Skip to the main content.

- Kundecase -

Sæther

IT-sikkerhed og arkitektur gearet til fortsat vækst

 

Codeex > Solutions > Cases > Sæther

Codeex sikrer fleksibilitet i Skandinavien

 

Sæther Nordic Group er en Skandinavisk distributør af mere end 100 kendte internationale duft-, makeup-, hår- og hudplejemærker, heriblandt Armani, Lancôme, YSL, Kiehl's, Biotherm og Ralph Lauren. Udover distribution tilbyder Sæther Nordic Group sine kunder støtte til marketing og salg.

Efterspørgslen efter Sæthers IT ressourcer kan variere kraftigt hen over året. Det kræver en agil IT-infrastruktur, som kan klare hurtige op- og nedskaleringer.

"Med mere end 400 ansatte bliver vi løbende mødt af udfordringer eller opgavemængder, som vores interne IT-afdeling ikke altid har ressourcer til at løse. Via vores faste samarbejde med Codeex har vi omgående adgang til de nødvendige ekstra kompetencer samt fordelen af et single point of contact, som kender vores IT-infrastruktur til bunds."

Ole Søltoft, Nordic IT Director/CIO

IT-løsning der understøtter forsat vækst

Sæthers oprindelige on-prem infrastruktur var designet til at støtte Sæthers oprindelige vækstmål. Sæther har været i stand til at overgå sine vækstmål, derfor ændredes kravene til kapacitet, fleksibilitet og IT-sikkerheden sig. I den forbindelse har det været en særdeles god løsning, at Sæther hurtigt har kunnet få ressourcer fra Codeex.

website-citat-saether
 

Fra on-prem til MS 365

Codeex bistod med en kortlægning og detaljeret beskrivelse af Sæthers Infrastruktur. Yderligere har Codeex hjulpet Sæther med at gå fra et on-prem exchange miljø til en fuld Microsoft 365 løsning. Disse løsninger m.fl. har sikret Sæther en langt mere sikker, agil og kosteffektiv IT-infrastruktur, som Sæthers interne it-afdeling nu driver og vedligeholder uden problemer.

Codeex hjælper stadig Sæther i forbindelse med udvikling og implementering af større opgaver, samt støtter løbende den interne IT-afdeling med second opinions.

”At være med til at udvikle Sæther fra en virksomhed funderet i legacy-IT til nu at have en kosteffektiv, sikker og omstilllingsparat IT-infrastruktur tilpasset en stor Skandinavisk virksomhed har været særdeles interessant og tilfredsstillende. Stor cadeau til Sæthers IT-afdeling for at prioritere denne virksomhedskritiske opgave.”

Rasmus Bang, partner i Codeex Solutions

Flere cases og anbefalinger

Vil du have mere inspiration til effektiv, sikker og fleksibel IT-arkitektur, så klik på en af vores øvrige cases herunder, følg os på linkedin eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan dine udfordringer kan løses.

 

Læs mere i quickguiden
- eller få en uforpligtende snak

Vores specialister har bred erfaring med rådgivning og implementering af drift- og supportløsninger til alle typer virksomheder og brancher.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om drift og udvikling af din virksomheds IT-løsning. 

Nyt-website_RASMUS_BANG

Rasmus Bang

Partner

T: 2233 6010
@: rb@codeex.dk

Nyt-website_mikkel

Mikkel Rasmussen

Partner - Netværksarkitekt

T: 4217 8878
@: mbr@codeex.dk