Lenovo har arbejdet for bæredygtige computere siden 2005

 

Bærbare med Intel gen. 11

Lenovo har opdateret sine ThinkPad-modeller med Intels nyeste 11. generation Core vPro-processorer og AMDs nye Ryzen 5000 mobile CPU'er.

Desuden har de enkelte modeller fået en række interessante opdateringer. Blandt andet kan du nu få modeller med Carbon og Aluminiums-casing for ekstra holdbarhed.

Desuden er der tilføjet større skærme, ekstra mikrofoner og endnu bedre højttalere til flere af de mest populære modeller. 

Du kan se alle de nye specs og priser længerede nede på siden. 

 

 

Computere lavet af tomme vandflasker

Siden 2005 har Lenovo brugt mere end 50.000 ton genbrugsplastik. Når Lenovo anvender genbrugsplastik i nye produkter, sparer den energi og de naturressourcer, der ellers skulle bruges til at fremstille ny plastik. Nogle af Lenovos produkter indeholder mere end 50 % genbrugsplastik fra fx brugte vandflasker og kasseret it-udstyr.
tekstboks_billede_genanvend


Tænker ud af emballagen

Med 100 % bionedbrydeligt emballage af bambus og sukkerrør reducerer Lenovo affald og CO2-udledning. Lenovo fokuserer desuden konstant på at emballere med genanvendelige materialer og på at reducere størrelsen på emballagen.


 

Alt om Lenovo CO2 Offset Services

Vi har i samarbejde med Lenovo udarbejdet en eBook, som kort beskriver, hvorfor Lenovo er førende inden for bæredygtighed samt om Lenovo CO2 Offset Services.

Læs alt om Lenovo CO2 Offset Services her

tekstboks_billede_tommeflasker


250.000 tons genanvendt computerudstyr siden 2005

Lenovo har programmer og forbedringsaktiviteter for alt - lige fra batterier til udtjente produkter og energi til emballering, herunder strenge krav til tredjepartsleverandører og kontrol af deres processer. Siden 2005 har Lenovo genanvendte mere end 250.000 tons computerudstyr via vores serviceudbydere.
tekstboks_billede_bambus


Deler miljøinnovation med konkurrenterne

Da blybaseret loddemateriale blev udfaset i starten af 00’erne, skiftede elektronikindustrien til loddemateriale af tin. Tin udleder færre skadelige kemikalier men kræver også væsentlig højere og mere energikrævende temperaturer under lodningsprocessen.

I 2017 opfandt Lenovo en lavtemperatur-lodningsproces (LTS), der sænkede den nødvendige loddetemperatur fra 250 til 180 grader. Dette medførte en årlig reduktion af den samlede CO2-udledning.

I 2018 delte Lenovo sit patent på LTS med resten af industrien og var dermed drivkraften bag en endnu større reduktion af CO-2 udledning.

tekstboks_billede_co2

 


 

Intel gen. 11 eller AMD Ryzen 5900? Du bestemmer.

 Du bestemmer selv, om vil have Intels nyeste 11. generation Core vPro-processorer eller AMDs nye Ryzen 5000 mobile CPU'er.

Uanset hvad du vælger, får du 13 tommer bærbare hvor skærmene er opgraderet fra de nuværende 16:9 - skærme til 16:10. De nye skærme udsender desuden mindre blåt lys og er dermed mere skånsomme for brugerens øjne.

Der er også blevet kræset for dine ører - forbedrede højttalere og flere mikrofoner giver en bedre lydoplevelse for alle i rummet. 

Desuden er touchpad´en blevet større og on/off knappen er flyttet ind over tastaturet, så man ikke længere risikerer, at computeren tænder og bruger al strømmen, mens den ligger i tasken.

Se de fulde specs og priserne for de enkelte modeller i vores webshop. 

Se alle specs og priser her

 

Lenovo CO2 Offset Services

Husk, at alle computere fra Lenovo kan købes med Lenovo CO2 Offset Service, der sikrer fuld og transparent kompensation for indkøbets CO2-aftryk. Din virksomhed modtager et certifikat tilknyttet de indkøbte produkters serienummer, så CO2-kompensationen kan følges.

Samtidig sikres let dokumentation til brug for udregninger vedrørende virksomhedens samlede klimastrategi eller CSR-rapportering. Den konkrete
klimakompensationen sker ved, at Lenovo støtter udvidelse og drift af vedvarende energikilder som solcelleanlæg, vindkraft og bioenergi overalt i verden. CO2-kompenseringen bliver inkluderet ved køb, og kræver ikke yderligere fra kundens side.

Læs alt om Lenovo CO2 Offset Services her

 

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr


Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Kontakt vores re-use ekspert Stig Døssing på 25 64 64 60/std@codeex.dk og få et bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

let_reuse_ikon


Det er let ...

- fordi vi leverer et aflåseligt stålskab til din virksomhed, som du blot lægger dine brugte pc´er, telefoner og servere i og fortæller os, hvornår vi skal hente det. Så er al dit brugte udstyr væk.

datasletning_reuse_ikon-1


Det er data-sikkert ...

- fordi vi sletter al data i henhold til GDPR og myndighedsgodkendte standarder - og fordi vi sikrer dig dokumentation for hele processen.

bæredygtigt_reuse_ikon


Det er bæredygtigt ...

- fordi vi enten genanvender udstyret eller giver det endnu en livscyklus i folkeskolen, i en start-up eller hos en studerende. Vi leverer fuld dokumentation og deler et evt. overskud med dig.

 

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Mads_369x565
 


Kontakt Mads Sørensen

Mads er ekspert i hardware og sikkerhedsløsninger og altid klar til en uforpligtende snak om dine muligheder.

Mads Kruse Sørensen
Business Development Manager
Mobil: 76 71 00 00
E-mail: mks@codeex.dk

Book et møde med Mads

Mads_369x565