Skip to the main content.

2 min read

To skærme som er værd at se på

Featured Image

I Codeex følger vi en lang række ledende hardware-blogs og deres testresultater. Dette input har vi kombineret med vores eksperters og kunders erfaringer til en anbefaling af to skærme; én skærm til hverdagens helte som fortjener det bedste, samt én skærm til de krævende brugere, hvor hver en pixel er vigtig. Se skærmene og deres specs her.

Til hverdagens helte: Dell UltraSharp 27" 4K USB-C Hub Monitor (U2723QE)

Med en udgangspris (oktober 2022) på 4.555 ex moms, er Dell-skærmen ikke den billigste skærm på markedet. Til gengæld får man rigtig meget for pengene. Udover en 27 ” skærm med 4K og UHD opløsning byder Dell U2723QE på et stort udvalg af porte (USB-C 90W, RJ45, DP1.4, HDMI og USB 10Gpbs samt display in/out for daisychain) samt en enorm farveskala og skyhøj kontrastforhold på 2000:1.


skærmen har et hav af tilslutningsmuligheder

Du kan se lagerstatus, pris og de tekniske specifikationer i vores webshop her.Super fleksibel for maksimal ergonomi

Masser af indstillingsmuligheder i både højde, format og frem/tilbage. Altsammen på en elegant, smal og stabil base.


Skærmen har fuld bevægelighed i 90 grader til hver side

Skærm med joystick

En smart lille detalje er knappen bag på skærmen. som gør det langt lettere at navigere i skærmens mange menumuligheder. Langt mere effektivt end de mange og små OSD knapper, man typisk ser på en kontorskærm. God tænkt Dell!


Tjek også den billige lillebror

Vil du ikke gå på kompromis med fleksibiliteten og stadig have fordelene ved 4K opløsning? Men har du ikke brug for et stort antal tilslutningsmuligheder, så anbefaler vi Dell S2722QC. Specs er stort set de samme, men prisen er kun 2.609 plus moms.

Du kan se en kort præsentation af bestsellere samt alle skærm-serier fra Dell her.


Til de krævende: Iiyama G438UHSU-B - 43 knivskarpe tommer

Iiyama er en japansk virksomhed, som har fremstillet komponenter, grafikkort og LCD-paneler til blandt andet HP, Intel og Microsoft siden 1977. Derfor er det ingen overraskelse, at Iiyamas skærme er kendt for deres høje kvalitet og pålidelighed blandt professionelle brugere i designstudier og laboratorier samt blandt gamere. Men Iiyama bruger også sin ekspertise og erfaring til at producere skærme som er perfekte til almindeligt kontorbrug. Det er der desværre for få der ved, derfor introducerer vi nu Iiyama til kontorbrug her.

iiyama-g434K skærm for den professionelle bruger. Med o.4 ms. MPRT responstid og understøttelse af 144 Hz over DisplayPort er det slut med hakkende overgange og udflydende konturer. Hver pixel står knivskarpt – altid!

Anti-refleks og prisvindende Flicker Free-baggrundsbelysning giver brugeren maksimal komfort under arbejdet, mens ZeroFrame-design hjælper med at undgå forstyrreser.

Sidst men ikke mindst, tilbyder Iiyamas skærme altid Advanced Contrast Ratio som automatisk justerer kontrast og lysstyrke, så sort og hvidt altid står helt klart. Dermed hæves effektiviteten samtidig med træthed og ”skærmhovedpine” minimeres.

Du kan se flere modeller samt links til priser og spec her.


Ergonomien er også i top

Justér som du vil med det ergonomiske stativs utallige vippefunktioner, eller brug Display Port og HDMI-porte til at forbinde flere enheder. Alle Iiyamas skærme har selvfølgelig også USB-C dock og Blue Light teknologien samt direkte indgang for høretelefoner og højttalere. Flere modelserier tilbyder desuden også indbygget kamera.


Mere inspiration til valg af hardware?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på linkedin.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores Business Development Manager Mads Kruse Sørensen på mks@codeex.dk eller på 41 66 80 00.

Få mere viden og inspiration her

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos Codeex.

Read More
Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

En kosteffektiv IT-sikkerhedsløsning som både ledere, kolleger, kunder og eksterne partnere er trygge ved er essentiel for enhver...

Read More
Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Ekspertinterview med Codeex´ netværksekspert, partner og direktør for Codeex Solutions Rasmus Bang. Et stabilt og sikkert netværk er afgørende for...

Read More