Skip to the main content.
Webshop

2 min read

Dell EMC beskytter clienter og backup-filer mod hackere og ransomware

Featured Image

Cyber-angreb og brud på datasikkerhed får ofte alvorlige konsekvenser for virksomheder, som mister penge, går i driftsstop, taber omdømme – eller alle tre ting på én gang. Du har sikkert hørt om Petya og Wannacry, to af de største ransomware-angreb til dato. WannaCry ramte mere end 200.000 computere i 150 lande. Alt sammen på én skæbnesvanger fredag i 2017.


I Danmark blev Mærsk og flere andre prominente virksomheder sat skakmat af WannaCry. Men angrebene rammer ikke kun de store brands og virksomheder - du hører bare ikke om alle angrebene på ukendte virksomheder, fordi de ikke er lige så interessante at skrive om for journalisterne. Eller fordi virksomhederne i stilhed vælger at betale hackerne for at få deres filer og data tilbage.


Risikoen for angreb stiger i takt med udviklingen
Udfordringerne ser kun ud til at vokse i fremtiden: Flere enheder er online. Flere arbejder hjemmefra. Hackere bruger kunstig intelligens i avancerede angreb. Og omkostningerne til at beskytte data og systemer stiger og stiger.


Flere effektive løsninger. Vi anbefaler ...
Der er flere effektive løsninger på markedet. En af dem er Dell EMC Cyber Recovery. Her får man blandt andet et "Air gap" mellem virksomhedens netværk og backup. Det gør reelt alle back-up filer usynlige for hackere og ransomware. Og som en ekstra sikkerhed overvåges alle datastrømme med kunstig intelligens og machine learning. Du kan læse mere om Dell EMC Cyber Recovery her.


En anden effektiv løsning vi anbefaler, er Acronis Cyber Cloud. Herunder kan du se hvorfor.


Angreb stoppes med det samme
Med Acronis Active Protection bliver cyber-angreb stoppet med det samme, en medarbejder kommer til at klikke på malware. Samtidig får den IT-ansvarlige automatisk besked om, at en udefrakommende trussel har forsøgt at ødelægge filer eller data. Dvs. angreb forhindres og kan modgås, længe inden skaden bliver alvorlig.Genskab data på 15 sekunder
Acronis giver dig både livrem og seler. Udover, at Acronis bremser angreb af ransomware og virus, kan systemet genskabe hele virksomhedens datamiljø via sikkerhedskopier i tilfælde af et særligt avanceret angreb. Faktisk kan du være klar med en backup kun 15 sekunder efter et angreb!

Din backup får du via Acronis’ Disaster Recovery, som giver adgang til en oversigt, hvor du vælger hvilken dag og tidspunkt, du ønsker at genskabe data fra. Du kan genskabe en hel maskine – fysisk eller virtuel – eller et eller flere udvalgte drev. Og dermed være klar til at arbejde videre i løbet af få minutter.

Den IT-ansvarlige får desuden mulighed for at bestemme, om der skal tages sikkerhedskopier af hele clienten eller kun af udvalgte mapper - og selvfølgelig også hvor ofte, der skal tages sikkerhedskopier.

Blockchain-teknologi afslører ændringer i dokumenter
En anden snedig feature er Acronis Notary Cloud, som er baseret på blockchain-teknologi. Du kan se det som en indbygget ”sladrehank” i Acronis, hvor blockchain giver et matematisk bevis på, om data er intakte eller om de er inficerede. Dette er fx nyttigt, hvis du vil:

  • Verificere om et dokument er ændret eller uændret
  • Dokumentere at et arbejde blev udført på en bestemt dato
  • Dokumentere at et dokument eksisterede på en given dato
  • Bekræfte at fakturaer er betalt
  • Bevise hvornår et dokument blev underskrevet samt af hvem.

Selv de mest minimale ændringer bliver opdaget. Ved at lade blockchain-teknologien garantere for dine datas ægthed, sparer du tid og ressourcer på revision og andre tredjeparts involverede.

Komplet Microsoft 365 beskyttelse
Acronis Cyber Backup Cloud beskytter alle dine enheder på tværs af mere end 20 forskellige platforme, heriblandt Microsoft, Linux, Google, Amazon, iOS, Android m. fl.

Du har mulighed for at se forhåndsvisninger og søge i indhold på forskellige backup-versioner. Du kan også bruge cloud-til-cloud backup for alle Microsofts online tjenester som fx Office 365, SharePoint Online, Exchange Online, Teams samt OneDrive og Azure.

Vil du vide mere om, hvordan du beskytter dine data bedst muligt mod hackere og ransomware, er du altid velkommen til en uforpligtende snak.

Få mere viden og inspiration her

Cisco HyperFlex: Skalerbarhed og effektivitet med minimalt forbrug

Cisco HyperFlex: Skalerbarhed og effektivitet med minimalt forbrug

I en tid hvor data er konge, og virksomheder konstant søger efter måder at optimere deres it-infrastruktur på, bliver Cisco HyperFlex rost for sin...

Read More
Hvorfor er HP Wolf Security den bedste sikkerhedsløsning?

Hvorfor er HP Wolf Security den bedste sikkerhedsløsning?

HP Wolf Security er HP´s bud på en sikkerhedsløsning til at beskytte alle dele af organisationers digitale miljøer mod en bred vifte af cybertrusler,...

Read More
Hvad er Fortinet? Og hvad er fordelene?

Hvad er Fortinet? Og hvad er fordelene?

Fortinet er en af verdens førende leverandører på netværksområdet. Specialet er udvikling og implementering af avancerede sikkerhedsløsninger, der...

Read More