Webshop
kontakt-ikon

Kundeservice

Reklamér eller fejlmeld produkter, skade på leverance eller få support til vores webshop med mere.
Kontakt kundeservice
telefon-ikon

Kom i kontakt med en medarbejder

Kom nemt i kontakt med os enten på telefon, e-mail eller besøg os på vores adresse.
Kontakt os

Nyhedsarkiv

2 min. læsetid

Undgå at din touchscreen bliver en Corona-spreder

Af Mads Kruse Sørensen den 03. februar 2021

kapsolo-blogpost-ksærmfilter

Alle tager ansvar og gør deres bedste for at begrænse konsekvenserne af Corona. Du har sikkert allerede sørget for diverse forholdsregler som hjemmearbejde, tests og konstant afspritning. Men har du også tænkt på, hvordan du beskytter kunder og medarbejdere mod smitte via jeres touchskærme?

Fortsæt med at læse
2 min. læsetid

Genbrug din hardware og styrk CSR-regnskabet

Af Stig Døssing den 29. januar 2021

reuse_blogpost

Står du og skal udskifte din virksomheds IT-udstyr indenfor den nærmeste fremtid? Hvis svaret er ja, så kan du med fordel genbruge udstyret fremfor at kassere det. Nogle af de ting du får ud af det er, at:

  • Du sørger for, at det brugte IT-udstyr bliver behandlet ansvarligt. 
  • Du afleverer det brugte IT-udstyr i trygge hænder, hvor data bliver slettet forsvarligt.
  • Du er med til at skabe et grønt miljø, hvor CO2-udledning mindskes.

Fortsæt med at læse
1 min. læsetid

En stander der både giver overblik og afspritter hænder

Af Johnny Nørgaard den 21. januar 2021

Jobmanager

I disse Corona-tider kommer både kunder, medarbejdere og leverandører forbi dér, hvor man spritter hænder. Hvorfor ikke udnytte det til samtidig at give god service og gøre alle relevante informationer tilgængelig samme sted?

JobManager standeren gør det ikke bare muligt at afspritte hænder. Via appen MobiSolutions kan du samtidig byde besøgende velkomne, give medarbejderne overblik over vagter og opgaver eller informere generelt, fx om virksomhedens Corona-politik. 

Fortsæt med at læse
2 min. læsetid

3 fordele med Managed Print Services, når du vælger Brother

Af Charlotte Fredsgaard den 19. januar 2021

brother_blog_post_mps

Ved du hvad en MPS-løsning er? Det er i hvert fald en løsning, som henvender sig til både små og store virksomheder. Med en MPS-løsning kan din virksomhed nemlig spare tid, få overblik og undgå uforudsete udgifter. Det at installere, vedligeholde og opdatere printere kan være en kompleks opgave for mange virksomheder, da der ofte kun er få personer, der har den tilstrækkelige tekniske viden. Brothers MPS-løsning gør det lettere for virksomheder, da løsningen forenkler printerhåndteringen og styrer udgifterne.

Ønsker du dig en MPS-løsning? se mere her

Fortsæt med at læse
2 min. læsetid

Få øget effektivitet og sikkerhed med HP EliteBook 800 G7

Af Mads Kruse Sørensen den 12. januar 2021

1200x624_Elitebook800G7

Med en stabil, sikker og holdbar laptop kan du holde brugere online og produktive, så samarbejdet bliver nemmere og intakt. Brugerne kan nemt klare flere arbejdsopgaver på samme tid, da HP EliteBook 800 G7-serien har en høj ydeevne og mobilitet, som følger med udviklingen i den digitale verden. I takt med stigende sikkerhedstrusler i den hurtigtudviklende digitale verden, er der mulighed for funktioner, der sikrer din pc mod trusler. 

Fortsæt med at læse
2 min. læsetid

Optimer administrative opgaver med en simpel App

Af Johnny Nørgaard den 07. januar 2021

Blogpost om MobiSolutions service (1)

Hvor meget tid bruger din virksomhed på administrative opgaver? Højst sandsynligt meget. MobiSolutions er en simpel App, som giver mulighed for at strukturere og effektivisere din virksomheds administrative opgaver. Samtidig vil App'en med sikkerhed sørge for, at der forekommer færre fejl, da alt foregår digitalt.

Fortsæt med at læse
2 min. læsetid

Automatiser arbejdsgange med Honeywells EDA61K robuste håndscanner

Af Mike Gosvig den 17. december 2020

blogpost_scanpal-eda61k

Ønsker din virksomhed en håndterminal, der kan automatisere og fejlsikre arbejdsgangene blandt dine medarbejdere? Så er Honeywells robuste EDA61K håndterminal med Android noget for dig. Håndterminalen har et stort touch display og keyboard og er specielt designet til de krævende arbejdsmiljøer inden for lager, logistik og detailhandel. Udover dette kan den anvendes til mange formål og være et vigtigt værktøj til at sikre effektiviteten.

Fortsæt med at læse
3 min. læsetid

Effektiv salgsstyring med en simpel App

Af Johnny Nørgaard den 15. december 2020

Billede til salg - lagerstyringssoftware til hndterminaler (2)

MobiSolutions gør det nemmere for dine medarbejdere at udføre arbejdsopgaver på farten, når de f.eks. er ude hos en kunde. Det er en simpel App, hvor din virksomhed kan få et redskab til salgsstyring med nem adgang fra enten iOS- eller Android-enheder. App'en giver dig indblik i din virksomheds kundekartotek, lagerbeholdning m.m.

Fortsæt med at læse
2 min. læsetid

Afhjælp statiske arbejdsstillinger med en justerbar vertikal mus

Af Charlotte Fredsgaard den 08. december 2020

videoplayback (7)


Forestil dig en almindelig arbejdsdag, hvor du sidder på en kontorstol i mange timer. Du rejser dig op for at hente en kop kaffe - går en tur, imens du foretager et opkald - eller lignende. Alt sammen hjælper med at sætte gang i kroppen, så du afhjælper en statisk arbejdsposition. Contour har udviklet Unimouse, der er en justerbar vertikal mus, som har samme princip, og giver god ergonomi og formindsker arbejdsskader.

Fortsæt med at læse
2 min. læsetid

Moderniser datacenteret med en smidig infrastruktur

Af Charlotte Fredsgaard den 03. december 2020

banner_fujitsu_hybridit_ny_1

Ønsker du, at din virksomhed skal kunne spænde over flere private og offentlige clouds? - Så er Nutanix Enterprise Cloud på Fujitsu PRIMERGY x86 servere, løsningen for dig. Med løsningen kan din virksomhed få moderniseret datacenteret og simplificeret infrastrukturen, så mange opgaver vil blive lettere. Og det bedste af det hele er, at det er billigere end du tror.

Fortsæt med at læse

Udvalgte