Skip to the main content.
Codeex > Hardware & Services > Phillips Skærme

Gør noget godt for øjnene - og effektiviteten

En vidensarbejder tilbringer typisk 5 - 7 timer foran sin skærm om dagen, ca. 250 dage om året. Skærmen medarbejderne kigger på, har derfor voldsomt stor betydning for den generelle effektivitet og fysiske velvære - og især for vores øjne og hovede. Derfor er det en dårlig ide at gå på kompromis med billledkvalitet og fleksibilitet. Det giver simpelthen lavere effektivitet og et højere sygefravær, fx på grund af hovedpine. 

Phillips har udviklet og produceret TV-skærme siden 1910. Phillips introducerede blandt andet det første fladskærms-tv i 1998. En 13 cm. tyk moppedreng på 42 tommer til en pris på lige omkring de 90.000 kroner! Senere var man med til at definere SMART TV begrebet og opfinde OLED og Ambient bagbelysning. 

Denne over 100 år lange historik for innovation og fokus på skærmoplevelsen tog Phillips med sig, da man i 80´erne lancerede sine første computerskærme. Lige siden har Phillips ligget i det absolutte førerfelt for computerskærme med enestående skarphed, som samtidig skåner brugerens øjne og øger effektiviteten. 

Uanset om brugeren er designer, redigerer videoer eller arbejder med ekstremt detaljerede oplysninger til CAD-CAM-løsninger eller med kæmpe regneark, giver en computerskærm fra Philips en krystalklar, effektiv og smertefri arbejdsdag.

funktion_crystalclear-billeder

CrystalClear-billeder

De nyeste Philips-skærme leverer CrystalClear, UltraWide Quad HD-billeder med 3440 x 1440 pixel. Takket være det høje pixeltal og den 178/178 brede betragtningsvinkler står grafik, grafer og detaljer helt skarpe fra enhver synsvinkel. 

tuv-eye-comfort-billeder

Eye Comfort godkendt

TÜV Eye Comfort-certificeringen er brugernes garanti for flimmerfri skærme, ingen forstyrrende refleksioner, bred synssvinkel og optimal billedkvalitet fra alle vinkler.

funktion_flimmeri

Mindre øjentræthed

Philips Flicker Free teknologien regulerer lysstyrken og reducerer flimmer, så brugerne både får en mere behagelig synsoplevelse og færre negative påvirkninger af omfattende skærmbrug. 

 

 

funktion_lowblue

Reduceret kortbølgelys

Desværre ved de færreste, at kortbølgelys fra LED-displays kan forårsage øjenskader og påvirke synet over tid. Via softwareteknologien LowBlue reduceres skadelig kortbølge-lys fra Phillips skærme.

eBook om Philips skærme med USB C, der er værd at se nærmere på ...

Belastes eller stresses medarbejdernes øjne unødig pga. forældet eller for dårlig teknologi i deres arbejdsskærm, falder effektiviteten og antallet af sygedage stiger. 

I eBooken her får du viden om de teknologier, som en moderne skærm bør indeholde. 

Monitor med USB C - slut med kabelkludder

Ikke flere klodsede kasser og lange ledninger der roder på skrivebordet. Alle skærme fra Philips har indbygget dockingstation, så brugerne kan tilslutte sig en skærm med USB C, så strøm, netværk, printer osv. tilsluttes med ét enkelt USB-C stik.  

USB-C-indbygget-philips-1
 

Større arbejdsflade og fleksibilitet

Phillips 21:9 UltraWide skærme er designet til multitasking. Brugerne kan forbinde to computere og forene deres input til én visning via HDMI, DVI eller DisplayPort

Samtidig sørger IPS-panelet for, at indholdet på skærmen ses tydeligt fra alle vinkler.

fordel1_philips
 

Tre Philips skærme du og kollegerne bliver glade for

Alle skærme i UltraWide B-line serien er gode for både øjne og effektivitet - og dermed for brugernes arbejdsglæde. Det er blot et spørgsmål om at vælge den størrelse og variant, som giver mest mening for brugerne.

Udover de allerede nævnte fordele tilbyder B-line serien alle de vippe- , dreje-, og højdejusteringer der skal til for en ergonomisk korrekt hverdag.

EasyRead tilstand giver en "papir-agtig" læseoplevelse, mens PowerSensor automatisk reducerer lysstyrken, når brugeren forlader skærmen. 

Philips SuperWide 499P9H -49" giga-skærm med 32:9 SuperWide LCD skærm

Ligesom at have to 27" 16:9 Quad HD-skærme side om side. Bare uden den besværlige opsætning. Men stadig med masser af indstillingsmuligheder.

Opløsning på 5120x1440 opløsning, indbygget dockingstation, pop-up kamera og adgang med Windows Hello. Crystal Clear Quad HD, FlickerFree, LowBlue og Crystal Clear giver minimal skærmtræthed.


Se specs og pris i webshoppen

modern_workplace_philip_skærm_49_website


Sig goddag til Windows Hello 

Alle Philips skærme med Pop Up kamera har avancerede sensorer, som muliggør Windows Hello ansigtsgenkendelse for login. Fordelene for brugerne er øget sikkerhed samt login på deres enhed på kun 2 sekunder.

Når kameraet ikke er i brug, skubbes det blot ind i skærmen for fuld privatlivssikkerhed. 

modern_workplace_philip_skærm_34_website
Philips Monitor 346B1C/00 - 34" ultrawide buet LCD-skærm

Philips UltraWide B-line-skærm på 34" giver et fuldt overblik over alle arbejdsopgaver. Med FlickerFree, LowBlue og Crystal Clear Quad HD opløsning trættes medarbejdernes øje ikke unødigt.

Har desuden integreret dockingstation, Windows Hello og superfleksibel stand for perfekt ergonomi for alle.   


Se specs og pris i webshoppen

Philips-243B9H_codeex
Philips Display 243B9H/00 - kompakt 24" LCD-skærm med pop-up kamera

Pop-up kamera med Windows Hello for optimal sikkerhed samt effektiv mødedeltagelse og login. Og med kun ét enkelt klik, er kameraet og evt. ubudne seere gemt væk.

Har desuden indbygget dockingstation og IPS-teknologi, der giver ekstra brede betragtningsvinkler på 178/178 grader.   


Se specs og pris i webshoppen

Vil du sammenligne de tre modeller?

Vi har samlet en oversigt over de tre modeller i ét dokument, så du nemt kan sammenligne fordele og specs for de forskellige skærme. '

Har du spørgsmål til én af skærmene eller alle tre, så er du velkommen til at tage kontakt til vores ekspert.


Hent oversigten her


Stærk historik

I mere end 100 år har Philips brandet være synonymt med kvalitet, innovation og pålidelighed. Phillips fokus er altid på teknologien og designet - men først og fremmest på brugeren. 


Prisbelønnet design

Philips er ikke kun eksperter i tekniknologi. Også designet er i topklasse - senest vandt Phillips intet mindre end fire Red Dot Awards i 2021. 


Sustainability i alle led

Al Phillips emballage er 100 % genbrugeligt, Zero Power Switch minimerer energiforbruget, og alle internationale miljøstandarder er mødt i produktions- og distributionsleddene. 

 

Få et tilbud der ser godt ud

Vil du have et uforpligtende tilbud på en skærmløsning? Eller har du spørgsmål til hvilken skærmløsning, du skal vælge? Så er du altid velkommen at give mig et kald eller sende mig en mail. 

Kelvin Christensen
Business Development Manager
Mobil: 29 47 04 88
E-mail: kc@codeex.dk

modul-saelger-kelvin

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

let_reuse_ikon

Det er let ...

- fordi vi leverer et aflåseligt stålskab til din virksomhed, som du blot lægger dine brugte pc´er, telefoner og servere i og fortæller os, hvornår vi skal hente det. Så er al dit brugte udstyr væk.

datasletning_reuse_ikon-1

Det er data-sikkert ...

- fordi vi sletter al data i henhold til GDPR og myndighedsgodkendte standarder - og fordi vi sikrer dig dokumentation for hele processen.

bæredygtigt_reuse_ikon

Det er bæredygtigt ...

- fordi vi enten genanvender udstyret eller giver det endnu en livscyklus i folkeskolen, i en start-up eller hos en studerende. Vi leverer fuld dokumentation og deler et evt. overskud med dig.