Skip to the main content.

Printere du kan stole på

Stabilitet, lav driftsøkonomi og høj endpoint-security 

Codeex > Hardware og software >  Printere

Codeex anbefaler printere fra HP

De allerfleste virksomheder har sikkerhedspolitikker og -tiltag, der beskytter medarbejdernes computere mod hackere og ransomware. Men de færreste tænker på, at printerne også konstant er på nettet og dermed eksponerede for IT-kriminelle og malware. Derfor bliver printere både på kontoret og hjemmearbejdspladserne brugt som adgang for IT-kriminelle og ransomware. 

Vil man undgå dette, bør man overveje printere fra HP. Udover stabile printere med lav driftsøkonomi får man nemlig også et meget højt niveau af indbygget endpoint security med i købet.

Fx har HP´s enterprise-printere selvreparerende BIOS, overvågning af al netværksaktivitet, memory check før opstart samt whitelisting baseret på millarder af data.

Herunder kan du læse endnu mere om, hvorfor vi i Codeex anbefaler printere fra HP. Samt se, hvilke øvrige brands vi også tilbyder.

website-product-shot-hp-printer-m751

HP

Blandt de mange sikkerhedsfunktioner i printere fra HP finder du validering af firmware-koden. Hvis der opdages noget unormalt, genstarter enheden i en sikker genoprettelsestilstand.

Automatiske firmwareopdateringer beskytter printere mod de nyeste trusler. Alle printere fra HP har desuden en unik forudindstillet adgangskode, der forhindrer hackere i at få adgang til printerens indstillinger med en standardadgangskode.

Sidst, men ikke mindst, forhindrer den skrivebeskyttede hukommelse, at hackere indsætter fjendtlige koder, mens printeren kører.


Se alle HP printere

website-lifestyle-printere-hp-integreret-keyboard

Ekstra sikre netværksprint

Revolutionerende endpoint-mikro-virtualisering stopper malware og ransomware og beskytter privilegerende brugers fjernadgang. Desuden mulighed for aktivering af HP Wolf Security.

website-lifestyle-printere-hp-klare-farver

Stol på dine printpatroner 

Med chips, firmware og emballage, der ikke kan manipuleres, er sikkerheden for originale HP-patroner en integreret del af hvert trin i design, forsyningskæden og produktionsprocessen.

website-lifestyle-printere-hp-sikkerhed-scanner

Printere til alle behov

Uanset om der skal printes på kontoret, derhjemme eller på farten, så har HP den helt rigtige printer. HP Smart-app sikrer hurtig opsætning, mens HP Instant Ink sørger for, at printeren aldrig løber tør. 

Vi tilbyder også

Vi er selvfølgelig ikke bundet til kun én partners produkter. Herunder kan du se de øvrige brands, som vi tilbyder.

Brother

Brother har udviklet printerløsninger til alle virksomhedsstørrelser og en række specifikke brancer som fx detail, produktion og services.

Det betyder, at du altid får let integration og administration samt alle muligheder for både administratorer og medarbejdere.


Se specs og priser i webshoppen

 

EPSON

I 2022 blev Epson for 2. år i træk tildelt EcoVadis Platinum for sit fokus på bæredygtighed. Prisen dokumenterer, at Epson er blandt IT-branchens 1 % bedste indenfor udvikling og indkøb samt etik,  arbejds- og menneskerettigheder.

Et konkret eksempel er Epson EcoTank. En stor medfølgende blækbeholder i stedet for blækpatroner der konstant skal skiftes, og derfor generer unødige rester. Med EcoTank har man blæk nok til at udskrive op til 14.000 sider.


Se specs og priser i webshoppen

 

På udkig efter andre brands?

Codeex forhandler naturligvis også Canon, Lexmark, OKI, Panasonic, Ricoh, Samsung, Sharp og Xerox.

Se priser, specs og lagerstatus på alle vores printere ved at søge i vores webshop. 

Gå til webshop

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

Skal vi hjælpe dig med at vælge?

Vi trækker på både vores ekspertviden og vores kunders erfaringer, når vi anbefaler dig en løsning. Og du får altid et smil med i handlen - uanset om du er på udkig efter 500 bærbare eller én enkelt skærm. 

Charlotte Fredsgaard
Sales Manager
Telefon: 76 71 00 00
E-mail: cf@codeex.dk

Charlotte