Webshop


Hardware og løsninger designet til din virksomhed

Med mange års erfaring med løsningsdesign og adgang til alle førende hardware brands sikrer vi dig optimale muligheder for din digitale transformation.

 

 

Få hjælp fra en ekspert

 

Vi er altid på forkant med dine muligheder

Vi er dedikerede og følger konstant udviklingen. For det kræver dyb indsigt i de digitale teknologier at sikre en optimal IT-infrastruktur.

Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i nutidens muligheder og fremtidens krav. Det sikrer dig maksimalt udbytte af din investering i hard- og software .

 

Hardware tilpasset dine behov

I vores webshop findes der mere end 500.000 produkter. Vi hjælper dig med at vælge hardware, som hverken er underdimensioneret eller over-priced. 

Gå til webshop

 

Softwareløsninger der forbinder

Vores medarbejdere bliver løbende certificeret i diverse løsninger. Vi er bl.a. VMware Solution Provider Professional Partner og kan rådgive om drift, administration, forbindelse og beskyttelse af apps i ethvert cloud-miljø.

Kontakt os

 

Få et skrivebord i Skyen

Med Office 365 i skyen har hver bruger 50 GB Exchange mailboks, 5 Office Pro licenser, Lync, SharePoint og OneDrive for Business.

Virksomhedens data er altid tilgængelige, uanset hvor brugerne befinder sig geografisk. 

Dansk support syv dage om ugen og en serviceaftale, der garanterer 99,9 % oppetid er selvfølgelig også en del af løsningen.

Kontakt os

 

Vil du vide mere om IT-infrastruktur?

Charlotte

 

 

Kontakt Charlotte

Charlotte har bred ekspertise indenfor diverse it-løsninger og produkter, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning.

Charlotte Fredsgaard
Sales Manager
Mobil: 27 60 65 61
E-mail: cf@codeex.dk

Charlotte
 

Kom og bliv kunde hos os

Vi hjælper dig gerne i gang - men har du travlt, kan du nemt oprette dig som kunde allerede nu, og foretage køb i vores webshop umiddelbart efter. Du vælger selv.

Bliv kunde i dag eller Lad os hjælpe dig i gang

 

Andre kunder der har valgt Codeex

Vil du høre mere om hvorfor andre kunder har valgt os til deres foretrukkende it-leverandør, så sætter vi dig gerne i forbindelse med dem.