Skip to the main content.

Cisco netværksløsninger 

- stabil drift, maksimal netværkssikkerhed og effektive administration

Codeex > Solutions > Netværk > Cisco netværk

Skalerbare løsninger til enhver udfordring

Cisco og Codeex tilbyder en bred vifte af infrastrukturløsninger, bl.a. netværk, servere, administrationsløsninger og sikkerhedsløsninger som fx Secure Access Service Edge (SASE). 

Derudover tilbyder vi en samlet Managed Security Service Provider (MSSP) løsning, hvor vi forsvarer virksomheder og organisationer mod cyberangreb og samtidig løfter den daglige drift, herunder 24/7/365 overvågning, trusseldetektion og hændelsesrespons.  

Vores medarbejdere er højt certificerede, og du får selvfølgelig din helt egen one-point of contact, som er ansvarlig for din løsning. 


Cisco Classic

Catalyst switche/routere/WiFi/IOT, Cisco UCS servere og datacenter Nexus platform inkl. administrationsløsninger.


Cisco Meraki

Simple, cloudbaserede netværksløsninger med enkel administration.


Cisco SASE

Cloudbaseret integration af netværk og sikkerhed der beskyttter al data - overalt. 

Derfor anbefaler vi Cisco

"Ciscos brede produktpalette gør, at alle teknologier og hardware i selv meget komplekse løsninger er designet til at arbejde sammen. Det sikrer hurtigere implementering og problemløsning."

Mikkel Rasmussen, IT-arkitekt, Codeex

I videoen her til venstre fortæller IT-arkitekt Mikkel Rasmussen, hvorfor Cisco porteføljen ofte er den bedste til især større integrerede løsninger.


Book et uforpligtende møde med Mikkel

 

Codeex er Cisco SMB Partner of the Year 2023

”Codeex har i FY23 vist en fantastisk dedikation for Cisco i SMB-segmentet ved konstant at være pro aktive og first movers på blandt andet SASE og Hybrid Work specialiseringer.

Deres talent for at kunne snakke ind til vigtige beslutningstagere hos kunderne, samt deres indsigtsfulde forståelse af kundernes forretnings-udfordringer har også afspejlet sig i deres stærke resultater i FY23, som en af de hurtigst voksende partnere i Cisco.

Derfor er det intet mindre end fortjent at prisen går til Codeex.”

Claus Holm, Channel Lead, Cisco Danmark.
website-lifestyle-cisco-partner-of-the-year-2023
 

Løsninger til alle størrelse virksomheder

Uanset om du er en del af en mindre virksomhed med store ambitioner eller du er en del af IT-afdelingen i en regional alle global organisation, så kan Cisco´s løsninger skaleres til dine og virksomhedens behov. 

Typisk bør små- og mellemstore virksomheder starte med at kigge nærmere på Cisco Meraki.

Større og mere komplekse organisationer anbefaler vi ofte at kigge ind i Cisco Classic porteføljen; Cisco SDA, SD-WAN og Ciscos uovertrufne sikkerhedsprodukter.

Herunder kan du læse og se mere om de forskellige løsninger og fordele.

Cisco Meraki: Single pane of glass administration

Cisco Meraki’s netværk giver høj sikkerhed og maksimal skalerbarhed. Og solidt byggede access points sikrer  høj holdbarhed og lang levetid.

Samtidig tilbyder Meraki Cloud Management single pane of glass overvågning, konfiguration, skalering og administration af netværket, herunder af firewall og switces.

Se mere om Cisco Meraki i videoen her til højre. 

SD-WAN: Forberedt på fremtiden

En SD-WAN løsning gør det hurtig og sikkert at connecte ethvert device til enhver cloud eller app – uanset hvor brugeren er, eller om man arbejder fra en on-prem eller cloud-platform.

Cisco SD-WAN giver desuden mulighed for at  administrere alle WANs via ét overskueligt dashboard. 

Lær mere om fordelene og muligheden for integration med Cisco SASE i videoen her til venstre. 

Cisco SASE: Effektiv  administration og netværk

SASE kombinerer VPN og WAN med cloud-sikkerhed i én overskuelig og let administrerbar cloudbaseret platform. Det giver lettere kontrol med adgange og overvågning af, om sikkerheds policies overholdes.

Samtidig sikres brugerne hurtigere netværksadgang samt problemløs brug af alle apps, uanset hvor der arbejdes fra. 

Se mere om SASE og fordelene i videoen her til højre. 

Cisco Talos: 400 eksperter arbejder for dig

Cisco Talos er 400+ eksperter indenfor alle tænkelige fagområder der samarbejder mod ét mål: Øget datasikkerhed.

Efter ethvert større cyberangreb indsamler og analyserer eksperterne alle relevante data og bruger deres konklusioner til at gøre Cisco´s sikkerhedsløsninger endnu stærkere. 

Se mere om, hvordan Cisco´s  eksperter styrker din IT-sikkerhed i videon her til venstre. 

Routere og switches til Internet of Things 

Forbind applikationer og enheder problemfrit og til WAN, LAN og skyen på tværs af din cloud-, datacenter- og edge-placeringer med Cisco routere og switches. 

Alle routere giver adgang til avancerede analysefunktioner, optimering af applikationer samt integrerede sikkerhedsløsninger.

I videoen her til højre kan du se Cisco´s præsentation af deres "ruggedized" switches, som tåler selv de hårdeste produktionsmiljøer.

Sådan får du et stabilt netværk overalt

Træt af udfald eller begrænset kapacitet på kontoret, lageret eller i butikkerne? Så få en netværksanalyse, der fortæller dig præcist, hvor der er brug for justering af netværksindstillinger, flytning eller opsætning af access points. 

Læs mere om netværksanalyse

Èn leverandør giver mange fordele

Med sin brede og dybe produkt- og løsningsportefølje er i Cisco i stand til at levere 360 graders løsninger til både vækstvirksomheder og globale organisationer. Fordelene ved at have én leverandør til hele sin IT-infrastruktur er mange. De tre vigtigste er:

  1. Simpel administration på tværs af hele IT-strukturen: Der findes mange gode connectors imellem forskellige brands og deres løsninger. Men det bliver aldrig bedre end hvis alle løsninger er fra samme leverandør.

  2. Effektiv support: Har én leverandør leveret hele IT-strukturen går man ofte direkte til 3rd level support og får dermed hurtigere svar.

  3. Effektiv disaster recovery: Er uheldet ude ender man ikke som kastebold mellem to leverandører, som hver især ingen motivation har til at tage ansvaret på sig.
website-lifestyle-een-leverandoer-1
website-lifestyle-network-it-sikkerhed-1

Optimal IT-sikkerhed

Hvad der sker, hvis en kollega åbner en inficeret vedhæftning eller hjemmeside? Hvad er konsekvenserne af tabte data eller en blokering af virksomhedens kritiske systemer? Beskytter virksomhedens netværk aktivt mod hackere og de nyeste versioner af malware? Og hvad med de medarbejdere, som arbejder hjemme eller på farten? Er deres netværks- og endpoint security god nok?

Med vores dybe kendskab til Microsoft Office 365 samt Cisco SASE sikkerhedsporteføljen sikrer vi vores kunder tryghed og ro til at koncentrere sig om deres forretning - resten tager vi os af.

Book et møde om IT-sikkerhed

Drifts- og beredskabsaftaler: Slut med netværksbøvl

Med en driftsaftale på en fast pris sørger vi for, at din virksomheds netværk altid fungerer optimalt. Som en del af aftalen defineres en SLA, som Codeex altid reagerer indenfor. 

Vi tilbyder desuden også beredskabsaftaler som gør, at vi 24/7/365 straks går i gang med problemløsning og genopretning i tilfælde netværksnedbrud.

Virksomheden ryger med andre ord ikke ind i en prioriteret kø hos netværksleverandøren. I stedet går vores certificerede eksperter straks i gang med problemløsning og genopretning  af netværket, uanset om virksomheden kører på Cisco eller Fortinet.

Kontakt mig ang. en beredsabsaftale 
website-lifestyle-network-drift-og-beredskabsaftaler-1
website-lifestyle-network-bcp-1

Har i en Business Continuity Plan?

”Hvis vores netværk er nede, vores applikationer utilgængelige og vi ikke ved om eller hvornår, vi igen har adgang til data, hvordan forsætter vi så med at levere og servicere vores kunder?”

Dét spørgsmål bør enhver direktion, bestyrelse og topledelse kunne svare på. Ellers er virksomheden truet på sin eksistens, hvis ulykken indtræffer.

Vi besvarer spørgsmålet og etablerer en prioritering og konkret plan for, hvem der gør hvad, hvordan og i hvilken rækkefølge tingene skal gøres i tilfælde af at katastrofen indtræffer.

Book et møde om BCP

Derfor skal du lade Codeex være din Cisco-partner

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Skal vi løse dine netværksudfordringer?

Har du brug for et mere stabilt netværk? Øget sikkerhed eller lettere skalering og administration?

Du er altid velkommen til at booke mig til et møde herunder eller til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Telefon: 4217 8878
E-mail: mbr@codeex.dk


Mikkel Rasmussen
Partner og IT-infrastrukturekspert i Codeex Solutions

Book en ledig tid i min kalender her


ccnp_enterprise_color ccnp_servprov_color ccdp_design_color
mikkel_fritlagt-edit

Nyheder og blogs

2 min read

Cisco Identity Services Engine - enestående netværkssikkerhed

Ja. Vi ved det godt. Der findes allerede masser af LinkedIn opslag og blogs om IT-sikkerhed. Men det her er et af dem,...
2 min read

Interesseret i Cisco Umbrella? Læs mere, og prøv gratis her

Drømmer du om en uigennemtrængelig beskyttelsesmur omkring virksomheden og kollegaernes onlineaktiviteter? Så har du...
2 min read

Netværkssikkerhed for SMV´er

Fordi mange kolleger roamer på farten eller arbejder hjemme via cloud-baserede SaaS apps, ser man nu en en ekstremt...

Se flere blogindlæg