Skip to the main content.

Recycle IT

 

Gør IT-sikkerheden, CSR-regnskabet, bundlinjen og miljøet en tjeneste. 

recycle IT

Grøn, sikker og sund fornuft

For hver computer der genanvendes, kan vi reducere CO2-udledninger, spare jordens råmaterialer og skabe en cirkulær økonomi, hvor ressourcer og produkter bruges mere effektivt. Vi hjælper i hele processen med opkøb eller tilbagekøb, genanvendelse af brugt udfaset it-udstyr samt ISO-certificeret datasletning. 


Datasikkerhed

Vi sikrer at databærende udstyr håndteres sikkert når det udfases, og at data slettes på en måde, der genererer et bevis på at sletningen er gennemført og bevarer et komplet auditerbart spor.


Genbrug

Håndteret korrekt og med genbrug for øje, vil det udfasede brugte IT-udstyr ofte kunne indeholde overraskende store restværdier - værdier vi gerne vil genskabe og dele med vores kunder.


Miljøgevinster

Vidste du at en laptop eller en pc har været skyld i udledning af mellem 300 og 900 kg CO2 under fremstilling i Kina og transport ud til forbrugeren ude i verden? Gør en forskel for miljøet idag.

Værdi ved genanvendelse

Genanvendelse af it-udstyr gør en stor forskel på vejen mod et mere bæredygtig samfund, men det er blot én af de mange fordele.

At sende dit it-udstyr til genbrug betyder, at produkterne håndteres på en enkel, sikker og miljømæssig forsvarlig måde. Værdien af udstyret kan f.eks. anvendes til nye it-investeringer eller doneres til velgørenhed.

På billedet ses personalet ved biblioteket i Kilimanjaro, sammen med Farmaceuter uden Grænser i Danmark, som Codeex har doneret computere til.

 

donation
 

Beregn din CO2-reduktion

Se hvor meget, du reducerer virksomhedens CO2-udledning  ved at sikre, at dit IT-udstyr bliver genbrugt.

Udfyld formularen, så sender vi dig resultatet til din e-mail.

Vi gør processen nem for dig

Ved at genanvende it-udstyr og ikke fremstille nyt kan vi spare på jordens naturlige ressourcer. I Codeex har vi stor ekspertise og erfaring med genanvendelse af it-udstyr. Vi overholder naturligvis Danmark og EU´s miljølovgivning om håndtering af brugt it og elektronik , og vores samarbejdspartnere videre i kæden er certificeret ISO 9001, 14001 og OHSAS 18001 samt efterlever lovgivningen om Anti Landfill og eksport af affald.

Du er altid velkommen til at kontakte vores re-use ekspert Morten Neubert for en uforpligtende snak eller et tilbud på 6017 8541 / mon@codeex.dk.

reuse-why-sell

Hvorfor sælge sit gamle it-udstyr?

Alt for meget it-udstyr ender på lossepladsen i stedet for at andre kan gøre brug af det. Det kan du lave om på - og samtidig også tjene lidt.

reuse-new-life

Hvad betyder en grøn it-profil?

For os handler en grøn it-profil egentligt mest om sund fornuft. Hvis andre kan bruge udstyret, så skal det ikke på lossepladsen. 

reuse-desktop

Hvad sker der med det brugte udstyr?

Kan udstyret ikke videresælges, ender vi det til kontrolleret destruktion.  Men først sletter vi selvfølgelig alle data korrekt i ift. GDPR.

reuse-value2

Hvor betaler vi for det brugte udstyr?

vi kigger både på kvalitet og alder, men vi kigger også på mærke, type, stand og model, så vi kan give den bedste pris for dit brugte udstyr.

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

Det er let ...

- fordi vi leverer et aflåseligt stålskab til din virksomhed, som du blot lægger dine brugte pc´er, telefoner og servere i og fortæller os, hvornår vi skal hente det. Så er al dit brugte udstyr væk.

Det er data-sikkert ...

- fordi vi sletter al data i henhold til GDPR og myndighedsgodkendte standarder - og fordi vi sikrer dig dokumentation for hele processen.

Det er bæredygtigt ...

- fordi vi enten genanvender udstyret eller giver det endnu en livscyklus i folkeskolen, i en start-up eller hos en studerende. Vi leverer fuld dokumentation og deler et evt. overskud med dig.

Vil du tjene penge på dit brugte udstyr?


Eller skal vi hjælpe dig med dokumenteret dataslet eller med at opgøre og dokumentere din virksomheds klimapåvirkning? Så er du altid velkommmen til at kontakte mig for en uforpligtende snak. 

Jimmi Ekberg
Managing partner

Telefon: 2276 7545
E-mail: je@codeex.dk

 

jimmi_fritlagt copy

 

Nyheder og blogs

Herunder finder du cases samt viden og inspiration til både strategi, løsningsdesign og hardware.

2 min read

IT-branchens 7 råd til indkøb af bæredygtige IT-løsninger

IT- og televirksomhedernes brancheorganisation IT-Branchen har giver 7 anbefalinger til indkøb af bæredygtige...
2 min read

Brugt IT-udstyr er penge værd

Systematisk udskiftning af IT-udstyr styrkter både datasikkerheden, CSR-regnskabet og økonomiafdelingen. Læs mere om...
1 min read

Se fordelene ved struktureret re-use af virksomhedens hardware

Når nye skærme, bærbare, printere, servere og anden hardware indkøbes, er der typisk lige så mange enheder, som skal...

Se flere blogindlæg