Skip to the main content.

2 min read

Case: Digital lagerstyring giver flere kunder

Featured Image

Lastbilerne fra K. Hansen Transport kører allerede så langt, hurtigt og effektivt som det overhovedet er muligt. Der skal med andre ord mere til for at tiltrække og fastholde kunder. For K. Hansen transport er svaret effektiv lagerstyring og databaseret leveringsdokumentation. Se hvordan og hvorfor her.

K. Hansen Transport er en lager- og logistikvirksomhed med lagerhotel og distribution for og til kunder over hele Danmark. K. Hansen Transport bygger sin succes og vækst på, at kundernes ordrer bliver leveret i rette tid på det rigtige sted. Derfor er det vigtigt at kunne informere sine kunder om leveringsstatus samt at kunne dokumentere leveringssikkerheden.


”Vi bruger vores statistikker over leveringssikkerhed i både vores opsøgende salg og overfor vores eksisterende kunder. For det er let at sige, at vi gør det godt. Men det er mere interessant at vise det.”

Jakob Wiborg Hansen, direktør og ejer af K. Hansen Transportjakob-wiborg-hansen-direktør-k-hansen-transport


Konstant overblik via stregkoder og håndterminaler

Alle varer og ordrer indlæses og registreres via stregkoder og håndterminaler; fra de ankommer til distributionen, omlæsses hos K. Hansen Transport og til sidst leveres hos slutkunden. Det betyder, at både disponenter, lagerarbejdere og kunder altid kan lokalisere en ordre via deres pc, terminal eller app. Og at fejlleverancer minimeres og opdages hurtigere. Slut med at lege detektiv i jagten på forsvundne paller og varer. Fejlene er blevet langt færre, og dem der er, bliver opdaget meget hurtigere.Digital lagerstyring giver strategiske fordele

Men fordelene ved digital lagerstyring er også strategiske: Via de indsamlede data kan K. Hansen Transport dokumentere en leveringssikkerhed på over 98 %. Det er et afgørende argument for fastholdelse af eksisterende kunder og tiltrækning af nye.

Se hele casen i videoen, inkl. en demonstration af den effektive MC3300 håndterminal fra Zebra (01:36).


Vælg den rette håndterminal

K. Hansen Transport testede en række forskellige håndterminaler, før valget faldt på håndterminalen Zebra MC 3300. Blandt andet fordi Zebra MC 3300 gør det muligt at scanne gennem flere lag plastic, at scanne præcist på helt op til 20 m. afstand samt at MC 3300 tåler at blive tabt gentagne gange på betongulve mm.

Du kan se specs og lagerstus for Zebra MC 3300 her.Flere cases, anbefalinger og produktnyheder

Vil du have mere inspiration til effektivisering af lager- og logistikløsninger, så se vores øvrige cases, følg os på linkedin eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her.Vil du også have et mere effektivt lager?

Vil du vide mere om, hvordan du forbedrer din lagerstyring eller øger hastigheden for pluk og pak på dit lager? Eller vil du have et uforpligtende bud på hardware som fx Zebra MC 3300? Så er du altid velkommen til at kontakte partner og ekspert i lager- og logistikløsninger Johnny Nørgaard på jn@codeex eller 4010 9957.

Få mere viden og inspiration her

Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

Interview med infrastrukturekspert Bo Reggelsen

En kosteffektiv IT-sikkerhedsløsning som både ledere, kolleger, kunder og eksterne partnere er trygge ved er essentiel for enhver...

Read More
Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Hvad er ligheden mellem en natklub og et IT-netværk?

Ekspertinterview med Codeex´ netværksekspert, partner og direktør for Codeex Solutions Rasmus Bang. Et stabilt og sikkert netværk er afgørende for...

Read More
Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

Interview med WiFi-ekspert Nicolai Bentsen

I en verden hvor der er WiFi overalt, gemmer sig et paradoks, som mange virksomheder støder på i deres stræben efter det perfekte netværk. Nicolai...

Read More