Skip to the main content.

- Kundecase -

A/S Løgstrup-Steel

Enmandshær driver IT-afdeling for 350 ansatte

Codeex > Solutions > Cases > Løgstrup Steel

A/S Løgstrup-Steel er en danskejet produktionsvirksomhed med mere end 350 ansatte, der producerer og leverer et unik modulsystem til eltavler til vindmølleindustrien, byggebranchen, datacentre og en lang række andre brancher.

A/S Løgstrup-Steels IT-chef Henrik Hansen sørger ene mand for udvikling af IT-infrastruktur, IT-sikkerhed, indkøb, support og drift.

”Som enmandshær har jeg brug for en partner, der kan levere løsninger og services til både administration, produktion og lager.”

Henrik Hansen, IT-chef, Løgstrup Steel

Codeex leverer både hardware, services og konsulentydelser

A/S Løgstrup-Steel startede sit samarbejde med Codeex i 2017. I første omgang primært i forbindelse med valg og indkøb af pc´er og tilbehør. Men efterhånden har samarbejdet udviklet sig, så samarbejdet nu også indbefatter en drifts- og supportløsning, sparring om og udvikling af en hybrid it-infrastruktur samt valg og implementering af truckterminaler på lageret. Det seneste er et IT-sikkerhedsprojekt omkring gennemgang, dokumentation og udarbejdelse af en disaster restore plan.

I videoen herunder fortæller IT-chef Henrik Hansen mere om fordelene ved at samarbejde med Codeex om et bredt spekter af opgaver.

 

Flere cases og anbefalinger

Vil du have mere inspiration til effektiv, sikker og fleksibel IT-arkitektur, så klik på en af vores øvrige cases herunder, følg os på linkedin eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan dine udfordringer kan løses.

 

Læs mere i quickguiden
- eller få en uforpligtende snak

Vores specialister har bred erfaring med rådgivning og implementering af drift- og supportløsninger til alle typer virksomheder og brancher.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om drift og udvikling af din virksomheds IT-løsning. 

Nyt-website_RASMUS_BANG

Rasmus Bang

Partner

T: 2233 6010
@: rb@codeex.dk

Nyt-website_mikkel

Mikkel Rasmussen

Partner - Netværksarkitekt

T: 4217 8878
@: mbr@codeex.dk