Skip to the main content.

- Kundecase -

DANTECH

CIO-as-a-Service frigiver tid til vækst

Codeex > Solutions > Cases > DANTECH

Fuld sikkerhed og fleksibilitet uden besvær

DANTECH bygger sin succes på en række patenter og processer. Det er afgørende for virksomheden, at disse patenter og processer ikke kompromitteres af IT-kriminelle. Derfor ønskede DANTECH den højeste grad af ekspertise og specielle løsninger for sin IT-sikkerhed. Dette indebærer blandt andet fysisk separeret back-up, email-sikkerhed, client-sikkerhed, virtualisering samt en disaster recovery plan.

Samtidig er DANTECH en virksomhed med store ambitioner og vækstplaner, derfor skal virksomhedens IT-infrastruktur være umiddelbart skalerbar i forhold til både antal brugere og fysiske lokationer. Sidst men ikke mindst ønsker DANTECH at bruge alle sine ressourcere på udvikling og servicering af eksisterende nye kunder. Man ønsker med andre ord en IT-løsning inkl. daglig support, som bare fungerer, som ikke bruger interne ressourcer og med one point of contact hos leverandøren. Codeex leverer denne type service til en lang række SMV´er. Codeex var derfor et oplagt valg for DanTech. 

”En drift- og supportaftale for hele virksomhedens IT setup gør, at vi kan fokusere 100 % på udvikling og vækst. Hos Codeex får vi adgang til alle nødvendige kompetencer og én fast kontaktperson. Samtidig bliver vi prioriteret og serviceret på et niveau, som vi aldrig ville blive hos en af de store leverandører.”

Kristina Joensen, CEO, DANTECH
website-citat-dantech
 

”Fælles for vores drift- og supportkunder er, at de ønsker adgang til dybe ekspertiser indenfor IT-sikkerhed, udvikling og vedligehold af IT-infrastruktur, server/storage samt daglig support – uden at skulle investere i én eller flere fastansatte medarbejdere.

Typisk koster en fuld service-, sikkerheds- og supportaftale under 1.000 kr. pr bruger pr måned på en fast aftale. For dette får vores kunder fuld adgang til CIO-kompetencer og hurtigt svar på dagligdagens support-spørgmål. Samt – ikke mindst - vished for optimal drift, support og IT-sikkerhed og et stabilt budget.”


Rasmus Bang, partner i Codeex Solutions

Flere cases og anbefalinger

Vil du have mere inspiration til effektiv, sikker og fleksibel IT-arkitektur, så klik på en af vores øvrige cases herunder, følg os på linkedin eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan dine udfordringer kan løses.

 

Læs mere i quickguiden
- eller få en uforpligtende snak

Vores specialister har bred erfaring med rådgivning og implementering af drift- og supportløsninger til alle typer virksomheder og brancher.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om drift og udvikling af din virksomheds IT-løsning. 

Nyt-website_RASMUS_BANG

Rasmus Bang

Partner

T: 2233 6010
@: rb@codeex.dk

Nyt-website_mikkel

Mikkel Rasmussen

Partner - Netværksarkitekt

T: 4217 8878
@: mbr@codeex.dk