Skip to the main content.

1 min read

PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

Featured Image

20. maj lancerede HP deres to første PC´er med indbygget AI; HP OmniBook X AI og HP EliteBook Ultra AI.

Det kommer du selvfølgelig til at høre mere om, men herunder er en kort gennemgang af brugernes fordele.

Op til 26 timers batterilevetid

Den indbyggede AI optimerer strømforbruget ved at fordele ressourcerne baseret på opgavebehov. Når pc'en detekterer inaktivitet, skifter den automatisk til lavenergitilstand. Kombineret med den energieffektive ARM-arkitektur, tilbyder HP OmniBook X og HP EliteBook Ultra op til 26 timers batterilevetid.HP OmniBook X AI 


Den nyeste teknologi til dine fingre

De nye HP-enheder er udstyret med Snapdragon® X Elite-processor og en dedikeret Neural Processing Unit (NPU), som kan udføre op til 45 billioner operationer per sekund (TOPS). Dermed er det muligt at køre AI-apps direkte på computerne, hvilket reducerer latency og forbedrer responsen.

Den indbyggede AI accelererer desuden billed- og videoredigering, dataanalyse og sprogmodeller, så irriterende ventetid og lag undgås. Dermed er brugere af HP OmniBook X AI og HP EliteBook Ultra AI klar til at udnytte den bølge af AI-drevne arbejdsværktøjer, som lige nu skyller ind over os.Maksimal datasikkerhed

HP har selvfølgelig også benyttet muligheden for at integrere AI til endnu engang at hæve datasikkerheden i deres produkter.

HP OmniBook X AI PC

  • Indbygget AI-beskyttelse: Enheden anvender AI til konstant overvågning af systemet, hvilket muliggør øjeblikkelig detektion og neutralisering af trusler, før skaden sker.

  • Automatiserede sikkerhedsopdateringer: AI sikrer, at sikkerhedsprotokoller og antivirusdefinitioner altid er opdaterede, uden at brugerne skal gøre noget aktivt.

HP EliteBook Ultra AI PC:

  • Wolf Pro Security Next Gen Antivirus (NGAV): Dette avancerede antivirusprogram bruger maskinlæring til at identificere og neutralisere både kendte og ukendte trusler i realtid.

  • Microsoft Secured-Core PC: Som en Microsoft Secured-Core PC beskytter EliteBook Ultra dine data på firmware-niveau. Det betyder, at selv avancerede angreb ikke kan kompromittere systemets kernefunktioner.

  • AI-drevet trusselsanalyse: Enheden bruger AI til at analysere og reagere på potentielle sikkerhedstrusler hurtigere end traditionelle metoder, hvilket giver en ekstra lag af sikkerhed for følsomme data.


HP OmniBook X AI og HP EliteBook Ultra AI 


Forbedret samarbejde og kommunikation med i købet

Den avancerede Poly Camera Pro optimerer virtuelle møder med funktioner som Spotlight, Background Blur & Replace og Auto Framing. Det betyder onlinemøder med endnu bedre lyd og fokus på taleren.Tilgængelighed og priser

De danske priser og leveringstider endnu ukendte. Men i USA kan HP OmniBook X AI og HP EliteBook Ultra AI leveres 18. juni. Så med lidt held ser vi de første AI-drevne PC´er i Danmark før sommerferien.

Vil du allerede nu høre mere, booke tid til en demo eller bestille, så er du altid velkommen til at kontakte os på 7671 0000. Eller til at skrive til cpo@codeex.dk.

Få mere viden og inspiration her

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

I gamle dage var AI begrænset til skakcomputere. I dag er AI en integreret del af vores daglige liv, fra personlige assistenter til daglige...

Read More
PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

20. maj lancerede HP deres to første PC´er med indbygget AI; HP OmniBook X AI og HP EliteBook Ultra AI. Det kommer du selvfølgelig til at høre mere...

Read More
Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos Codeex.

Read More