Skip to the main content.

Vi sørger for,
at din datasikkerhed er i top

- og er uheldet alligevel ude, sørger vi for at skaden bliver minimal.   

Codeex > Hardware og software >  Sikkerhed & backup

Vi tager din datasikkerhed lige så alvorlig som vores egen

Forsvinder, ødelægges eller låses virksomhedens data, er der reelt set ingen virksomhed tilbage. Derfor har vi eksperter i både netværks- og endpointsikkerhed samt data backup.

Vores rådgivning er uvildig og tager altid udgangspunkt i grundig rearch og test af løsninger og din virksomheds behov. Og når løsningen er valgt, gør vi en dyd ud af at  implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Herunder får du en kort introduktion samt mulighed for at læse mere om de sikkerhedsløsninger, vi anbefaler. 

Umbrella netværkssikkerhed

Netværkstrafikken stammer i stigende grad fra fjernlokationer, roaming-brugere og SaaS-apps - og store dele af trafikken går til skyen. Så at backhaule trafikken gennem centraliserede sikkerhedsapps er både ineffektivt, dyrt og fører til dårlige brugeroplevelser.

Cisco Umbrella er sikker DNS og interaktiv trusselsintelligens samt webgateway, firewall og CASB-funktionalitet (cloud access security broker) plus integration med Cisco SD-WAN – alt fra én enkelt cloud-sikkerhedstjeneste.


Læs mere om Cisco Umbrella

 

Veeam - backup af Office 365

Veeam Backup tager backup af alle data i Office 365, herunder af mail, Exchange og Windows SQL samt backup scripts (til Linux).

Og fordi det med Veeam er muligt at tage backup af Exchange og SharePoint lokalt mindskes belastningen på virksomhedens datacenter.

 

Dmarc - email sikkerhed

DMARC verificerer din virksomheds indgående e-mail. Så uanset om medarbejderne er derhjemme, på kontoret eller på farten, behøver de ikke bekymre sig om spoofing, phishing eller andre sikkerhedskompromitterende email-angreb.

Samtidig sørger den automatiske verificering af udgående mails for, at medarbejderne ikke bevidst eller ubevidst sender kompromitterende emails til leverandører eller kunder.


Læs mere, og bestil en gratis demo her

hs2-dmarc-email-sikkerhed-01

 

Acronis - komplet cloud backup

Acronis Cyber Backup Cloud er en backup-løsning af alle filer på alle niveauer baseret på cloud-teknologi.

Som virksomhed er man dermed sikret fuld og separeret backup på tværs af onprem, remote samt public og privat cloud og mobile enheder. Samtidig får man adgang til et særdeles detaljeret men stadigvæk effektivt administrationsværktøj.

Acronis kører på tværs af mere end 20 forskellige platforme, heriblandt Microsoft, Linux, Google, Amazon, iOS, Android m. fl.


Læs mere om Acronis her

 

Dell EMC - netværkssepareret backup

Med Dell Cyber Recovery beskyttes de forretningskritiske data i en "Cyber Vault".  Det betyder kort fortalt, at selvom en hacker har fået adgang til netværket, så vil Cyber Vaulten med de forretningskritiske data ikke være synlig og derfor ikke blive angrebet.

Udover at gøre back-uppen af virksomhedens forretningskritiske data usynlige, kører Cyber Recovery dagligt en Vault data-analyse af alle indkommende data og datastrømme for abnormaliteter.


Læs mere her

 

På udkig efter andre løsninger?

Vores eksperter undersøger og tester løbende opdatering og nye sikkerhedsløsninger. Derfor opdaterer vi løbende denne side. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine sikkerhedsmæssige udfordringer.

Sikkerhed for et godt råd om end-point-security?

Du er altid velkommen for et uforpligtende bud på hardware med maksimal end-point-security. Eller hvis du vil vide mere om HP Wolf Enterprise Security

Mike Gosvig
Business Development Manager
Mobil: 60 66 86 20
E-mail: mig@codeex.dk

Mike_fritlagt_nyt

Det er let ...

- fordi vi leverer et aflåseligt stålskab til din virksomhed, som du blot lægger dine brugte pc´er, telefoner og servere i og fortæller os, hvornår vi skal hente det. Så er al dit brugte udstyr væk.

Det er data-sikkert ...

- fordi vi sletter al data i henhold til GDPR og myndighedsgodkendte standarder - og fordi vi sikrer dig dokumentation for hele processen.

Det er bæredygtigt ...

- fordi vi enten genanvender udstyret eller giver det endnu en livscyklus i folkeskolen, i en start-up eller hos en studerende. Vi leverer fuld dokumentation og deler et evt. overskud med dig.

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.