Webshop
Webshop


                   Service af hardware - support af software


                   Ad hoc reparation eller 24/7 serviceaftale?

                   Som en af Danmarks største leverandører af produkter og programmer til optimering af lager- og logistikløsninger samt mobile salgs- og serviceløsninger har vi selvfølgelig også vores egen serviceafdeling for hardware samt opsætning og servicering af software.

                   Derfor kan vi tilbyde både ad hoc reparationer eller en dedikeret serviceaftale, der dækker døgnet rundt, året rundt – og som befrier IT-afdelingen for vedligeholdelse og serviceopgaver og dermed giver mere tid til udvikling og optimering.

                   Reparation og backup af hardware

                   Vi servicerer og reparerer scannere, håndterminaler, PDA'er, truckterminaler og printere fra Intermec, Honeywell, Zebra, Datamax, TSC m.fl. - også selv om enhederne ikke er købt hos os.

                   Som en del af en serviceaftale kan vi desuden tilbyde at stille backup hardware til rådighed. Det betyder, at vi sender jer en erstatningsenhed fra vores lager samme dag, som jeres hardware bliver beskadiget, så jeres lager/produktion kan forsætte, mens vi reparerer.

                   Brug for en hurtig reparation?

                   Kontakt vores serviceafdeling på 76 71 00 00, hvis du ønsker en pris på en reparation eller et tilbud på en servicekontrakt på jeres eksisterende og kommende hardware.

                   Support af software

                   Vi har naturligvis alle muligheder for at hjælpe remote bl.a. med TeamViewer og SOTI Mobile Control Mobile Device Management (MDM).

                   Med SOTI MobiControl MDM kan alle enheder på alle lokationer overvåges, opdateres og fjernkontrolleres fra én central lokation. Det betyder hurtigere og mere effektiv hjælp til medarbejdere samt ensartet og samtidig udrulning af alle typer af opdateringer på alle terminaler.

                   Betjeningen foregår direkte fra Codeex og/eller fra jeres egen interne IT-afdeling. Det er helt op til dine og din virksomheds behov og ønsker.

                   SOTI MobiControl MDM kan implementeres på mobile enheder fra alle producenter, og uanset om styresystemet er Linux, Google Android, Microsoft Windows 7/10 eller Apple iOS eller MacOS.

                   Her følger en oversigt over en del af værdifulde funktioner og muligheder, du får:

                   • Central overvågning af alle mobile enheder
                   • Central konfiguration af alle terminaler
                   • Styring af forskellige profiler, herunder individuel sikkerhedslåsning af funktioner på terminalerne
                   • Remote management af håndterminaler
                   • Opdatere og konfigurere applikationer, administrere licens-, system-, netværks- og sikkerhedsparametre samt konfigurationskloning.

                   Codeex anbefaler SOTI MDM til alle virksomheder med mere end 10 mobile enheder samt til mindre virksomheder uden en dedikeret IT-afdeling eller IT-ansvarlig. Du kan læse mere om SOTI MDM her.

                   Brug for en serviceaftale eller en hurtig reparation?

                   Send en mail, eller giv et ring, hvis du har et soft- eller hardware problem her og nu - eller du vil undgå det på sigt.

                   Johnny Nørgaard
                   Partner og ekspert i lager- og logistikløsninger
                   Mobil: 40 10 99 57
                   E-mail: jn@codeex.dk

                   Book et møde med Johnny

                   Johnny Nørgaard