Skip to the main content.
Webshop

Printere du kan stole på

Stabilitet, lav driftsøkonomi og høj endpoint-security 

Codeex > Hardware og software >  Printere

Anbefalinger bygget på indsigt og erfaringer

Vores rådgivning er uvildig og tager altid udgangspunkt i vores kunders virksomheder og forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Herunder får du en kort introduktion samt mulighed for at læse mere om de brands og modeller, som vi anbefaler. 

HP

HP´s enterprise printere forsvarer dit netværk med lag efter lag af passiv og aktiv Wolf Security. Bl.a. via en selvreparerende BIOS, overvågning af al netværksaktivitet, memory check før opstart samt whitelisting baseret på millarder af data.

Samtidig tilbyder HP et meget bredt udvalg af printere til kontoret og hjemmearbejdspladsen - alle med stærke specs og markedets højeste sikkerhedsniveau.


Markedets sikreste printere

hs2-printer-hp
 

Brother

Brother har udviklet printerløsninger til alle virksomhedsstørrelser og en række specifikke brancer som fx detail, produktion og services.

Det betyder, at du altid får let integration og administration samt alle muligheder for både administratorer og medarbejdere.


Se specs og priser i webshoppen

HubSpot Video
 

EPSON

I 2022 blev Epson for 2. år i træk tildelt EcoVadis Platinum for sit fokus på bæredygtighed. Prisen dokumenterer, at Epson er blandt IT-branchens 1 % bedste indenfor udvikling og indkøb samt etik,  arbejds- og menneskerettigheder.

Et konkret eksempel er Epson EcoTank. En stor medfølgende blækbeholder i stedet for blækpatroner der konstant skal skiftes, og derfor generer unødige rester. Med EcoTank har man blæk nok til at udskrive op til 14.000 sider.


Se specs og priser i webshoppen

HubSpot Video
 

På udkig efter andre brands?

Codeex forhandler naturligvis også Canon, Lexmark, OKI, Panasonic, Ricoh, Samsung, Sharp og Xerox.

Se priser, specs og lagerstatus på alle vores printere ved at søge i vores webshop. 

Gå til webshop

Struktureret tilgang til valg, administration og
bortskaffelse af IT-udstyr

Få hjælp til at vælge det bedste udstyr, brug minimalt med tid på administration og få udskiftet dit udstyr datasikkert og miljørigtigt.

Vi kalder løsningen Total Lifetime Asset Management - et simpelt koncept udviklet til lette livet for IT-afdelingen og samtidig passe på miljøet. Du kan læse mere om Total Lifetime Asset Management her.


Anskaffelse

Sammen bliver vi enige om, hvad jeres kort- og langsigtede behov er for både indkøb, administration og udskiftningen. Derefter sørger vi for, at planen eksekveres så (kost)effektivt som muligt. 


Service og support

Vi hjælper med alt fra leveranc og konfiguration af nye enheder samt opdatering af licenser og  administration af end-of-lease valg i slutningen af en evt leasingperiode.


Skræddersyede løsninger

Vi tilbyder skræddersyetde services til kunder med specifikke behov og krav til datastyring, systemudvikling og fakturahåndtering. 


Rådgivning

Værdiskabende rådgivning bygger på dyb forståelse. Derfor ligger vi stor vægt på fra start at forstå jeres strategiske mål, tekniske krav samt medarbejdernes behov.

Undgå unødig kapitalbinding i hardware

Sammen med Fujitsu tilbyder Codeex arbejdsplads-as-a-service. En standardiseret men alligevel fleksibel løsning der giver både virksomhed og medarbejdere det optimale IT-setup - uden at der skal investeres tungt i hardware hvert andet eller tredje år. I stedet betales en fast månedlig ydelige for al hardware, alle licenser og dansk support og service. 

1. Sikker fleksibilitet: VPN-forbindelse samt konsekvent opdatering af alle sikkerhedsprogrammer og brugere. 

2. Befri IT-afdelingen: Færre rutineopgaver giver mere tid til forretningsudvikling.

4. Frigør kapital: Anvend virksomhedens kapital til udvikling fremfor indkøb af hardware. 

Læs mere om arbejdsplads-as-a-service her.

Uanset hvor du er, så kan vi levere

Vi hjælper internationale virksomheder med at sikre udrulning og implementering af et ensartet og brugervenligt IT-setup på, uanset om lokationen er i Uzbekistan, USA, Grønland, Guatemala eller Grenå. 

Vi tilbyder desuden en centraliseret indkøbsproces, hvilket er langt mere kost-effektivt end individuelle regionale indkøb.

Du kan læse mere om vores globale leverancer her. 


Egen konfiguration

Hver enkelt computer er klar til brug ved brugerens modtagelse.


Global bestilling

Vi tilpasser vores webshop med prædefinerede produkter målrettet den enkelte lokation.


Hurtig levering

Via fælles udarbejdede forecasts er vi altid på forkant med dine leverancer. 


24/7 global support

Vi står til rådighed for din virksomheds medarbejdere døgnet rundt.

Skal vi hjælpe dig med at vælge?

Vi trækker på både vores ekspertviden og vores kunders erfaringer, når vi anbefaler dig en løsning. Og du får altid et smil med i handlen - uanset om du er på udkig efter 500 bærbare eller én enkelt skærm. 

Charlotte Fredsgaard
Sales Manager
Telefon: 76 71 00 00
E-mail: cf@codeex.dk

Charlotte

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

Det er let ...

- fordi vi leverer et aflåseligt stålskab til din virksomhed, som du blot lægger dine brugte pc´er, telefoner og servere i og fortæller os, hvornår vi skal hente det. Så er al dit brugte udstyr væk.

Det er data-sikkert ...

- fordi vi sletter al data i henhold til GDPR og myndighedsgodkendte standarder - og fordi vi sikrer dig dokumentation for hele processen.

Det er bæredygtigt ...

- fordi vi enten genanvender udstyret eller giver det endnu en livscyklus i folkeskolen, i en start-up eller hos en studerende. Vi leverer fuld dokumentation og deler et evt. overskud med dig.