Skip to the main content.

3 min read

Sådan styrker HP Sure Click og HP BIOS IT-sikkerheden

Featured Image

HP arbejder konstant på at opdatere sine sikkerhedsløsninger. Vælger man pc´er fra HP får man derfor altid en lang række indbyggede sikkerhedsløsninger. Her ser vi nærmere på to af de centrale løsninger og på, hvordan de tilsammen giver brugerne og organisationen en meget høj grad af endpoint security. Læs om HP Sure Click og BIOS sikkerhed her.

HP Sure Click og HP BIOS sikkerhed er to separate sikkerhedsløsninger. Kombineret sikrer de brugerne fra de trykker på on-knappen, gennem deres online-aktivitet til computeren lukkes ned igen.

  • HP's BIOS sikkerhed sikrer, at enheden starter op i en sikker tilstand og beskytter mod firmware-baserede angreb.

  • HP Sure Click beskytter brugerne mod webbaserede trusler og malware fra internettet, mens de bruger deres enhed.

Herunder kan du læse mere om HP Sure Click og HP BIOS, og se eksempler på deres værdi.


hp sure click beskytter mod malware og webtrusler så du kan arbejde sikkert


HP Sure Click:
Beskyttelse mod malware og webtrusler

HP Sure Click er designet til at beskytte brugere mod malware og webtrusler, især når der arbejdes og søges online samt ved åbning af e-mail-vedhæftninger. Kort fortalt genkender og isolerer HP Sure Click ondsindet indhold og kører det i en virtuel container, hvilket forhindrer inficerede filer og ondsindede programmer i at få adgang til brugerens enhed og organisationens system. Et par eksempler:

  1. Beskyttelse mod Malware og hishing:

En af de mest almindelige måder malware og phishing-angreb spredes, er via e-mail-vedhæftninger og ondsindede websteder. HP Sure Click forhindrer disse trusler i at inficere brugerens computer ved at isolere potentielt farligt indhold i en virtuel container.

Eksempel: En bruger åbner en webside eller modtager en e-mail med en vedhæftet fil, der indeholder malware. Når vedhæftningen åbnes, køres den i en virtuel container. Dermed er det umuligt for malwaren at forårsage skade på brugerens enhed eller at få adgang til at stjæle data.

  1. Sikker Onlinebank og Shopping:

HP Sure Click giver en sikker onlineoplevelse ved at isolere transaktioner på internettet. Dette er afgørende for at beskytte følsomme oplysninger som kreditkortoplysninger, når du handler online eller bruger netbank.

Eksempel: En bruger foretager en onlinebetaling ved hjælp af deres kreditkort. HP Sure Click sikrer, at transaktionen udføres i en sikker virtuel container, hvilket forhindrer, at skadelig software eller malware stjæler kreditkortoplysningerne.

  1. Beskyttelse mod Zero-Day trusler:

Zero-day trusler er nye trusler, der udnytter sårbarheder i software, før der er udviklet en løsning. HP Sure Click kan effektivt beskytte brugere mod sådanne trusler ved at isolere ukendt indhold og forhindre det i at påvirke systemet.

Eksempel: En bruger besøger en hjemmeside, der indeholder en ukendt Zero-Day trussel. HP Sure Click reagerer på det ukendte og sørger for, at et eventuelt angreb ikke får adgang til brugerens computer.hp bios beskytter helt nede på hardwareniveau


HP's BIOS Sikkerhed: Beskyttelse på Hardwareniveau

HP's BIOS sikkerhed refererer til de sikkerhedsforanstaltninger, der er indbygget i computerens BIOS (Basic Input/Output System). BIOS er et kritisk element i enhver computer, da det styrer opstarten og initialiseringen af hardwaren. Sikkerhed på BIOS-niveau er afgørende for at beskytte mod angreb, der forsøger at manipulere enhedens opstartsprocessen. Et par eksempler:

  1. Beskyttelse mod firmware-baserede angreb:

Firmware-baserede angreb forsøger at ændre eller inficere computerens firmware eller BIOS. Dette kan give angriberen kontrol over enheden og mulighed for at installere malware eller overvågningsværktøjer uden at blive opdaget. HP's BIOS sikkerhed beskytter mod denne type angreb ved at kræve en bekræftelse af firmwareintegritet under opstart.

Eksempel: En angriber forsøger at inficere en computer med malware på firmwareniveau. HP's BIOS sikkerhed registrerer forsøget og forhindrer det i at ændre computerens BIOS.

  1. Sikker Opstart med HP Sure Start:

HP Sure Start er en specifik funktion i HP's BIOS sikkerhed, der automatisk gendanner BIOS til en sikker tilstand i tilfælde af en angreb eller ændringer i BIOS'en. Dette sikrer, at computeren altid starter op med en sikker BIOS.

Eksempel: En angriber forsøger at ændre BIOS'en for at installere skadelig software. HP Sure Start genopretter BIOS'en til sin sikre tilstand, hvilket forhindrer angrebet i at påvirke computerens opstartsproces og integritet.

  1. Beskyttelse af Sikkerhedsnøgler og Identiteter:

HP's BIOS sikkerhed beskytter også sikkerhedsnøgler og identiteter, hvilket er afgørende for at håndtere (person)følsomme oplysninger.

Eksempel: Uden tilstrækkelig beskyttelse kan en angriber med fysisk adgang til computeren normalt stjæle de kryptografiske nøgler og få adgang til beskyttede data. Men med HP's BIOS sikkerhed kombineret med HP SureStart vil BIOS automatisk genoprette BIOS til en sikker tilstand og dermed ikke give angriberen adgang til manipulation af de kryptografiske nøgler.læs mere om hp sikkerhed


Mere sikkerhed med HP

En anden væsentlig sikkerhedsløsning indbygget i HP´s pc´ere er HP Trusted Platform Module, som via hardwarebaseret nøglegenering og kryptografi sikrer mod datatab, malware og rootkits. Du kan læse mere om HP Trusted Platform Module her.

HP Wolf Security er en integreret sikkerhedsplatform, der beskytter alle dele af organisationers digitale miljøer mod cybertrusler, herunder malware, ransomware, phishing-angreb, DDoS-angreb med mere.

Du kan læse mere om HP Wolf Security her.

Flere modeller i HP ProBook serien og i ZBook serien har integreret HP TPM og/eller HP Wolf Security. HP tilbyder desuden printere med HP TPM og HP Wolf Security.

Læs mere om, hvorfor Codeex anbefaler hardware fra HP; udover IT-sikkerhed handler det også om bæredygtighed og ansvarlighed samt let og effektiv administration.

Vil du vide mere om HP´s sikkerhedsløsning og hardware, er du altid velkommen til at kontakte os.

Få mere viden og inspiration her

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

I gamle dage var AI begrænset til skakcomputere. I dag er AI en integreret del af vores daglige liv, fra personlige assistenter til daglige...

Read More
PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

20. maj lancerede HP deres to første PC´er med indbygget AI; HP OmniBook X AI og HP EliteBook Ultra AI. Det kommer du selvfølgelig til at høre mere...

Read More
Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos Codeex.

Read More