Skip to the main content.

- Kundecase -

ATLANT 3D

Ens email-signaturer med minimalt tidsforbrug

Codeex > Solutions > Cases > ATLANT 3D

Brug tiden på andet end email-signaturer

ATLANT 3D ønskede ensartethed i medarbejdernes signaturer, både i forhold til indhold og design. Samtidig skulle ændringer og nye signaturer være lette at implementere.

Marketing er ansvarlige for signaturer i ATLANT 3D. Men udrulning og justering af signaturer er ikke en kernefunktion for Marketing. Derfor ønskede man en automatiseret løsning samt mulighed for at kunne foretage alle ændringer i titler, email-adresser og telefonnumre med ét klik – og så de ”slår igennem" i alle funktioner. Ligeledes ønskede man en nem, hurtig og ensartet oprettelse af nye medarbejderes signaturer.

Derfor endte Codeex med at anbefale Xink. 

” Maintaining a consistent brand image and ensuring consistency in every detail is crucial. Codeex’s solution has made it easy to streamline the process of creating and implementing email signatures, saving us time and resources.”

Albina Nazari, Marketing and Communication Manager, ATLANT 3D

Effektiv administration af alles email

Xink hjælper med at administrere og standardisere medarbejdernes e-mail- signaturer på tværs af klienter og enheder. Med Xink er virksomhedens logo, social media links, juridisk ansvarsfraskrivelse og anden vigtig information altid på plads og korrekt.

Codeex hjalp bla. med et flydende baggrundsbillede med farveovergange og tekst. En teknisk svær designløsning som Codeex hjalp med at implementere.

Samtidig ønskede man også at medarbejderne kunne indsætte en legal disclaimer efter behov. Se mere om Xink i videoen her til højre.

 
”Som en meget ambitiøs scale-up er vi nødt til at fokusere vores ressourcer på forskning og produktudvikling. Derfor har vi valgt at outsource IT-opgaverne til Codeex, som kan levere hardware, software og support, og ydermere håndtere nogle centrale opgaver ifm. IT-sikkerhed og effektive løsninger til hverdagen. Vi oplever et højt serviceniveau og en tilfredsstillende kvalitet af leverancerne.”

Erik H. Stangerup, COO & CFO, ATLANT 3D

Kan integreres med alle platforme

Xinks løsninger er cloud-baseret og kan integreres med en række forskellige e-mail-klienter og -platforme, herunder Office 365, G Suite og Exchange.

website-citat-atlant3d
 

”Vi anbefaler ofte Xink til vores kunder, og i Codeex bruger vi også selv Xink til administration og udrulning af signaturer. Blandt andet fordi Xink er langt den mest fleksible og effektive løsning på markedet.”

Lasse Poulsen, Senior IT Consultant, Codeex.

Flere cases og anbefalinger

Vil du have mere inspiration til effektiv, sikker og fleksibel IT-arkitektur, så klik på en af vores øvrige cases herunder, følg os på linkedin eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan dine udfordringer kan løses.

 

Læs mere i quickguiden
- eller få en uforpligtende snak

Vores specialister har bred erfaring med rådgivning og implementering af drift- og supportløsninger til alle typer virksomheder og brancher.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om drift og udvikling af din virksomheds IT-løsning. 

Nyt-website_RASMUS_BANG

Rasmus Bang

Partner

T: 2233 6010
@: rb@codeex.dk

Nyt-website_mikkel

Mikkel Rasmussen

Partner - Netværksarkitekt

T: 4217 8878
@: mbr@codeex.dk