Skip to the main content.

 

 

Codeex > Solutions > IBM FlashSystem 5200

Fuld fleksibilitet og kapacitet for alle virksomhedsstørrelser

Gennem de sidste mange år har leverandører af storage-løsninger introduceret en lang række platforme. Platformene er typisk dedikeret til specifikke behov og krav. Det har selvfølgelig sine fordele, men flere forskellige platforme i samme miljø øger uundgåeligt kompleksiteten i form af forskellige API´s, dashboards og fejlfindingsredskaber samt besværliggør muligheden for at integrere cloud-løsninger.

Sidst men absolut ikke mindst modarbejder den høje kompleksitet muligheden for kosteffektivt at opskalere virksomhedens evne til at distribuere og sikre data effektivt.

Enterprise-muligheder til opstart-priser

IBM FlashSystem 5200 har all-flash storagekapacitet, back-up, sikkerhedsløsninger og skalerbarhed på enterpriseniveau samlet i én løsning. Alt er enkelt; fra konfiguration, administration og sikkerhed til support og brug af IBM Storage Insights samt integration med fx VMware eller Hyper-V.

Det eneste område hvor IBM FlashSystem 5200 ikke når enterprise-niveau, er prisen. En fuldt installeret og integreret løsning fås fra 205.000. Se nærmere i priseksemplet længere nede på siden.

Fleksibilitet

 

digital transformation

Storageløsningen med kapacitet til hele vækstrejsen

Modsat alle andre storageløsninger i samme prisniveau kan IBM FlashSystem 5200 levere den nødvendige kapacitet og fleksibilitet gennem hele en virksomheds vækst: Fra en kosteffektiv storeageløsning for opstartsvirksomheder til en flere petabyte stærk cloud-integreret IT-infrastruktur som servicerer 100-vis af virksomheder og 1000-vis af ansatte.

Dataforøgelse

Uovertruffen kapacitet og ydeevne

Et FlashSystem 5200 kan i startkonfiguration konfigureres med helt ned til 3 flashmoduler og kan løbende opgraderes til max. 32PB kapacitet.

Indbygget hardwarebaseret datakomprimering fordobler den reelle kapacitet, og med en latency på kun 70µs er ydeevnen altid i top

 

Kompleksitet

Flere sikkerhedslag

Alle fysiske komponenter i FlashSystem 5200 er redundante.

Desuden har det indbyggede operativsystem Spectrum Virtualize logisk air-gap (“Safeguarded Copy”), der sikrer 100 % beskyttede datakopier til værn mod ransomware og hackere.

Desuden kan alle data spejles synkront mellem to enheder eller asynkront med en 3. enhed. Via synkron spejling med IBM HyperSwap kan 100 % oppetid garanteres.

Cost

Fuld fleksibilitet uden konstante re-investeringer


IBM FlashSystem 5200 kan udbygges lineært helt op til 32 PB ved installation af ekspansionskabinetter.

Det betyder, at virksomheder i opstartsfasen ikke behøver at investere i unødig overkapacitet, samt at virksomheder i vækstfasen hele tiden har adgang til den fornødne storagekapacitet uden løbende at skulle geninvestere i nye løsninger.

Al software er inkluderet i prisen, herunder blandt andet:

  • Spectrum Virtualizer - gør det muligt at inkludere al storage på tværs af leverandører i et virtualiseret storagemiljø med ét management-interface.

  • IBM MetroMirror - IBM GlobalMirror og IBM HyperSwap til spejling af data/systemer.

  • IBM Safeguarded Copy - sikrer 100 % beskyttede datakopier.

  • IBM Storage Insights - cloud-baseret løsning der udover at udgøre management-interfacet bruges til løbende at optimere storagesystemet og sikre nem adgang til IBM support.

  • Enterprise support og licenciering - 24/7 tilgang til support med mulighed for direkte opkobling til IBM.

 

Få det fulde overblik over alle fordele

Her til højre kan du hente en eBook, hvor vi sammen med IBM har samlet en detaljeret gennemgang af specs, tekniske løsninger og alle fordele.  

Du kan blandt andet læse mere om IBM Storage Insights og IBM Spectrum Virtualizer samt om, hvordan du minimerer omkostninger, investeringer og forbrug. 

12 x IBM FlashCore moduler i én enhed

Som den eneste leverandør er IBM i stand til at levere flashmoduler med op til 7 års garanti. Til sammenligning er det ikke usædvanligt, at konkurrenternes moduler bliver “slidt op” på 2-3 år.

Samtidigt er lagrings- og komprimeringskapaciteten i IBM FlashCore modulerne så høj, at én FlashSystem 5200 med 12 moduler kan tilbyde 380TB (med DRAID 6) effektiv kapacitet eller op til 760TB brugbar kapacitet ved udnyttelse af den indbyggede datakomprimering.

FS_5200-IBM

Se alle specs og tekniske muligheder

De ovennævnte forretninsstrategiske og tekniske fordele er inklusive, uanset hvilken konfiguration af IBM FlashSystem 5200 man vælger.

Til højre ser du et konkret priseksempel på enterprise-muligheder til opstartspris. Men der findes selvfølgelig masser af andre muligheder.

Udfylder du formularen herunder, sender vi dig eBooken med alle specs og tekniske muligheder for enterprisestorage til opstartspris. 

Priseksempel ex moms

Enterprise Storage

IBM FlashSystem 5200

DKK 205.000

End-to-end NVMe storage

42TB effektiv DRAID6 kapacitet

IBM FlashCore Moduler

Al software inkl. IBM Specktrum Virtualizer og Storage Insights

3 års hardware garanti

3 års fuld support

Stærk historik og globale erfaringer

IBM har været førende indenfor storageløsninger sålænge markedet har eksisteret. 10.000-vis af kunder leverer hver dag data ind, som løbende bruges til at optimere sikkerhedstiltag og kapacitetsforbedringer via bl.a. IBM Storage Insights. 

Samtidig har IBM eneret på de ekstremt pålidelige IOBM FlashCore Moduler. Alene deres kapacitet og holdbarhed er et stærkt argument for at vælge en storageløsning fra IBM. 

Få enterprise-
muligheder nu

Har din virksomhed vækstambitioner og brug for en kosteffektiv men samtidig også skalerbar og fremtidssikret storageløsning? Så lad os tage en uforpligtende snak om IBM FlashStorage 5200. 

Rasmus Bang
Partner
Mobil: 76 71 00 00
E-mail: rb@codeex.dk

rasmus-ibm-1

 

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

let_reuse_ikon

Det er let ...

- fordi vi leverer et aflåseligt stålskab til din virksomhed, som du blot lægger dine brugte pc´er, telefoner og servere i og fortæller os, hvornår vi skal hente det. Så er al dit brugte udstyr væk.

datasletning_reuse_ikon-1

Det er data-sikkert ...

- fordi vi sletter al data i henhold til GDPR og myndighedsgodkendte standarder - og fordi vi sikrer dig dokumentation for hele processen.

bæredygtigt_reuse_ikon

Det er bæredygtigt ...

- fordi vi enten genanvender udstyret eller giver det endnu en livscyklus i folkeskolen, i en start-up eller hos en studerende. Vi leverer fuld dokumentation og deler et evt. overskud med dig.