Skip to the main content.

2 min read

Grønne bærbare som også er gode for øjne og ører

Featured Image

blog_lenovo_thinkpad_header

Lenovo har opdateret sine ThinkPad-modeller med Intels nyeste 11. generation Core vPro-processorer og AMDs nye Ryzen 5000 mobile CPU'er. Samtidig har de enkelte modeller også fået en række opdateringer - se hvilke herunder. 

 Lenovo har opdateret sine ThinkPad-modeller med Intels nyeste 11. generation Core vPro-processorer og AMDs nye Ryzen 5000 mobile CPU'er.

Desuden har de enkelte modeller fået en række interessante opdateringer. Blandt andet kan du nu få modeller med Carbon og Aluminiums-casing for ekstra holdbarhed.

Desuden er der tilføjet større skærme, ekstra mikrofoner og endnu bedre højttalere til flere af de mest populære modeller. 

Herunder får du en gennemgang af de vigtigste model-opdateringer.

Fuldstændig redesignet ThinkPad X1 Carbon og X1 Yoga
Lenovos flagskib er nu blevet endnu større og stærkere: Nyt16:10 skærmformat, reduktion af skærmens blå lys og et samarbejde med Dolby giver en væsentligt forbedredet brugeropleveles, både for øjne og ører - og online.  

blog_lenovo_thinkpad_1

X13 Yoga og X13 – bedre for øjnene og fingrene
De nuværende 13 " tommer skærme opgraderes fra 16:9 - fomat til 16:10. De nye skærme udsender desuden mindre blåt lys og er dermed mere skånsomme for brugerens øjne.

Samtidig er touchpad´en blevet større, og så er on/off knappen nu flyttet ind over tastaturet, så man ikke længere risikerer, at computeren tænder og bruger al strømmen, mens den ligger i tasken.

X13, X13 Yoga og T14-serien – hurtigere på nettet og i ørerne
Disse modeller kan nu konfigureres både med et 4G og 5G-modem samt et 1080p infrarødt webkamera sin giver klarere videoopkald. Kombineret med Dolby Atmos® Speaker System med to opadrettede diskanthøjttalere og to nedadrettede bashøjttalere, samt fire mikrofoner der dækker hele bordet rundt og samtidig fjerner uønsket støj, er den nye generation af Yoga-modellen især god til brugere med mange online-møder.

blog_lenovo_thinkpad_2

Intel-versioner med ekstra fordel
ThinkPads med Intels 11. generation Core vPro-processorer får endnu en fordel: Mulighed for at udnytte Wi-Fi 6E-standarden som giver et større spektrum og lavere latenstider. Dette kræver dog, at dog at lokationens router er 6E-kompatibel.  Intel versionerne af Lenovos opdaterede X1 serie er allerede i handlen. Versionerne med AMD Ryzen 5000 processorer er lanceret i maj måned. Bemærk, at det kan være en god ide at bestille i god tid, da leveringskæderne stadig er presset på grund af Corona.  Du kan se de fulde specs samt læse mere om de enkelte modeller her.

… og så er de grønne
Husk, at alle computere fra Lenovo kan købes med Lenovo CO2 Offset Service, der sikrer fuld og transparent kompensation for indkøbets CO2-aftryk. Din virksomhed modtager et certifikat tilknyttet de indkøbte produkters serienummer, så CO2-kompensationen kan følges. Samtidig sikres let dokumentation til brug for udregninger vedrørende virksomhedens samlede klimastrategi eller CSR-rapportering. Den konkrete klimakompensationen sker ved, at Lenovo støtter udvidelse og drift af vedvarende energikilder som solcelleanlæg, vindkraft og bioenergi overalt i verden. Du kan læse mere om Lenovos produkter og grønne tiltag her. 

 

Få mere viden og inspiration her

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

Afmystificering af AI: Maskinlæring, neurale netværk og black box problemet

I gamle dage var AI begrænset til skakcomputere. I dag er AI en integreret del af vores daglige liv, fra personlige assistenter til daglige...

Read More
PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

PC'ere med indbygget AI fra HP - nu er de her!

20. maj lancerede HP deres to første PC´er med indbygget AI; HP OmniBook X AI og HP EliteBook Ultra AI. Det kommer du selvfølgelig til at høre mere...

Read More
Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Interview med Apple-specialist Benjamin Gierringe

Velkommen til vores nyeste ”Codeex ekspertinterview.” Denne gang taler vi med Benjamin Gierringe, Apple Specialist hos Codeex.

Read More