Skip to the main content.

1 min read

Se Digital Trends bud på 2022´ bedste bærbare

Featured Image

Digital Trends er verdens største uafhængige teknologimedie. Målet er at hjælpe forbrugerne til at finde og vælge de bedste IT-produkter og -tjenester. Efter at have testet mere end 500 laptops har Digital Trends nu kåret 2022´ bedste bærbare. Se hvilken, der løb med prisen og hvorfor, her.

Hver af de 500 bærbare som Digital Trends har testet har derfor været igennem en grundig test af både specs og brugervenlighed, uanset om der har været tale om en all-round pc eller en hardcore gamer-bærbar.

Høj performance og lav vægt er ikke nok for at blive kåret til årets bedste bærbare 2022. Et smukt design, et effektivt keyboard, lang batterilevetid og høj samlekvalitet er også nødvendigt for at vinde.


Dell XPS 13 9310 er årets bærbare

Generelt har få andre serier af bærbare haft så stor indflydelse på den generelle udvikling af bærbare som Dell XPS 13. Fx blev kapløbet om tyndere og tyndere rammer om alle bærbare gadgets startet af det revolutionerende design på 2015-versionen af Dell XPS 13.


blog-article-digital-trends-har-kaaret-aarets-bedste-baerbar-01


I sin nuværende iteration er Dell gået endnu længere. Skærmen er gjort større og er nu i 16:10 format med en yderligere formindsket nedre ramme. Resultatet er en større skærm men stadig i samme kompakte design. Der er desuden mulighed for at vælge en 3,5K OLED skærm. Samtidig får man et større tastatur og tilpas sensitiv touchpad. 


Specs til ethvert behov

Dell XPS 13 kommer som udgangspunkt med Core i3-1115G4, 8 GB RAM, et 256 GB solid-state drive (SSD) og en Full HD (1920 x 1080) skærm. Har man yderligere behov, kan der blandt andet opgraderes med en endnu hurtigere Core i7-1185G7, op til 32 GB RAM og 2 TB lagerplads samt den førnævnte 3,5 K OLED-skærm.



FORDELE

  • Strømlinet design
  • Ultratynd ramme
  • 16:10 format
  • Fremragende tastatur og touchpad
  • Stærke specs

ULEMPER

  • Middel antal tilslutingsmuligheder
  • Middel batterilevetid


Se alle priser og varianter af Dell XPS 13 i vores webshop


blog-article-digital-trends-har-kaaret-aarets-bedste-baerbar-02


Kombinationen af stærke specs, en ekstra stor skærm og generelt høj brugervenlighed gør Dell XPS 13 til den bedste all-round bærbare. Men der er også en lang række ekstra detaljer, som hæver den over konkurrenterne. Det kan du læse mere om i den fulde anmeldelse. Læs den fulde test af DELL XPS 13 9310 her



Få den rette pris og konfiguration

Har du brug for hjælp til at vælge den rette konfiguration eller et godt tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte vores ekspert Mike Gosvig på telefon 60 66 86 20 eller på mig@codeex.dk.

Du kan også følge os på Linkedin, hvor vi løbende bringer nyheder om både løsninger og produkter.

Få mere viden og inspiration her

Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Ekspertinterview med Codeex´ netværksekspert, partner og direktør for Codeex Solutions Rasmus Bang. Et stabilt og sikkert netværk er afgørende for...

Read More
Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

I en verden hvor der er WiFi overalt, gemmer sig et paradoks, som mange virksomheder støder på i deres stræben efter det perfekte netværk. Nicolai...

Read More
7 argumenter for at investere i ny datastorage

7 argumenter for at investere i ny datastorage

En ineffektiv eller ustabil lagringsløsning kan medføre nedetid og dermed tab af produktivitet, indtægter og omdømme. Desuden er der en række...

Read More