Skip to the main content.

1 min read

Fortigate: Modsvaret på et stigende trusselsbillede

Featured Image

FortiGate er en avanceret sikkerhedsplatform der integrerer en bred vifte af sikkerhedsløsninger i én løsning, der beskytter netværk mod alle trusselstyper, herunder malware, phishing, DDoS-angreb og meget mere.

Helt konkret tilbyder FortiGate antivirus, intrusion detection/prevention, webfiltrering, VPN og trafikanalyse. FortiGate har desuden en brugervenlig brugerflade, som gør det nemt for administratorer at overvåge og administrere netværkssikkerheden. Læs mere om fordelene ved Fortigate her.

Fordelene ved FortiGate

 1. Høj ydeevne:
  FortiGate's hardware og softwareoptimering sikrer, at netværket forbliver hurtigt og responsivt, selv under tunge belastninger. Dermed er FortiGate oplagt til virksomheder og organisationer med store datatransmissionskrav.

 2. Integreret sikkerhed:
  Fortigate integrerer en bred vifte af sikkerhedsfunktioner i én løsning. Det gør det nemt at administrere adgangsniveauer og overvåge sikkerheden i dit netværk, da du ikke behøver at jonglere med flere separate sikkerhedsprodukter.

 3. Real-time trusselsbeskyttelse:
  Med FortiGate får man adgang til en fælles, global og trusselsopdateringsplatform, der hjælper med at beskytte mod nye angreb hurtigere og mere effektivt, end hvis man selv skulle opdatere sit trusselsbillede.


website-blog-article-fortigate-modsvaret-paa-det-stigende-trusselsbillede-01

 1. Skalérbarhed:
  FortiGate kan skaleres til behovene hos virksomheder i alle størrelser, fra start-ups med høje vækstrater til store etablerede virksomheder med krav om globale løsninger.

 2. Brugervenlighed:
  FortiGate gør det let for administratorer at overvåge og administrere netværkssikkerheden. Dermed reducerer behovet for at skulle rekruttere dyre specialuddannede medarbejdere.

 3. Cost-effektivitet:
  Ved at konsolidere flere sikkerhedsfunktioner i én samlet løsning reduceres behovet for indkøb, implementering og integration af for flere sikkerhedsløsninger.

 4. Sikker fjernadgang:
  Fortigate leverer avancerede VPN-løsninger, der gør fjernadgang sikkert og problemfrit for alle medarbejdere, overalt.

Flere FortiGate fordele

FortiGate tilbyder en række fordele, herunder høj ydeevne, integreret sikkerhed, realtime trusselsbeskyttelse, skalérbarhed, brugervenlighed og kost-effektivitet. Så uanset om du driver en lille virksomhed eller er IT-ansvarlig for en stor organisation, kan FortiGate hjælpe dig med at beskytte dit netværk.

Vil du vide mere om Fortinet og Fortigate, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine udfordringer og muligheder.

Få mere viden og inspiration her

Sådan driver én mand IT-afdelingen for 350 kolleger

Sådan driver én mand IT-afdelingen for 350 kolleger

IT-chef Henrik Hansen sørger ene mand for udvikling af IT-infrastruktur, IT-sikkerhed, indkøb, support og drift samt for A/S Løgstrup-Steels lager-...

Read More
Dokumentation af CO2-emission som konkurrencefordel

Dokumentation af CO2-emission som konkurrencefordel

I 2021 vedtog EU den såkaldte Taxonomy Climate Delegated Act for at sikre Parisaftalens målsætning om et klimaneutralt EU inden 2050. Taksonomien...

Read More
Nye medarbejdere søger fleksibilitet

Nye medarbejdere søger fleksibilitet

Kombintationen af mangel på arbejdskraft samt fordelene ved hjemmearbejde gør, at man som virksomhed skal kunne tilbyde fleksibilitet for at...

Read More