Dynabook

Det nye brand med den lange historie

Dynabook brandet er resultatet af opkøbet og samarbejdet med Toshiba foretaget af  Foxconn via Sharp i 2018.

Toshiba er nok dét mest innovative brand indenfor udvikling af bærbare og computere de sidste 35 år. Blandt milepælene kan nævnes lanceringen af den første kommercielle bærbare computer i 1985, udvikling og lancering af de første bærbare med integreret harddisk i 1986 og de første bærbare med farvedisplay i 1992. Toshiba har lige siden haft konstant fokus på ny innovation.

Foxconn er ejer af Sharp og intet mindre end verdens største elektronikproducent og leverandør til blandt andet Acer, Amazon, Apple, Blackberry, Cisco, Dell, Google og HP. Med store ressourcer dedikeret til udvikling af ny teknologi ved anvendelse af blandt andet AI, halvledere og state-of-the-art kommunikationsteknologier, er Foxconn garant for gennemtestede elektroniske komponenter af højeste kvalitet.

dynabook_Range_Brochure_EN_FINAL_260820_cpo

 

Kombinationen af Foxconns elektroniske komponenter af højeste kvalitet og Toshibas kultur og tradition for nyskabelser gør, at Dynabook nu er i stand til at lancere Portégé serien af bærbare med markedets bedste garanti - med verdens letteste bærbare Portégé X30L på kun 870 gram i front.

Velkommen til Dynabook. Det nye brand med den lange historie.

 

Hent eBooken med oversigten over samtlige modeller i Portégé X serien

1985

Toshiba udvikler verdens første bærbare computer

 

1986

Verdens første bærbare med
indbygget harddisk

1993

Verdens første bærbare med
touch pen

 

 

Innovation med udgangspunkt i brugerne

Dynabooks DNA: Vores mål er at gøre mennesker gladere og mere effektive på arbejdet. Derfor tilstræber vi følgende værdier. 

Branchens førende kvalitet og driftsikkerhed

Branchens førende service
og support

Intelligent design med intelligente funktioner

Fleksible løsninger til kunderne (fremstilles på bestilling)

De rigtige teknologier til den
rigtige tid

Avanceret beregningskraft, som åbner nye muligheder for din virksomhed

 

Verdens letteste bærbare - ekstrem effektivitet - og markedets bedste garanti

870 gram ren arbejdsglæde
Dynabook Portégé X30L er en 13,3" ultra robust og ekstremt let bærbar. Specielt designet til dem, som konstant ændrer planer og skifter arbejdssted.

Med den kraftige 12. generations Intel® Core ™ -processor, WiFi 6, dobbelt USB Type-C-porte med Thunderbolt 4, SD-kortlæser og hurtig DDR4 RAM-hukommelse samt op til 14,5 timer på én opladning, klarer Portégé X30L nemt en udfordrende arbejdsdag.

 

 

let_effektivitet_X30


Markedets bedste garanti. Simpelthen. 

Vi ved, at vores komponenter og design er markedets mest holdbare. Og at vores bærbare passerer selv branchens hårdeste tests uden problemer. Derfor giver Dynabook dig markedets bedste garanti mod nedbrud: 

Bryder en bærbar ned i løbet af det første år, reparerer vi ikke kun enheden gratis - vi refunderer samtidig den fulde pris!

Se alle vores modeller, og læs mere om markedets bedste garanti i linket herunder.

HubSpot Video

 

Let effektivitet

Portégé X30 vejer kun 1.05 kg, men bestykningen er særdeles tung: 12. generations Intel® Core™-processorer og et Intel® Optane-SSD-drev, sætter farten i vejret for selv data-tunge opgaver.

Den refleksfri FHD-skærm giver dig et skarpt billede under alle lysforhold. Og takket være den interne BIOS, to-trins-beskæftigelse og muligheden for at arbejde klient-uafhængigt er virksomhedens data altid sikre.
 

Livsstilbillede_dynabook_vs1

 

Hent eBooken med oversigten over samtlige modeller i Portégé X serien

2003
Verdens første bærbare med 
17° widescreen display

2004
Qosmio - verdens første 4-in-1 bærbare AV med indbygget TV tuner

2010
Introduktion af R700 - verdens letteste bærbare med i3 core og 13" display

 

Designet til at modstå selv de mest ekstreme vilkår

Alle bærbare i Portégé serien har bestået den tyske TÜV´s MIL STD 810 G, som er koden for branchens hårdeste test af bærbare. Testen indbefatter blandt andet en tur i ovnen på 60 grader, direkte sollys i tre døgn og drop-tests fra 76 centimeters højde. Det er blandt andet derfor, vi kan tilbyde vores kunder markedets bedste garanti. 
Se videoen med eksemplerne, samt hvordan man foretager en vibrationstest og tester modstandsdygtigheden overfor støv og ekstrem luftfugtighed. 

 

HubSpot Video

 

Bryder en bærbar ned i løbet af det første år, reparerer vi ikke kun enheden gratis. Som den eneste leverandør på det professionelle markeder refunderer Dynabook desuden den fulde pris!

Se alle modeller i Portégé serien, og læs mere om markedets bedste garanti i vores eBook.

Læs mere om markedets bedste garanti i vores eBook

2015

Introduktion af verdens første 12.5” Ultra HD 4K bærbare/tablet 

2018
Introduktion af verdens tyndeste og letteste 2-i-1 bærbare: Portége X20W

2021

Introduktion af verdens letteste bærbare: Portégé X30 på kun 870 gram

 

Den perfekte partner - uanset hvor og hvordan den næste opgave skal løses


Lettere end let, stærkere end stærk. Dynabook Portégé X serien er den perfekte bærbare for professionelle, som konstant er på farten og ændrer planer.

Alle modeller har bestået branchens hårdeste tests, kommer inklusive markedets bedste garanti, lav vægt og høj ydeevne.

Den lyse Sharp IGZO FHD-skærm, kraftfulde 12. generations Intel® Core ™ -processorer og op til 14,8 timers batterilevetid gør Portégé X serien til en trofast partner - uanset hvor og hvordan den næste opgave skal løses.

Se alle modeller og specs her

 

 

Dynabook Portégé X:
Lav vægt, høj effektivitet og markedets bedste garanti

Portégé X serien er Dynabooks stærkeste serie af bærbare. Ligegyldigt hvilken model du vælger, får du en bærbar med stærke specs, højt sikkerhedsniveau, lav vægt og markedets bedste garanti. Dynabook reparerer OG giver dig det fulde beløb retur. 

Du kan se alle modeller inklusiv specs og priser i vores webshop. 

Ja tak, send mig videre til sitet med Dynabooks øvrige produktserier

Dynabook Portégé X serien byder på endnu mere

Udover lav vægt, høj sikkerhed og markedets bedste garanti er alle modeller i Portégé X serien klassificeret som Microsoft Secured-PC. Det er desuden også muligt at lade brugerne arbejde via VDI (Virtual Desktop Infrastructure) og dermed sikre sig yderligere mod datatyveri. 


Hent eBooken med oversigten over samtlige modeller i Portégé X serien

 

Se Dynabooks øvrige serier af bærbare

  • Dynabook Satellite Pro serien – effektive og veldesignede bærbare til den prisbevidste virksomhed
  • Tecra – kraftfulde og holdbare bærbare til de krævende brugere

Ja tak, send mig videre til sitet med Dynabooks øvrige produktserier
 

Undgå datatyveri med dynabook Mobile Zero Client

Dynabook Mobile Zero Client (dMZC) betyder, at enheden udelukkende kører på Microsoft Azure servere, dvs. uden at data gemmes på enhedens harddisk eller andre datalagringsmuligheder. Så snart enheden slukkes eller er uden for netværkets rækkevidde, er der ingen data på enheden.

Funktionen er relevant for alle, som vil beskytte virksomhedens data. Men især virksomheder - som allerede har en VDI (Virtual Desktop Infrastructure) for brugere - som konstant er på farten og som arbejder med personfølsomme data, bør overveje dMZC.

dMZC understøtter alle større VDI-løsninger, blandt andet Citrix og VMWare, og gør det dermed let at integrere dMZC med virksomhedens eksisterende infrastruktur.

Sådan virker det:

Tænd

Brugeren tænder enheden, som derefter forbinder til et præ-destineret LAN eller WLAN.

Boot permisson

Enheden beder om boot permission fra Dynabooks ”Boot Control”.

"Big Core" Download

Efter boot permission er givet, downloadet og åbnes "Big Core" i enhedens hukommelse.

Klar

"Big Core" inklusiv Linuc og VDI klienten køres og forbindelsen til VDi-serveren etableres. 

dynabook_landingside_vs1

 

 

Let, datasikker og bæredygtig genanvendelse
af dit IT-udstyr

 

Som en del af vores service tilbyder vi vores kunder at håndtere deres brugte IT-udstyr. Kontakt vores re-use ekspert Stig Døssing på 25 64 64 60/std@codeex.dk og få et bud på, hvad dit brugte IT-udstyr er værd.

det er let


Det er let ...

- fordi vi leverer et aflåseligt stålskab til din virksomhed, som du blot lægger dine brugte pc´er, telefoner og servere i og fortæller os, hvornår vi skal hente det. Så er al dit brugte udstyr væk.

datasletning_reuse_ikon-1


Det er data-sikkert ...

- fordi vi sletter al data i henhold til GDPR og myndighedsgodkendte standarder - og fordi vi sikrer dig dokumentation for hele processen.

bæredygtigt_reuse_ikon


Det er bæredygtigt ...

- fordi vi enten genanvender udstyret eller giver det endnu en livscyklus i folkeskolen, i en start-up eller hos en studerende. Vi leverer fuld dokumentation og deler et evt. overskud med dig.

 

Det bedste ved at handle med Codeex?

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi og vores service overgår konkurrenternes. 

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben.

Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Charlotte
 


Kontakt Charlotte

Charlotte har bred ekspertise indenfor diverse it-løsninger og produkter og hjælper dig med at finde de rette proukter til den rette pris. 

Charlotte Fredsgaard
Sales Manager
Mobil: 76 71 00 00
E-mail: cf@codeex.dk

Book et møde med mig

Charlotte