Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt osLad os hjælpe med at sikre jeres digitale succes

Vi leverer et bredt sortiment af it-produkter indenfor pc, server, print og mobility løsninger, der understøtter den digitale arbejdsplads.

Få hjælp fra en ekspert

 

Vi kommer hele vejen rundt om jeres it-infrastruktur

Det kræver dyb indsigt i de digitale teknologier for at sikre korrekt sammensætning af it-infrastrukturen. Hos Codeex er vi dedikerede og følger konstant udviklingen, så vi hele tiden er på forkant med at levere de nyeste hardware og software løsninger.
 

Gå på opdagelse i en verden af it-produkter

Vi sikrer, at valget af korrekt hardware tilpasses jeres strategi og matcher behovene for den digitale arbejdsplads. I vores webshop findes der mere end 500.000 produkter, som man kan gå på opdagelse i her.

Gå til webshop

 

Softwareløsninger

Hos Codeex har vi en række software certificeringer, der gør os i stand til, at kunne rådgive og vejlede om forskellige softwareløsninger. Vi er bl.a. VMware Solution Provider Professional Partner, og kan rådgive i mulighed for at køre, administrere, forbinde og beskytte forskellige apps i ethvert cloud-miljø.

Kontakt os

 

Dit komplette skrivebord i Skyen!

Med Office 365 i skyen har hver bruger 50 GB Exchange mailboks, 5 Office Pro licenser, Lync, SharePoint og OneDrive for Business. Vi sikrer, at dine og virksomhedens data altid er tilgængelige, uanset hvor brugerne befinder sig geografisk. Gennem Codeex får du dansk support syv dage om ugen og en serviceaftale, der garanterer 99,9% oppetid. Løsningen med Office 365 er fleksibel og er således konstant tilpasset virksomhedens behov og krav – både nu og i fremtiden.

Kontakt os

 

Vil du vide mere om it-infrastruktur?

Charlotte

 

 

Kontakt Charlotte

Charlotte har bred ekspertise indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning.

Charlotte Fredsgaard
Sales Manager
Mobil: 27 60 65 61
E-mail: cf@codeex.dk

Charlotte
 

Kom og bliv kunde hos os

Vi hjælper dig gerne i gang - men har du travlt, kan du nemt oprette dig som kunde allerede nu, og foretage køb i vores webshop umiddelbart efter. Du vælger selv.

Bliv kunde i dag eller Lad os hjælpe dig i gang

 

Andre kunder der har valgt Codeex

Vil du høre mere om hvorfor andre kunder har valgt os til deres foretrukkende it-leverandør, så sætter vi dig gerne i forbindelse med dem.