Skip to the main content.

Iiyama

- mere end bare lynhurtige gamerskærme

Kosteffektive skærme til den kræsne kontorbruger

Iiayama er kendt for at levere skærme med knivskarpe farver og høj hastighed til blandt andet gamere, grafiske virksomheder og retail. Men også til hverdagens kontoropgaver er skærme fra Iiayama blandt de allerbedste valg. Dels på grund af de ekstra stærke specs, det elegante design og de mange tilslutningsmuligheder. Dels på grund af de attraktive priser.

Bredt udvalg og ægte HD

Iiyamas brede udvalg af desktop-skærme og G-Master gaming-skærme er perfekte til både arbejde og spil. Blandt andet på grund af LED-bagbelysningen, der giver ægte high definition-billeder.

website-products-usp-iiyama02
 

Maksimal klarhed med ACR

Uanset hvilken model du vælger, får du en elegant designet og kosteffektiv monitor med Advanced Contrast Ratio. ACR sørger automatisk for at justere kontrast og lysstyrke, så sort og hvidt altid står helt klart.

website-products-usp-iiyama01
 

Hurtig svartid uanset krav

Hurtig svartid gør brugeren i stand til at følge ethvert objekt uden den sløring, som ældre teknologi resulterer i.

website-products-usp-iiyama04
 

G4380UHSU-B1

4K skærm for den professionelle bruger. Med 0.4ms MPRT responstid og understøttelse af 144Hz over DisplayPort er det slut med hakkende overgange eller udflydende konturer. Alt står knvivskarpt - altid!Se specs og pris i webshoppen

website-products-iiyama-g43
website-products-iiyama-xcb34

XCB3494WQSN-B1

Med en krumning inspireret af menneskets øje, 4.9 megapixel og ekstra stærk kontrast får brugeren en behagelig arbejsdag. Den indbyggede KVM-switch gør det desuden muligt at tilslutte flere computere.Se specs og pris i webshoppen

website-products-iiyama-xub27

XUB2792HSN-B1

Kompakt skærm med ekstra indstillinger. Fungerer lige godt horisontalt og vertikalt. Har desuden USB-C dock, IPS teknologi, Flicker-free og Blue Light samt direkte indgang for høretelefoner og højttalere.Se specs og pris i webshoppen


Stærke specs

Du kan altid finde en Iiyama skærm til ethvert behov, også de mere avancerede.


Gennemtænkt design

Diskret baggrundsbelysning og enkle sorte linjer som er en fryd at se på. 


Lynhurtig reaktionstid

Ligemeget hvor hurtigt det går, så kan en skærm fra Iiyama altid følge med. 

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

Det er let ...

- fordi vi leverer et aflåseligt stålskab til din virksomhed, som du blot lægger dine brugte pc´er, telefoner og servere i og fortæller os, hvornår vi skal hente det. Så er al dit brugte udstyr væk.

Det er data-sikkert ...

- fordi vi sletter al data i henhold til GDPR og myndighedsgodkendte standarder - og fordi vi sikrer dig dokumentation for hele processen.

Det er bæredygtigt ...

- fordi vi enten genanvender udstyret eller giver det endnu en livscyklus i folkeskolen, i en start-up eller hos en studerende. Vi leverer fuld dokumentation og deler et evt. overskud med dig.

Brug for hjælp til at vælge? 

Vil du have et uforpligtende tilbud på en skærmløsning? Eller har du spørgsmål til hvilken skærmløsning, du skal vælge? Så er du altid velkommen at give mig et kald eller sende mig en mail.Mads Kruse Sørensen
Business Development Manager


Telefon: 41 66 80 00
E-mail: mks@codeex.dk

Kalender: Book et møde med mig her

Mads_800x1200

Nyheder og blogs

1 min read

Sådan driver én mand IT-afdelingen for 350 kolleger

IT-chef Henrik Hansen sørger ene mand for udvikling af IT-infrastruktur, IT-sikkerhed, indkøb, support og drift samt...

2 min read

Dokumentation af CO2-emission som konkurrencefordel

I 2021 vedtog EU den såkaldte Taxonomy Climate Delegated Act for at sikre Parisaftalens målsætning om et klimaneutralt...

2 min read

Nye medarbejdere søger fleksibilitet

Kombintationen af mangel på arbejdskraft samt fordelene ved hjemmearbejde gør, at man som virksomhed skal kunne tilbyde...

Se flere blogindlæg