Skip to the main content.

1 min read

Fortigate: Modsvaret på et stigende trusselsbillede

Featured Image

FortiGate er en avanceret sikkerhedsplatform der integrerer en bred vifte af sikkerhedsløsninger i én løsning, der beskytter netværk mod alle trusselstyper, herunder malware, phishing, DDoS-angreb og meget mere.

Helt konkret tilbyder FortiGate antivirus, intrusion detection/prevention, webfiltrering, VPN og trafikanalyse. FortiGate har desuden en brugervenlig brugerflade, som gør det nemt for administratorer at overvåge og administrere netværkssikkerheden. Læs mere om fordelene ved Fortigate her.

Fordelene ved FortiGate

 1. Høj ydeevne:
  FortiGate's hardware og softwareoptimering sikrer, at netværket forbliver hurtigt og responsivt, selv under tunge belastninger. Dermed er FortiGate oplagt til virksomheder og organisationer med store datatransmissionskrav.

 2. Integreret sikkerhed:
  Fortigate integrerer en bred vifte af sikkerhedsfunktioner i én løsning. Det gør det nemt at administrere adgangsniveauer og overvåge sikkerheden i dit netværk, da du ikke behøver at jonglere med flere separate sikkerhedsprodukter.

 3. Real-time trusselsbeskyttelse:
  Med FortiGate får man adgang til en fælles, global og trusselsopdateringsplatform, der hjælper med at beskytte mod nye angreb hurtigere og mere effektivt, end hvis man selv skulle opdatere sit trusselsbillede.


website-blog-article-fortigate-modsvaret-paa-det-stigende-trusselsbillede-01

 1. Skalérbarhed:
  FortiGate kan skaleres til behovene hos virksomheder i alle størrelser, fra start-ups med høje vækstrater til store etablerede virksomheder med krav om globale løsninger.

 2. Brugervenlighed:
  FortiGate gør det let for administratorer at overvåge og administrere netværkssikkerheden. Dermed reducerer behovet for at skulle rekruttere dyre specialuddannede medarbejdere.

 3. Cost-effektivitet:
  Ved at konsolidere flere sikkerhedsfunktioner i én samlet løsning reduceres behovet for indkøb, implementering og integration af for flere sikkerhedsløsninger.

 4. Sikker fjernadgang:
  Fortigate leverer avancerede VPN-løsninger, der gør fjernadgang sikkert og problemfrit for alle medarbejdere, overalt.

Flere FortiGate fordele

FortiGate tilbyder en række fordele, herunder høj ydeevne, integreret sikkerhed, realtime trusselsbeskyttelse, skalérbarhed, brugervenlighed og kost-effektivitet. Så uanset om du driver en lille virksomhed eller er IT-ansvarlig for en stor organisation, kan FortiGate hjælpe dig med at beskytte dit netværk.

Vil du vide mere om Fortinet og Fortigate, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine udfordringer og muligheder.

Få mere viden og inspiration her

Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

En kosteffektiv IT-sikkerhedsløsning som både ledere, kolleger, kunder og eksterne partnere er trygge ved er essentiel for enhver...

Read More
Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Ekspertinterview med Codeex´ netværksekspert, partner og direktør for Codeex Solutions Rasmus Bang. Et stabilt og sikkert netværk er afgørende for...

Read More
Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

I en verden hvor der er WiFi overalt, gemmer sig et paradoks, som mange virksomheder støder på i deres stræben efter det perfekte netværk. Nicolai...

Read More