Skip to the main content.

2 min read

IBM FlashSystem 5200 giver enterprise muligheder til start-up priser

Featured Image

IBM FlashSystem 5200 har all-flash storagekapacitet, back-up, sikkerhedsløsninger og skalerbarhed på enterpriseniveau samlet i én løsning. Det eneste område hvor IBM FlashSystem 5200 ikke når enterprise-niveau, er prisen. En fuldt installeret og integreret løsning fås fra 205.000.

I denne og to følgende blogs ser vi nærmere på, hvorfor IBM FlashSystem 5200 er den bedste storage-løsning for rigtig mange virksomheder.

IBM-email1-download-ebook


Storageløsningen med kapacitet til hele vækstrejsen

Modsat alle andre storageløsninger i samme prisniveau kan IBM FlashSystem 5200 levere den nødvendige kapacitet og fleksibilitet gennem hele en virksomheds vækst: Fra en kosteffektiv storeageløsning for opstartsvirksomheder til en flere petabyte stærk cloud-integreret IT-infrastruktur som servicerer 100-vis af virksomheder og 1000-vis af ansatte.

IBM FlashSystem 5200 har i start-konfigurationen 3 flashmoduler og kan derfra udbygges lineært helt op til 32 PB ved installation af ekspansionskabinetter.

Det betyder, at virksomheder i opstartsfasen ikke behøver at investere i unødig overkapacitet, samt at virksomheder i vækstfasen hele tiden har adgang til den fornødne storagekapacitet uden løbende at skulle geninvestere i nye løsninger.

Du kan hente eBooken med den fulde beskrivelse af lagerkapacitet her.

Alle fordelene ved IBM FlashCore moduler

Som den eneste leverandør er IBM i stand til at levere flashmoduler med op til 7 års garanti. Til sammenligning er det ikke usædvanligt, at konkurrenternes moduler bliver “slidt op” på 2-3 år.

Samtidigt er lagrings- og komprimeringskapaciteten i IBM FlashCore modulerne så høj, at én FlashSystem 5200 med 12 moduler kan tilbyde 380TB (med DRAID 6) effektiv kapacitet eller op til 760TB brugbar kapacitet ved udnyttelse af den indbyggede datakomprimering.

Softwarelicenser sikrer fuld udnyttelse
Udover denne imponerende lagerkapacitet følger der en lang række værdifulde licenser med ved et køb af FlashSystem 5200:

  • IBM MetroMirror - IBM GlobalMirror og IBM HyperSwap til spejling af data/systemer.
  • IBM Safeguarded Copy - sikrer 100 % beskyttede datakopier.
  • IBM Storage Insights - cloud-baseret løsning der udover at udgøre management-interfacet bruges til løbende at optimere storagesystemet og sikre nem adgang til IBM support.
  • Enterprise support og licenciering - 24/7 tilgang til support med mulighed for direkte opkobling til IBM.
  • Spectrum Virtualizer - gør det muligt at inkludere al storage på tværs af leverandører i et virtualiseret storagemiljø med ét management-interface.

Spectrum Virtualize sikrer effektiv administration

IBM Spectrum Virtualize giver mulighed for storagevirtualisering; migrering af data fra et andre storageløsniger til FlashSystem 5200. Det gør det nemt og sikkert at integrere dit storagesystem med øvrige it-miljøer.

Samtidig sikrer den avancerede softwarefunktionalitet virksomheden effektiv administration samtidigt med, at det på den bedst mulige måde udnytter den hardware, der i forvejen er investeret i.

Det er altså ikke for sjov, når IBM bruger udtrykket:”Storage made simple for all”, for med de unikke features, der følger med i de nye FlashSystems, får du ikke bare ekstremt høj værdi for pengene, men også høj sikkerhed, funktionalitet, stabilitet og hastighed. Alt sammen med et simpelt set-up, nem integration og minimal administration.

Du kan læse mere om de forskellige softwarelicenser og hente den uddybende gratis eBook her.


Fuld redundans for maksimal stabilitet

FlashSystem 5200 er en 1U-løsninger der understøtter op til 12 SCM-, Flash- eller FlashCore-moduler. Det er værd at bemærke, at ingen andre i markedet tilbyder samme løsning. Flash System 5200 består af to redundante enheder. Reelt er der tale om to controllere i den fysiske server, hver med sin separate strømforsyning, CPU DRAM og PCIe adapter. De to enheder er hot-swappable og tilbyder dermed fuld redundans og problemløs udskiftning af komponenter

IBM

Den fuldt redundante opbygning er unik i markedet for løsninger til mindre virksomheder, da de fleste lignende løsninger er bygget op omkring en 1U-server uden redundans. Disse standardløsninger har generelt kun et enkelt bundkort, CPU'er og DRAM uden komponentisolering. Dermed kan IBM FlashSystem 5200 også tilbyde et helt andet stabilitets- og sikkerhedsniveau end konkurrenterne i samme prisleje.


Vil du vide mere om enterprise-muligheder til start-up priser?

Tak fordi du læste denne første blog om IBM FlashStore 5200. I blog 2 ser vi nærmere på ​​storage-operativsystemet på Spectrum Virtualize. I blog 3 vil går vi tæt på de operationelle karakteristika og total cost.

Vil du læse med, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her - eller følg os på Linkedin.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores ekspert i valg af hardware og services Charlotte Fredsgaard på cf@codeex.dk eller 76 71 00 00.

Få mere viden og inspiration her

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

I gamle dage var AI begrænset til skakcomputere. I dag er AI en integreret del af vores daglige liv, fra personlige assistenter til daglige...

Read More
PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

20. maj lancerede HP deres to første PC´er med indbygget AI; HP OmniBook X AI og HP EliteBook Ultra AI. Det kommer du selvfølgelig til at høre mere...

Read More
Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos Codeex.

Read More