Trådløst netværk

Kravene til nutidens trådløse netværk er enorme. Hverken dine medarbejdere eller dine kunder accepterer et ustabilt eller langsomt net. Codeex leverer pris-venligt netværk i absolut højeste klasse.

​Codeex er specialister i design, implementering og vedligeholdelse af trådløse netværk, både hvad angår inde som udendørs. Områder der især er fokus på, er mobilitet, roaming samt management.

Et trådløst netværk der benyttes af mobile hånd- og truckterminaler, stiller helt anderledes krav end hvis det blot skal bruges til alm. PC/PDA/mobil.

Listen over spørgsmål kan være lange:

  • Hvor mange Accesspunkter skal jeg bruge og hvilken modeller?
  • Hvor skal Accesspunkterne placeres for at sikre at der er dækning, og optimal roaming?
  • Hvem kan foretage en radio opmåling (Sitesurvey) for mig?
  • Hvilken sikkerhed bør jeg vælge?
  • Hviket grundlæggende design bør jeg vælge - controllerbaseret eller autonomt?
  • Hvem kan hjælpe mig med montage og træk af netværk?
  • Hvad med konfiguration af netværket herunder intelligente Switche?

Kontakt Codeex - Vi er specialister i blandt andet Aruba (HPE), Extreme Networks (Zebra), Cisco Meraki og Huawei.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge? Ring til os på 76 71 00 00 og få en uforpligtende snak om dine krav og ønsker.

 

Access points

Codeex har et bredt udvalg af Access Points fra forskellige producenter men det er som regel vores site-survey der afgør hvilken producent vi vælger at tilbyde til netop Jeres lager / produktion eller udendørs område. I stiller kravene - vi løser opgaven og sikrer at din virksomhed får maksimal oppetid, fuld dækning samt en fast roaming.

kurv-1 Aruba Networks

Cisco

Extreme Networks

Andre producenter

 

Site survey

​En Site survey indebærer at Codeex giver garanti og sikkerhed for, at der er fuld radiodækning på det ønskede område.

Codeex´s egne teknikere har erfaringen, certificeringerne samt det nødvendige udstyr til at foretage en grundig Site Survey - udendørs såvel som indendørs. Vi afslutter opgaven med en rapport, så kunden senere har dokumentation for hvordan systemet er sammensat.

Rapporten kan samtidig bruges som montagevejledning for elektrikernes del af opgaven. Codeex anbefaler gerne en certificeret montør.

Inden man får fortaget en Site survey skal man tage stilling til om man vil bruge det trådløse netværk til andet end til de mobile enheder. Her tænker vi på trådløse labelsprintere, trådløse pc’ere, IP-telefoni, voice m.m., alt sammen for at opnå den nødvendige båndbredde med hhv. fuld understøttelse til virksomhedens applikationer.

En Site Survey indebærer også, at vores tekniker foretager en uvildig rådgivning om, hvorvidt den eksisterende infrastruktur nu også kan opnå denne nødvendige båndbredde. Teknikeren vil også komme med uvildig rådgivning om, hvilken producent der er og hvilke der har det bedste produkt til jeres virksomhed.

 

Data sikkerhed på dit trådløse netværk

Codeex har sikkerhedspecialister der ved alt om hvordan man sikrer sin infrastruktur.

Vores mobile enheder indeholder mere og mere data, som ikke må havne i de forkerte hænder. Med GDPR er dette kun blevet endnu vigtigere.

Derudover kan vi også allesammen lide at spare tid. Det bliver ganske enkelt meget nemmere at håndtere og administrere alle virksomhedens enheder og med et snuptag kan de enkelte enheder wipes, opdateres eller hvad der måtte være behov for.

Kontakt os på telefon 76 71 00 00 - vi er klar!

 

Vil du vide mere om trådløst netværk?

Johnny

 

 

Kontakt Johnny

Johnny har bred ekspertise indenfor stregkode- og logistikløsninger, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning.

Johnny Nørgaard
Partner
Mobil: 40 10 99 57
E-mail: jn@codeex.dk

Book et møde med Johnny

Johnny