Nyhedsarkiv

1 min. læsetid

Aruba Central tilbyder simpel og kosteffektiv overvågning

Af Michael Toft den 15-05-19 10:42

Aruba CentralAruba Central er en cloud baseret netværks management løsning, der giver information omkring dit netværk og virksomhed. Aruba Central tilbyder simpel, sikker og kosteffektiv overvågning og administration af Instant Aruba AP’er og switche. Med Aruba Central kan du nemt administrere dine Instant AP’er uanset hvor, du befinder dig. Du kan overvåge hele dit netværk, modtage notifikationer og provisionere AP’er, switche eller branch controllere ved at scanne en simpel stregkode.

Aruba Central er en cloud-baseret netværks management løsning, hvor du med indbygget analytics får indsigt i netværket og forretningen. Du er sikret 24/7 adgang, synlig og kontrol, hvis du bruger Central til administration af dine Instant Access Points, switches og branch controllere fra skyen.

Aruba Central har alt der kræves for at drive virksomheders netværk.

Klik her for mere information.

 

 

Fortsæt med at læse
2 min. læsetid

HPE SimpliVity tilbyder en unik og ydeevne

Af Michael Toft den 10-05-19 15:52

HPE SimpliVit

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør kigge nærmere på HPE SimpliVity, hvis din virksomhed overvejer en HCI løsning. Du får en unik løsning med en lang række stærke funktionaliteter.

Giver stor værdi
Nutidens virtualiserede datacentre er ofte ganske komplekse, men ved at revolutionere it-infrastrukturen, som den tænkes i dag, giver SimpliVity virksomheder mulighed for at transformere deres datacentre og service delivery til en homogen platform, der er bygget på x86 ressourcer med enterprise-funktionaliteter. Med HPE SimpliVity HyperConverged Infrastructure får du det bedste fra begge verdener: Enterprise-performance, beskyttelse og agilitet samt cloud-like økonomi. HPE SimpliVity gør hybrid IT nemt ved at tilbyde integreret compute, storage og virtualisering med avanceret data effektivitet, backup, high availability (HA) og disaster recovery services samt fuldstændig politikbaseret VM-centreret administration. SimpliVity reducerer kompleksiteten og dermed omkostningerne med op til 70%.

Unik arkitektur
HPE SimpliVity bruger en meget unik arkitektur, der udnytter den underliggende infrastruktur på den mest effektive måde. Resultatet er en løsning, hvor ydeevne og disk effektivitet er højere end i sammenlignelige løsninger. Takket være højeffektiv teknologi og innovation elimineres praktisk talt al administration, hvilket giver virksomheder forudsigelig ydeevne og kapacitet med højest mulige oppetid.

Har du brug for it-tjenester på dit kontor?
HPE SimpliVity’s dataeffektivitet spænder, ulig andre løsninger, over alle noder uanset placering. Det betyder, at det kun er unikke data, der skal flyttes mellem et centralt datacenter og et lokalt kontor i Danmark eller i udlandet. Med SimpliVity er det muligt at tage fuld backup hvert 10. minut, og nøjes med at sende de unikt formaterede data til det centrale datacenter, alt sammen på bare få sekunder. HPE SimpliVity har kunder, der gør dette på olieplatforme og færger over satellitforbindelser med meget høj latency.

Forudsigelig ydeevne og effektivitet
Storage i HPE SimpliVity er 100% flashbaseret, hvilket giver en forudsigelig og høj lineær ydeevne med lav latency. HPE SimpliVity kan ved anvendelse af hardwareassisteret in-line de-dup og kompression, reducere I/O, netværkstrafik, og naturligvis diskforbrug, og alt dette sker mellem alle tilsluttede noder, ikke kun for et enkelt.

Indbygget backup og katastrofe beskyttelse
Eliminerer behovet for backup software fra tredjepart. HPE SimpliVity leverer robusthed, indbygget backup og båndbredde-effektiv replikation, som er alt hvad virksomheder behøver for at sikre det højeste niveau af dataintegritet og tilgængelighed.

Forudsigelig skalerbarhed og økonomi
Man bygger en hyper konvergeret løsning ved at tilføje flere noder, hvilket giver forudsigelighed både med hensyn til ydeevne og økonomi. Det er slut med komplekse livscyklusprojekter, for når en node begynder at blive gammel, installerer men et nyt og fortæller systemet, at den nye tilslutning vil erstatte den gamle. Når den er færdig (sker automatisk), er det bare at tage den gamle tilslutning ud af drift.

Fortsæt med at læse
1 min. læsetid

Stemmestyret pluk giver præcision på lageret. Pick by voice!

Af Michael Toft den 02-04-19 22:40

DVA kunde-case

Sådan fungerer det

Medarbejderen styrer pluk og pak med stemmen via sin smartphone, der sidder på den ene arm. Man nævner de tre sidste numre i varens EAN-kode og får derefter varens lokation læst op, som samtidig vises på skærmen. Ved hver lokation skal medarbejderen godkende og angive antal pluk af varen. Systemet organiserer alle pluk og pak, så medarbejderen går færrest antal skridt. “ Vi kobler selv nye medarbejdere på, og de er kørende efter en halv time. Vi bestemmer helt, hvilke telefoner eller håndterminaler og hvor mange, det skal køre på. Vi kan også vælge flere sprog, når vi har udenlandske medarbejdere.

"Effektivt, rigtig nemt at bruge. Og medarbejderne er glade for det”, siger Lars Christoffersen, lager- og logistikchef, Dansk Værktøj Argentur.

Gå til Kunde-Case
Fortsæt med at læse

Udvalgte