Robuste Tablets og Toughbooks

Codeex robuste tablets og notebooks overlever hvor normalt it udstyr går i stykker. De robuste enheder giver jer maksimal mobilitet i jeres arbejde, og er ideelle til udendørsbrug samt til hårde indendørs miljøer hvor consumer it vil bryde sammen.

Codeex tilbyder et stor udvalg af ekstrem robuste tablet og toughbooks - er guldpartner med Getac, Zebra, Panasonic samt Tactile.

Codeex har Danmarks største sortiment af Rugged laptops, Tablet PC’er, PDA’er og In-Vehicle PC’er, så vi er sikre på at vi kan hjælpe med de flestes behov.

Det er muligt at kombinere mobile computerløsninger, så de kan anvendes både i køretøjer og som en håndholdt/bærbar enhed der skal fungere udendørs i felten.

Kendetegnet for disse terminaler er, at de er:
  • Modstandsdygtige overfor væske, saltvand, støv, skidt, vibrationer, stød, kulde og varme. Miljøtests og med IP certificering
  • Build-to-order med talrige bestykningsmuligheder – optimeret til opgaven
​Codeex's robuste mobile computerløsninger anvendes bl.a. til serviceopgaver, inspektion, lager, logistik, produktion, healthcare, detailhandel, forsvar, beredskab og energisektoren.

Codeex medarbejdere har mere end 20 års erfaring med robuste computere og det er din sikkerhed for en stabil løsning.

Eksplosionssikker

Codeex’s sortiment indeholder også en eksplosionssikker laptop, der er certificeret til at brug i EU ATEX eksplosive områder zone 1 og 2 .

Brug for en mobil ATEX-terminal? Ring til Codeex, vi sidder klar til at hjælpe dig.

 

Panasonic CF-33

Panasonic Toughbook CF-33 er nok den mest robuste industri pc der er på markedet lige nu. Toughbook 33 har en banebrydende 3: 2 skærm. som nemt kan afmonteres alt efter hvilket behov man har. Den leveres med mange forskellige konfigurationer, så kontakt Codeex på telefon 7671 0000 – Vi sidder klar til at hjælpe dig.


SOFTWARE & HARDWARE

​Windows® 10 Pro with Windows 7 Professional downgrade

  • Intel® Core™ i5 vPro™ processo
  • Intel® Core™ i7 vPro™ processor

Panasonic CF-33 kan kun købes på vores webshop i begrænsede modeller, men ring til os på telefon 76 71 00 00 - så kan vi beregne en pris på den konfiguration du skal bruge.

kurv-1 Panasonic
kurv-1 JLT Tablet
kurv-1 Zebra Tablet

 

 

 

Panasonic TB-31 - Powerful, Rugged and Wireless

Panasonic Toughbook 31, er den pålidelige Windows notesbog. Den højeste ydeevne i sin klasse sammen med verdens mest robuste design. Med drop shock beskyttelse og en MIL-STD-810G og IP65 certificering er det den ubestridte leder i den helt robuste kategori. Den har en Intel® Core ™ i5-processor og fantastisk batterilevetid - 18 timer eller 27 timer med valgfri medieplads og 2 stk. batterier.

Toughbook 31 tilbyder en 13,1" brillant 1200 nit touchscreen til rådighed med Panasonic CircuLumin ™ teknologi, integreret webcam og dvd-afspiller.

Bemærk at vi ikke har dem alle i vores webshop, så kontakt os på telefon 76 71 00 00 - vi sidder klar til at hjælpe dig.

kurv-1 Panasonic

 

Vil du vide mere om Robuste Tablets og Toughbooks?

Johnny

 

 

Kontakt Johnny

Johnny har bred ekspertise indenfor software til stregkodeløsninger, og kan hjælpe med afdækning af forskellige behov samt tilbudsgivning.

Johnny Nørgaard
Partner
Mobil: 40 10 99 57
E-mail: jn@codeex.dk

Book et møde med Johnny

Johnny