Skip to the main content.
Webshop

2 min read

Hvad er Fortinet? Og hvad er fordelene?

Featured Image

Fortinet er en af verdens førende leverandører på netværksområdet. Specialet er udvikling og implementering af avancerede sikkerhedsløsninger, der beskytter organisationer mod en bred vifte af trusler, herunder malware, phishing-angreb, ransomware og meget mere. Læs mere her.

Et af Fortinets mest interessante produkter er FortiGate firewall. FortiGate er kendt for sin ydeevne og evne til at håndtere store mængder trafik i realtid uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Fortinet tilbyder desuden en bred vifte af andre sikkerhedsprodukter og -tjenester, herunder trusselsopdagelse og -forebyggelse, netværksbeskyttelse, cloud-sikkerhed samt sikkerhedstræning og certificeringer. Dette gør Fortinet til en oplagt leverandør for organisationer, der ønsker at beskytte deres it-infrastruktur på alle områder.


hvad er fordele ved fortinet?


Fordele ved Fortinet

Fortinets dedikation til avanceret trusselsbeskyttelse er afgørende for deres markedsledende position på et globale marked for IT-sikkerhedsløsninger.  Investeringerne i at overvåge trusselslandskabet og udvikle avancerede trusselsdetekterings- og forebyggelsesmekanismer er betydelige, også på globalt niveau.

Fortinets produkter er udstyret med maskinlæring og kunstig intelligens, der i realtid arbejder med at analysere og detektere datastrømme og adfærdsmønstre, som menneskelige analytikere måske overser.

Det betyder, at Fortinet er i stand til at identificere og afværge de nyeste trusler og angreb i en verden, hvor de cyberkriminelle konstant udvikler nye metoder.


Skalerbarhed

Fortinets løsninger er skræddersyet til at imødekomme behovene hos organisationer i alle størrelser, fra små virksomheder til store, komplekse institutioner.

For små virksomheder betyder dette, at de ikke behøver at investere i mere sikkerhed, end de har brug for.

Større organisationer kan altid være sikre på, at Fortinets løsninger kan håndtere den øgede kompleksitet og trafik, der følger med forsat vækst.

I begge situationer sikrer Fortinet, at omkostningerne og besværet ved at opgradere eller udvide sikkerhedsinfrastrukturen holdes på et minimum.Integration af trusselsinformation

Fortinet er kendt for at samle og dele trusselsinformation på tværs af deres kundebase. Helt konkret betyder dette, at når en trussel opdages og adresseres hos én kunde, deles denne viden automatisk med hele Fortinet-netværket. Dermed skabes en kollektiv intelligens, der gør det sværere for cyberkriminelle at finde nye veje ind i netværkene.

Denne integration af trusselsinformation er et eksempel på, hvordan Fortinet skaber et fælles IT-forsvar for at øge sikkerheden på tværs af Fortinets kundebase.

Som kunde får man dermed adgang til en global og fælles trusselsopdateringsplatform, der hjælper med at beskytte mod nye angreb hurtigere og mere effektivt, end hvis virksomheden selv skulle opdatere sit trusselsbillede.

Kombinerer man Fortinets netværkssikkerhed med bærbare med en høj grad af integreret endpoint security, har man etableret et effektivt værn mod IT-angreb. Se her, hvorfor Codeex anbefaler bærbare fra HP for maksimal endpoint security. 


fortinet er sikkerhed


Cloud-sikkerhed

I en tid hvor flere og flere organisationer migrerer deres data og applikationer til skyen, er cloud-sikkerhed afgørende. Fortinet har skabt en række omfattende cloud-sikkerhedsløsninger.

Løsningerne omfatter blandt andet trusselsdetektion og -forebyggelse i skyen, datakryptering, adgangskontrol og beskyttelse mod DDoS-angreb.

Desuden hjælper Fortinet organisationer med at opfylde de nødvendige compliance-krav, der er forbundet med opbevaring og behandling af data i skyen.

Vil du vide mere om, hvordan du opnår maksimal IT-sikkerhed på alle områder, så læs mere her.

Brugervenlighed

Fortinets produkter er kendt for deres brugervenlighed og intuitive grænseflader. Dette gør det lettere for organisationer at administrere deres sikkerhedsinfrastruktur og at reagere på trusler i realtid.Vil du vide mere om Fortinet?

Som en global leder indenfor IT-sikkerhed er Fortinet oplagt at overveje som platform for enhver virksomheds IT-infrastruktur.

I Codeex har vi en række Fortinet-eksperter, som både kan designe nye løsninger og optimere eksisterende løsninger. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine behov og løsningsmulighederne.

Få mere viden og inspiration her

Cisco HyperFlex: Skalerbarhed og effektivitet med minimalt forbrug

Cisco HyperFlex: Skalerbarhed og effektivitet med minimalt forbrug

I en tid hvor data er konge, og virksomheder konstant søger efter måder at optimere deres it-infrastruktur på, bliver Cisco HyperFlex rost for sin...

Read More
Hvorfor er HP Wolf Security den bedste sikkerhedsløsning?

Hvorfor er HP Wolf Security den bedste sikkerhedsløsning?

HP Wolf Security er HP´s bud på en sikkerhedsløsning til at beskytte alle dele af organisationers digitale miljøer mod en bred vifte af cybertrusler,...

Read More
Hvad er Fortinet? Og hvad er fordelene?

Hvad er Fortinet? Og hvad er fordelene?

Fortinet er en af verdens førende leverandører på netværksområdet. Specialet er udvikling og implementering af avancerede sikkerhedsløsninger, der...

Read More