Skip to the main content.

SKÆRME DER ER VÆRD AT SE PÅ

 

Codeex > Hardware & Services > Dell skærme

Hjælp og støtte til enhver situation

Kigger man på tværs af produktbredde, kvalitet og teknologi er Dell verdens førende leverandør af skærme til kontorer og hjemme-arbejdspladser. Billeder og lyd til arbejde og møder er knivskarpe, designet er elegant og brugervenligt.

Desuden tilbyder Dell en række smarte specialskærme; fx en 14” tommer portabel præsentationsskærm på under halvandet kilo - perfekt, når der ikke er adgang til præsentationsskærm.

C-serien; effektiv, elegant og fleksibel

Kigger man på tværs af produktbredde, kvalitet og teknologi er Dell verdens førende leverandør af skærme til kontorer og hjemme-arbejdspladser. Billeder og lyd til arbejde og møder er knivskarpe, designet er elegant og brugervenligt.

Desuden tilbyder Dell en række smarte specialskærme; fx en 14” tommer portabel præsentationsskærm på under halvandet kilo - perfekt, når der ikke er adgang til en præsentationsskærm.

14" Portable Monitor

Superpraktisk præsentationskærm for chefer på farten eller sælgere på kundebesøg. Ultratrynd og vejer under halvandet kilo. Kan tilsluttes strøm og datadeling via ét USB-C kabel.Se specs og pris i webshoppen

website-products-dell-c-series

 

website-products-dell-c27

 

27" Video Conferencing Monitor

Praktisk og skarpt FHD pop-up kamera sikrer perfekte billeder til videokonferencer, mens en ekko-reducerende mikrofon og to 5W højttalere sikrer perfekt tovejs-kommunikation.Se specs og pris i webshoppen

24" Video Conferencing Monitor

Kompakt skærm med FHD pop-up kamera, ekko-reducerende mikrofon og to 5W højttalere for perfekt lyd. Desuden masser af indstillings- og tilslutningsmuligheder.Se specs og pris i webshoppen

website-products-dell-c24

 


Size matters

Dell har været blandt verdens tre største IT-leverandører i mange år.  


Fokus på hverdagens brug

Dell udvikler sine produkter med udgangspunkt i mennesker, ikke teknik. 


Sustainability i alle led

Dell producerer, emballerer, transporterer og bortskaffer bæredygtigt.

website-products-dell-s-series

Udret mere med S-serien


Hold dig produktiv, og kom komfortabelt gennem arbejdsdagen med disse slanke og alsidige skærme.

Se specs og pris i webshoppen

Få mere gjort med P-serien

Øg arbejdsdagens produktivitet med disse pålidelige skærme, der er pakket til randen med funktioner, som er udviklet til at øge produktiviteten.

Se specs og pris i webshoppen

website-products-dell-p-series
website-products-dell-e-series

Effektiv hverdag med E-serien

Disse billige og miljøvenlige skærme, der er bygget til at håndtere daglige udfordringer, hjælper med at øge effektiviteten og holde dig på budgettet.

Se specs og pris i webshoppen

Udvidet ombytningsservice

Advanced Exchange Service (Udvidet ombytningsservice)

Din skærm leveres med 3 års Advanced Exchange Service (Udvidet ombytningsservice)*, så hvis det bliver nødvendigt at udskifte skærmen, afsendes den til dig næste arbejdsdag inden for den 3 års begrænsede hardwaregaranti.*

Opgradér til specialiseret teknisk support gennem telefon 24x7 med Dell ProSupport-muligheden.*

* Se vilkårene nederst i linket her

 

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

Det er let ...

- fordi vi leverer et aflåseligt stålskab til din virksomhed, som du blot lægger dine brugte pc´er, telefoner og servere i og fortæller os, hvornår vi skal hente det. Så er al dit brugte udstyr væk.

Det er data-sikkert ...

- fordi vi sletter al data i henhold til GDPR og myndighedsgodkendte standarder - og fordi vi sikrer dig dokumentation for hele processen.

Det er bæredygtigt ...

- fordi vi enten genanvender udstyret eller giver det endnu en livscyklus i folkeskolen, i en start-up eller hos en studerende. Vi leverer fuld dokumentation og deler et evt. overskud med dig.

Vi hjælper dig med at vælge

Vil du have et uforpligtende tilbud på en skærmløsning? Eller har du spørgsmål til hvilken skærmløsning, du skal vælge? Så er du altid velkommen at give mig et kald eller sende mig en mail. 

Kelvin Christensen
Business Development Manager


Telefon: 76 71 00 00
E-mail: kc@codeex.dk
Kalender: Book et møde med mig her

modul-saelger-kelvin

Bærbare designet til personligheder

Dell designer sine bærbare med udgangspunkt i fire arketyper og deres behov. Desuden findes hele produktserier med forskellige styrker. Læs mere om fleksikble Latitude, kosteffektive Vostro og højtydende Precision.


Se Dell skærme her

website-products-usp-dell-laptop