Skip to the main content.

2 min read

IT-sikkerhed: Optimering fremfor opgradering

Featured Image

IT-angreb bliver stadig hyppigere, og metoderne ændrer sig konstant. Mange tror, at det kræver kontinuerlige investeringer i ny sikkerhedssoftware for at holde trit med truslerne, men der findes alternativer. Her kan du læse om nogle af dem.

Traditionelt set har IT-branchen reageret på øgede sikkerhedstrusler ved at udvikle mere avancerede sikkerhedsløsninger. Dette kræver ofte yderligere investeringer fra de virksomheder, der føler sig truet.

For virksomheder, der endnu ikke har basale sikkerhedsforanstaltninger på plads, kan det være nødvendigt at investere i disse. Men for dem, der allerede har solid email-sikkerhed, et stabilt netværk og en server/storage-løsning med effektiv data-backup så er næste skridt ikke nødvendigvis yderligere investeringer.Optimering af eksisterende løsninger

I stedet for konstant at købe nye sikkerhedsløsninger, kan det være mere værdifuldt at evaluere og optimere de nuværende løsninger fra et langsigtet perspektiv. Ofte kan man få mere ud af de eksisterende investeringer ved at forbedre og kombinere dem med menneskelige faktorer.optimering af din eksisterende løsning

Arctic Wolf: Holistisk tilgang til IT-sikkerhed

Arctic Wolfs ser på virksomhedens it-sikkerhed fra ét centralt og overordnet perspektiv: Slut med at se endpoint-security som én opgave, netværkssikkerhed som en anden og best practise for medarbejdere som en tredje opgave og så købe ind og starte separate projekter derfra. Alle opgaver og trusler skal indtænkes og ageres på fra centralt hold.

Arctic Wolf ser derfor på, hvilke af virksomhedens nuværende redskaber der bruges optimalt, hvilke redskaber der kan optimeres til at levere endnu bedre sikkerhed – og hvilke redskaber, der evt. mangler.

Arctic Wolf sørger desuden for en samlet tilgang til data på tværs af alle løsninger, services, dashboards og processer. Det giver et samlet overblik, der giver virksomheden mulighed for at identificere, hvor man kan få mere værdi ud af sin nuværende løsning.

Sidst men ikke mindst tilføjer Arctic Wolf det menneskelige element i form af et 24/7 ”concierge team”, som løbende deltager i overvågningen af datatrafikken.Alle løsninger samlet ét sted minimerer udgifterne

Med Arctic Wolf får virksomheden en "unified" sikkerhedsløsning, der samler alle data og løsninger ét sted på tværs af registrering, risiko, cloud og medarbejdertræning.

Det sikrer, at alle redskaber udnyttes optimalt i forhold til både tid, økonomi og sikkerhed.

Helt konkret inkluderer Arctic Wolfs Security Operations Platform 24/7 alle virksomhedens eksisterende IT-sikkerhedsløsninger. Mangler der løsninger eller opdateringer, sørger Arctic Wolf med det samme for optimal overvågning af endpoints, netværk og cloud-løsninger samt påvisning og håndtering af trusler.

Løsningen suppleres af Arctic Wolf MDR (Managed Detection and Response) som er skræddersyet digital risikostyring, sikkerhedstræning, phishing-tests og coaching af medarbejdere samt cloud-detection og -respons.


"Vores opfattelse er, at sikkerhedsmarkedet har svigtet slutbrugeren. Flere og flere værktøjer udvikles og sælges hver dag. Alligevel registreres der flere og flere trusler og brud på sikkerheden hvert eneste år.”

Nick Schneider, CEO, Arctic Wolf.


AI og concierge-team i tæt samarbejde

Arctic Wolf's Concierge Security Team er en integreret del af Arctic Wolf's sikkerhedsplatform.Arctic wolf concierge teamet er altid klar til at hjælpe dig

Teamet består af en gruppe af erfarne sikkerhedseksperter, der arbejder direkte med kunderne for at identificere og prioritere sikkerhedsrisici, implementere best practise for sikkerhedsforanstaltninger, overvåge systemer og reagere hurtigt på trusler og angreb.

Alle red flags som AI rejser gennemgås, evalueres og evt. problemløses af concierge teamet. Det betyder, at i stedet for at modtage, tjekke og prioritere 100-vis af red flag incidents i løbet af en dag eller uge, så skal virksomhedens interne IT-afdeling med Arctic Wolf kun forholde sig til meget få men til gengæld så også relevante incidents.Arctic Wolfs integrerer med mere end 65 datakilder på tværs af clouden, endpoints og netværk, heriblandt:

  • Salesforce
  • Microsoft Office 365
  • Microsoft Azure
  • Box
  • Amazon Web Services (AWS)
  • Google Workspace.


Vil du vide mere om Arctic Wolf? Så er du altid velkommen til at kontakte salgsdirektør Frederik Bentler for en uforpligtende snak om dine udfordringer og muligheder. 

Få mere viden og inspiration her

IT-sikkerhed: Optimering fremfor opgradering

IT-sikkerhed: Optimering fremfor opgradering

IT-angreb bliver stadig hyppigere, og metoderne ændrer sig konstant. Mange tror, at det kræver kontinuerlige investeringer i ny sikkerhedssoftware...

Read More
IT-branchens 7 råd til indkøb af bæredygtige IT-løsninger

IT-branchens 7 råd til indkøb af bæredygtige IT-løsninger

IT- og televirksomhedernes brancheorganisation IT-Branchen har giver 7 anbefalinger til indkøb af bæredygtige IT-løsninger. Her får du en kort...

Read More
Sådan bliver du compliant med GHG-protokollen og de tre scopes

Sådan bliver du compliant med GHG-protokollen og de tre scopes

Implementeringen af EUs klimarapporteringsdirektiv CSRD blev vedtaget ved Dansk Lov pr. 2. maj i 2024. Det betyder, at virksomheder i regnskabsklasse...

Read More