Skip to the main content.

1 min read

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Featured Image

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos Codeex.

Har du og dine kolleger smag for Apples produkter, så læs dagens interview med Codeex´ Apple-specialist Benjamin Gierringe. I interviewet gennemgår Benjamin blandt andet en række af fordelene ved at købe virksomhedens Apple enheder hos en autoriseret forhandler. Læs med her. 

En af de væsentlige fordele er, at vælger man en autoriseret forhandler, får man automatisk adgang til Apple Business Manager. 

Apple Business Manager kaldes i daglig tale for ABM. ABM er en kraftfuld cloud-platform til integration og administration af Apple-enheder og indhold. Blandt andet ved at centralisere enhedsregistrering, køb af apps samt ved at lette oprettelse og sletning af Apple ID'er.


”Har man én gang oplevet besværet ved at nulstille Apple-devices, hvor en stoppet medarbejder har brugt sig eget Apple-id på virksomhedens enhed, vil man med det samme sætte pris på ABM”.

Benjamin Gierringe, Apple-specialist hos Codeex.



Benjamin forsætter: ”Desuden gør ABM integration af Apple-produkter i et Office-miljø til en super smooth proces. Med ABM får man centraliseret MDM-integration, distribution af opdateringer, garanti for implementering af alle vedtagne sikkerheds- og policies samt automatiseret enhedsregistrering”.

Den automatiserede enhedsregistrering tillader virksomheder at konfigurere indstillinger på alle typer Apple-enheder, før de tages i brug. Det betyder, at når en medarbejder tænder for en ny enhed, er den allerede konfigureret og klar til brug.


”Med ABM er det ren plug´n´play at integrere nye medarbejdere og enheder – også i et Office-miljø”. 



En anden fordel ved ABM er volumenkøbsprogrammet. Programmet giver IT-manageren mulighed for at købe og distribuere apps og enheder i store mængder uden at skulle oprette og administrere individuelle Apple ID'er. Dermed elimineres kompleksiteten ved licenshåndtering. Desuden bliver det nemt at tildele og overføre licenser mellem brugere og enheder.


website-blog-article-interview-benjamin-gierringe-01



Samtidig bliver det muligt at adskille personlige brugerdata fra virksomhedsdata. Dermed styrkes sikkerheden og håndteringen af brugeradgange og -rettigheder - samtidig med at administrationen forenkles.

Apple Specialist hos Codeex Benjamin Gierringe afslutter: ”Kort sagt er der rigtig mange fordele ved at sikre sig adgang til Apple Business Manager, både for virksomheden, for brugerne og for IT-administratorer".

Vil du vide mere om fordelene ved at købe virksomhedens Apple-enheder hos en autoriseret Apple-forhandler, så er du altid velkommen til at kontakte Benjamin på bgi@codeex.dk / 6110 0825.

Få mere viden og inspiration her

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos Codeex.

Read More
Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

En kosteffektiv IT-sikkerhedsløsning som både ledere, kolleger, kunder og eksterne partnere er trygge ved er essentiel for enhver...

Read More
Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Ekspertinterview med Codeex´ netværksekspert, partner og direktør for Codeex Solutions Rasmus Bang. Et stabilt og sikkert netværk er afgørende for...

Read More