Recycle IT

 

Gør IT-sikkerheden, CSR-regnskabet, bundlinjen og miljøet en tjeneste. 

recycle IT

Grøn, sikker og sund fornuft

For hver computer der genanvendes, kan vi reducere CO2-udledninger, spare jordens råmaterialer og skabe en cirkulær økonomi, hvor ressourcer og produkter bruges mere effektivt. Vi hjælper i hele processen med opkøb eller tilbagekøb, genanvendelse af brugt udfaset it-udstyr samt ISO-certificeret datasletning. 

datasikkerhed_ikon

Datasikkerhed

Vi sikrer at databærende udstyr håndteres sikkert når det udfases, og at data slettes på en måde, der genererer et bevis på at sletningen er gennemført og bevarer et komplet auditerbart spor.

recycle_ikon

Genbrug

Håndteret korrekt og med genbrug for øje, vil det udfasede brugte IT-udstyr ofte kunne indeholde overraskende store restværdier - værdier vi gerne vil genskabe og dele med vores kunder.

genbrug_ikon

Miljøgevinster

Vidste du at en laptop eller en pc har været skyld i udledning af mellem 300 og 900 kg CO2 under fremstilling i Kina og transport ud til forbrugeren ude i verden? Gør en forskel formiljøet idag.

Værdi ved genanvendelse

Genanvendelse af it-udstyr gør en stor forskel på vejen mod et mere bæredygtig samfund, men det er blot én af de mange fordele.

At sende dit it-udstyr til genbrug betyder, at produkterne håndteres på en enkel, sikker og miljømæssig forsvarlig måde. Værdien af udstyret kan f.eks. anvendes til nye it-investeringer eller doneres til velgørenhed. På billedet ses personalet ved biblioteket i Kilimanjaro, sammen med Farmaceuter uden Grænser i Danmark, som Codeex har doneret computere til.

 

donation
 

Intelligent genbrug er IT genbrug

Se hvor meget CO2-udledning du kan hjælpe med at reducere, ved at lade dit brugte it-udstyr blive genbrugt andet sted. Udfyld formularen så sender vi dig resultatet til din e-mail.

Vi gør processen nem for dig

Ved at genanvende it-udstyr og ikke fremstille nyt kan vi spare på jordens naturlige ressourcer. Hos Codeex har vi ekspertise og erfaring med genanvendelse af it-udstyr, og vi overholder naturligvis dansk og europæisk miljølovgivning omkring håndtering af brugt it og elektronik - og vores samarbejdspartnere videre i kæden er certificeret ISO 9001, 14001 og OHSAS 18001, og efterlever lovgivning om Anti Landfill og eksport af affald.

Du er altid velkommen til at kontakte vores re-use ekspert Philip Starberg for en uforpligtende snak eller et tilbud på 76 71 00 00 / ps@codeex.dk.

reuse-why-sell

Hvorfor sælge sit gamle it-udstyr?

Der kan være mange årsager til at sælge sit gamle it-udstyr, og i mange tilfælde, med store økonomiske fordele. Alt for meget it-udstyr ender på lossepladsen, i stedet for at andre kan gøre brug af det. Det kan du lave om på.

reuse-new-life

Hvad betyder en grøn it-profil?

For os handler en grøn it-profil egentligt mest om sund fornuft. Hvis andre kan bruge udstyret, så skal det ikke på lossepladsen. Vores definition er, at udstyret bruges under hensyntagen til ressourcer og miljø.

reuse-desktop

Hvad sker der med det brugte udstyr?

I de fleste tilfælde sælger vi udstyret videre til udlandet. Der er dog også udstyr som er i så dårlig stand, at det ikke kan sælges. Dette sender vi til miljømæssigt affald. Før vi gør dette, sørger vi naturligvis for, at alle dine data bliver slettet.

reuse-value2

Hvor betaler vi for det brugte udstyr?

Der er selvfølgelig stor forskel på hvad vi giver for det brugte udstyr. Det kommer an på kvalitet og alder, men vi kigger også på mærke, type, stand og model, så vi kan give den bedste pris for det brugte udstyr.

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

let_reuse_ikon

Det er let ...

- fordi vi leverer et aflåseligt stålskab til din virksomhed, som du blot lægger dine brugte pc´er, telefoner og servere i og fortæller os, hvornår vi skal hente det. Så er al dit brugte udstyr væk.

datasletning_reuse_ikon-1

Det er data-sikkert ...

- fordi vi sletter al data i henhold til GDPR og myndighedsgodkendte standarder - og fordi vi sikrer dig dokumentation for hele processen.

bæredygtigt_reuse_ikon

Det er bæredygtigt ...

- fordi vi enten genanvender udstyret eller giver det endnu en livscyklus i folkeskolen, i en start-up eller hos en studerende. Vi leverer fuld dokumentation og deler et evt. overskud med dig.

Vil du tjene penge på dit brugte udstyr?


Eller skal vi hjælpe dig med dokumenteret dataslet eller med at opgøre og dokumentere din virksomehds klimapåvrikning? 

Har du brug for en snak og et uforpligtende tilbud, så giv mig et kald eller send en mail.  

Philip Starberg
Presales Manager
Telefon: 76 71 00 00
E-mail: ps@codeex.dk

philip_starberg_369x553

Nyheder og blogs

Herunder finder du cases samt viden og inspiration til både strategi, løsningsdesign og hardware.

3 min read

Dit brugte IT-udstyr er mere værd end du tror

Planlagt udskiftning af virksomhedens IT-udstyr giver gevinst for både datasikkerheden, CSR-regnskabet og...

1 min read

Beskyt restværdien af dit eksisterende udstyr mod yderligere værditab

Når nye modeller med stærkere og hurtige processorer introduceres og indkøbes, er der samtidig lige så mange enheder,...

Se flere blogindlæg