Skip to the main content.

1 min read

Iiyama skærme: Du kan se forskellen med det samme

Featured Image

Af og til dukker der nye interessante brands op. Brands som tilbyder tekniske løsninger på højt niveau til attraktive priser. Iiyama har produceret skærme til krævende brugere i mange år. Nu tilbyder Iiyama også højydende skærme til attraktive priser til almindeligt kontorbrug. Læs mere, hvorfor skærme fra Iiyama er værd at overveje.

Iiyama er en japansk virksomhed, som har fremstillet komponenter, grafikkort og LCD-paneler til blandt andet HP, Intel og Microsoft siden 1977. Derfor er det ingen overraskelse, at Iiyamas skærme er kendt for deres høje kvalitet og pålidelighed blandt professionelle brugere i designstudier og laboratorier samt blandt gamere. Men Iiyama bruger også sin ekspertise og erfaring til at producere skærme som er perfekte til almindeligt kontorbrug. Det er der desværre for få der ved, derfor introducerer vi nu Iiyama til kontorbrug her.



Avanceret teknologi

Med Iiyama får man blandt andet avancerede LCD-skærme med af 1920x1200 format, 16,7 millioner farver og 10.000:1 dynamisk kontrastforhold. Skærmen forbedrer din seeroplevelse med rige farver, skarpe detaljer og præcise farver takket være dens SuperClear VA-panel.


website-products-iiyama-g43 Se specs og pris i webshoppen

Anti-refleks og prisvindende Flicker Free-baggrundsbelysning giver brugeren maksimal komfort under arbejdet, mens ZeroFrame-design hjælper med at undgå forstyrreser.

Sidst men ikke mindst, tilbyder Iiyamas skærme altid Advanced Contrast Ratio som automatisk justerer kontrast og lysstyrke, så sort og hvidt altid står helt klart. Dermed hæves effektiviteten samtidig med træthed og ”skærmhovedpine” minimeres.

Du kan se flere modeller samt links til priser og spec her.



Ergonomien er også i top

Justér som du vil med det ergonomiske stativs utallige vippefunktioner, eller brug Display Port og HDMI-porte til at forbinde flere enheder. Alle Iiyamas skærme har selvfølgelig også USB-C dock og Blue Light teknologien samt direkte indgang for høretelefoner og højttalere. Flere modelserier tilbyder desuden også indbygget kamera.



Mere inspiration til valg af hardware?

Deltag i Codeex Fyraftenspadel fredag den 24. februar. Udover at spille gratis padel får du også mulighed for at deltage i vores pre-padel-event, hvor du blandt andet kan se og lære om skærme fra Iiyama. Du kan læse mere og tilmelde dig Codeex Fyraftenspadel og pre-padel-eventet.

Læs bloggen om årets bedste bærbare i ´22, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på linkedin.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores Business Development Manager Mads Kruse på mks@codeex.dk eller på 76 71 00 00.

Få mere viden og inspiration her

Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Ekspertinterview med Codeex´ netværksekspert, partner og direktør for Codeex Solutions Rasmus Bang. Et stabilt og sikkert netværk er afgørende for...

Read More
Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

I en verden hvor der er WiFi overalt, gemmer sig et paradoks, som mange virksomheder støder på i deres stræben efter det perfekte netværk. Nicolai...

Read More
7 argumenter for at investere i ny datastorage

7 argumenter for at investere i ny datastorage

En ineffektiv eller ustabil lagringsløsning kan medføre nedetid og dermed tab af produktivitet, indtægter og omdømme. Desuden er der en række...

Read More