Skip to the main content.
Webshop

1 min read

Dynabook: Få den bedste garanti på dine bærbare

Featured Image

Skal du have 2, 20 eller 200 nye bærbare til kontoret? Så skal du ikke kun kigge efter de bedste specs, design og priser. Garantien bør også være en parameter. De to topserier fra Dynabook har markedets mest attraktive garantier. Læs hvorfor her. 

For at komme ind på markedet for bærbare er det ikke nok at kunne tilbyde en effektiv, hurtig, sikker, let og smukt designet bærbar. For det tilbyder de etablerede brands allerede. Vil man slå igennem, skal der noget ekstraordinært til. Som fx en holdbarhed, testproces og garanti ingen andre kan matche. Så det gør Dynabook. Dynabook – det nye brand med den lange historie

Dynabook brandet blev skabt i 2018, da Sharp opkøbte Toshiba. Ejeren af Sharp er Foxconn; verdens største elektronikproducent og leverandør til blandt andet Acer, Amazon, Apple, Blackberry, Cisco, Dell, Google og HP. Du kan læse mere om historien bag Dynabook brandet og dets unikke produkter her.


Dynabook

Gratis reparation OG fuld refusion i tilfælde af nedbrud

Med store ressourcer dedikeret til udvikling af ny teknologi ved anvendelse af blandt andet AI, halvledere og state-of-the-art kommunikationsteknologier, er Foxconn garant for gennemtestede elektroniske komponenter af højeste kvalitet. For at understrege kvaliteten og holdbarheden af alle samlinger og komponenter i en Dynabook valgte man at gå til markedet med branchens stærkeste inkluderede garanti:

Bryder en bærbar ned i løbet af det første år, sørger Dynabook ikke kun for en gratis reparation. Dynabook refunderer desuden den fulde pris for enheden.

dynabook-portege-laptopDynabook Portégé serien bliver både frosset og stegt

Alle bærbare i Portégé serien har bestået den tyske TÜV´s MIL STD 810 G test. Testen omfatter direkte sollys i tre døgn, drop-tests fra 76 centimeters højde samt en tur i både fryseren og ovnen.

Se videoen herunder, hvor en bærbar også udsættes for vibrationstest og testes i forhold til støv og ekstrem luftfugtighed.


HubSpot Video


Dynebook Portégé X serien byder på endnu mere tryghed

Udover markedets bedste garanti er alle modeller i Portégé X serien klassificeret som Microsoft Secured-PC. Det er desuden også muligt at lade brugerne arbejde via VDI (Virtual Desktop Infrastructure) og dermed sikre sig yderligere mod datatyveri. Se alle modeller i Portégé serien i eBooken her.


Dynabook Portégé X - alle modellerHjælp til at finde den rette bærbare

Har du brug for hjælp til at vælge den rette konfiguration eller et godt tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte vores ekspert Mike Gosvig på telefon 60 66 86 20 eller på mig@codeex.dk.

Du kan også følge os på Linkedin, hvor vi løbende bringer nyheder om både løsninger og produkter.

Få mere viden og inspiration her

Cisco HyperFlex: Skalerbarhed og effektivitet med minimalt forbrug

Cisco HyperFlex: Skalerbarhed og effektivitet med minimalt forbrug

I en tid hvor data er konge, og virksomheder konstant søger efter måder at optimere deres it-infrastruktur på, bliver Cisco HyperFlex rost for sin...

Read More
Hvorfor er HP Wolf Security den bedste sikkerhedsløsning?

Hvorfor er HP Wolf Security den bedste sikkerhedsløsning?

HP Wolf Security er HP´s bud på en sikkerhedsløsning til at beskytte alle dele af organisationers digitale miljøer mod en bred vifte af cybertrusler,...

Read More
Hvad er Fortinet? Og hvad er fordelene?

Hvad er Fortinet? Og hvad er fordelene?

Fortinet er en af verdens førende leverandører på netværksområdet. Specialet er udvikling og implementering af avancerede sikkerhedsløsninger, der...

Read More