergonomi, billedkvalitet og design

Vi anbefaler skærme fra HP 

Uanset om du skal bruge skærme til krævende specialister, til brug på kontoret eller hjemmearbejdspladser, så har HP en skærm i den rette størrelse og med de nødvendige specs og tilslutningsmuligheder.. Samtidig sikrer et design med fokus på diskretion og ergonomi, at skærme fra HP passer bedst muligt på medarbejderne. 

HP har i mange år haft fokus på at sikre  bæredygtighed i alle led, lige fra reduktion og genindvendig af plastic i produktion og pakning til minimering af energiforbruget i produktionsprocessen, i leveringen og i den daglige brug. 

Sidst men ikke mindst er mulighederne for administrationen af tilladelser, adgange og konfiguration fra ét dashboard med til at gøre livet lettere for både IT-afdelingen og medarbejderne. 

Herunder kan du læse mere om, hvorfor vi i Codeex anbefaler skærme fra HP til alle vores kunder. Samt se, hvilke øvrige brands vi også tilbyder. 

website-product-shot-hp-monitor-e-series

HP

HP har muligvis den bredeste og dybeste portfolio af skærme af alle. De mest populære modelserier er: 

P-serien: Budgetvenlige skærme til almindelig hverdagsbrug på kontoret og hjemmearbejdspladsen. 

E-serien tilbyder god ergonomi samt HP-opløsning og IPS-paneler, der giver klarhed og brede synsvinkler. 

Z-serien er til de krævende brugere med behov for fx. USV-certificering inkl. ADOBE RGB-dækning.

 

Se alle HP skærme

website-lifestyle-skaerme-hp-docking-setup

Alle tilslutningsmuligheder

Trådløs tilslutning eller via VGA, HDMI eller DisplayPort™. Og med mulighed for op til 4 x USB-tilbehør direkte i skærmen, er det altid muligt at køre både to og tre skærme fra én pc. 

 

website-lifestyle-skaerme-hp-energy-star

Fokus på energieffektivitet

ENERGY STAR®-certificerede og  lav-halogen 3-skærme samt 100 % genanvendelig emballage sikrer en sund driftsøkonomi og ansvarlig omgang med miljøet. 

website-lifestyle-skaerme-hp-bang-olufsen

Altid gode for øjnene

Høj opløsning og HP Eye Ease blålysfilter og et lavt energiforbrug er standard på alle skærme fra HP. Og brugere med ekstra behov finder også altid en passende model. 

Vi tilbyder også

Vi er selvfølgelig ikke bundet til kun én partners produkter. Herunder kan du se de øvrige brands, som vi tilbyder.

Iiyama

Iiayama er kendt for at levere skærme med knivskarpe farver og høj hastighed til blandt andet gamere, grafiske virksomheder og retail. Men også til hverdagens kontoropgaver er skærme fra Iiayama blandt de allerbedste valg.

Uanset hvilken model du vælger, får du en elegant designet og kosteffektiv monitor med Advanced Contrast Ratio (ACR). ACR justerer automatisk kontrast og lysstyrke, så sort og hvidt altid står helt klart


Læs mere om Iiyama skærme

website-products-usp-iiyama02
 

Philips

Philips skærme har  en række indbyggede fordele, fx dockingstation og pop-up kamera med Windows Hello.

Samtidig får man nærmest ubegrænsede indstillingsmuligheder samt TÜV Eye Comfort certificering, Phillips Flicker Free og Phillips Low Blue, der giver minimal flimmer så man undgår skærmhovedpine og træthed. 

Sidst men ikke mindst, findes Philips skærme i størrelser, der passer til ethvert behov - fra kompakte 24" til gigantiske 49". 

Læs mere om Philips skærme her

 

Dell

Muligvis brandet med den bredeste produktportefølje. Og vi tilbyder dem alle: 4K-skærme, videokonference-, touch-, kurvede-, UltraSharp-skærme og mange flere.

  • E-serien: Kost- og hverdagseffektivitet
  • C-serien: Samarbejdsmuligheder i verdensklassE
  • P-serien: Ekstra høj ydeevne og funktionalitet
  • S-serien: Elegant design til en produktiv hverdag.

Læs mere om Dell skærme

hs2-skaerm-dell
 

Lenovo

Både globalt, i Danmark og hos Codeex er der stor efterspørgsel efter skærme fra Lenovo.

Blandt andet fordi skærmene er garant for fantastisk billedkvalitet og høj holdbarhed - på tværs af alle produktserier. Samtidig er udvalget af størrelser, montering og ekstrafunktioner meget højt. Lenovo er derfor også et godt sted at starte, hvis der er brug for specielle løsninger eller funktionaliteter.


Se specs og priser i webshoppen

hs2-skaerm-lenovo
 

På udkig efter andre brands?

Codeex forhandler naturligvis også Asus, LG, Samsung og en række andre brands. Se priser, specs og lagerstatus på alle vores skærme ved at søge i vores webshop. 

Gå til webshop

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

Skal vi hjælpe dig med at vælge?

Vi trækker på både vores ekspertviden og vores kunders erfaringer, når vi anbefaler dig en løsning. Og du får altid et smil med i handlen - uanset om du er på udkig efter én eller flere hundrede skærme.  

Kelvin Christensen
Business Development Manager
Telefon: 29 47 04 88
E-mail: kc@codeex.dk

modul-saelger-kelvin